Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.012
- Πόντοι
- 2.606
μία της λυρικήςΤι μαθαμε και ποια ειναι αυτη?????
μία της λυρικήςΤι μαθαμε και ποια ειναι αυτη?????
Τι μαθαμε και ποια ειναι αυτη?????
Eννοείται ότι θα σου κάτσει σίγουρα τύπεΚατερίνα Λιολιου, ενα 6αρι που αντικαθιστα την εμφανιση με πουτανια και οχι ερωτισμο. Με λιγα λογια, μονο για ξεσκισμα και καληνυχτα
αυτο καταλαβες επιστημονα;Eννοείται ότι θα σου κάτσει σίγουρα τύπε
Αυτην θες?
ναιΑυτην θες?
Στελνω.
Στείλε αυτό στην παραλία που είναι με 2 μαύρους μαζί σαν τον Σακίλ Ο'Νηλ που σου είχε δώσει ο @athinaios44 ,τον ρώτησα πριν και δεν το έχει πιαΑυτην θες?
Όχι τύπε είναι κάποιος που έμοιαζε στο Ντομινίκ ΓουίλκινςΣτείλε αυτό στην παραλία που είναι με 2 μαύρους μαζί σαν τον Σακίλ Ο'Νηλ που σου είχε δώσει ο @athinaios44 ,τον ρώτησα πριν και δεν το έχει πια
Αυτο εχω...Στη Θηβα 200 μετρα δεξια απο το στρατοπεδο που εχει μια γαματη αμμουδια @argyrotoxosΣτείλε αυτό στην παραλία που είναι με 2 μαύρους μαζί σαν τον Σακίλ Ο'Νηλ που σου είχε δώσει ο @athinaios44 ,τον ρώτησα πριν και δεν το έχει πια
Τυπε ελπιζω να πηρες προφυλαξειςTα social της αυτή τα χειρείζεται ?? Μου πάτησε Like στο Insta επειδή την υποστήριξα και της είπα να μην ακούει κανέναν κομπλεξικό...Like στο Insta ισοδυναμεί με ανελέητο γαμήσι. Θα το λέω και στα εγγόνια μου !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι τύπε είναι κάποιος που έμοιαζε στο Ντομινίκ Γουίλκινς
Αυτο εχω...Στη Θηβα 200 μετρα δεξια απο το στρατοπεδο που εχει μια γαματη αμμουδια @argyrotoxos
Όχι τύπε είναι κάποιος που έμοιαζε στο Ντομινίκ Γουίλκινς
Καλά τα λες!Κατερίνα Λιολιου, ενα 6αρι που αντικαθιστα την εμφανιση με πουτανια και οχι ερωτισμο. Με λιγα λογια, μονο για ξεσκισμα και καληνυχτα
Αυτά τα μαύρα εκεί στην "παραλία" δεν είναι βράχια αλλά λάθρο που λιαζονται...μην κάνεις γυμνισμό εκεί....Αυτο εχω...Στη Θηβα 200 μετρα δεξια απο το στρατοπεδο που εχει μια γαματη αμμουδια @argyrotoxos
Φίλε στέλνεις και μένα;Στελνω.
αν δεν ειναι αυτη ειναι μια που της μοιαζει.
Φίλε στέλνεις και μένα;
Σου στελνω τυπαρα μου.Θα ξυπνησεις και θα τον παιξεις με....πως την ειπαμε αυτη??Μου στέλνει κάποιος το βίντεο;