nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.227
- Πόντοι
- 1.106
Παίδες στείλετε μου το βίντεο
ΥΓ Η παροσυιαστρια δεν είναι η Αρια
ΥΓ Η παροσυιαστρια δεν είναι η Αρια
Πατάει καλύτερα στις νότες και δεν κάνει στοναρήσματαΓιατί "τραγουδάει" πάντα με ανοιχτά τα πόδια;;;
Καλησπερα αν μπορεις στειλε κ απο εδω το videoΣου στελνω τυπαρα μου.Θα ξυπνησεις και θα τον παιξεις με....πως την ειπαμε αυτη??
Μην βρίζεις μανΒρε αντε γαμησου κωλομπαρα
Tυπε δε γινεται να τον παιζεται ολοι με την ιδια σημερα...Καλησπερα αν μπορεις στειλε κ απο εδω το video
Ευχαριστω
Δεν πάμε για να την ακούσουμε αλλά για να την δούμε έχει διαφοράΠατάει καλύτερα στις νότες και δεν κάνει στοναρήσματα
Χαχα οκ το περιμενω αυριο οσο για σημερα διαλεξε εσυ κ στειλεTυπε δε γινεται να τον παιζεται ολοι με την ιδια σημερα...
Θες καποια αλλη για Κυριακη και απο αυριο σου στελνω ετουτην εδω?
Φίλε αν στο έστειλαν κάνε μια προώθηση και σε εμεναΜου στέλνει κάποιος το βίντεο;
Το έχουν παρά πολλοί αλλά είναι κωλομπαραδες και δεν το δίνουνΠαιδιά συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τελικά το βίντεο με τη Λιολιου ποιος το έχει τελικά?
Καταρχας το εχει η Λιολιου αλλα δεν ξερω ποιο μελος ειναι για να το ζητησεις...Παιδιά συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τελικά το βίντεο με τη Λιολιου ποιος το έχει τελικά?
αμα είναι έτσι να γυρίσει και καμια τσόντα live και στο ενδιάμεσο να σταματάει τον πήδουλο να ρίχνει ένα τραγουδάκι και μετά να συνεχίζει το παρτούζομα.Δεν πάμε για να την ακούσουμε αλλά για να την δούμε έχει διαφορά
Συμφωνώ να γίνει σαν την Τζούλια και αυτήαμα είναι έτσι να γυρίσει και καμια τσόντα live και στο ενδιάμεσο να σταματάει τον πήδουλο να ρίχνει ένα τραγουδάκι και μετά να συνεχίζει το παρτούζομα.
ωραιο τραγουδακι εβγαλε η ψωλιτσα
αυτή θα κανει πιο μεγαλη καριερα από τη νικητρια του the voice η οποια είναι ακομα αφαντη
γινεται και σε μενα? με λιολιου... χαχαΣου στελνω τυπαρα μου.Θα ξυπνησεις και θα τον παιξεις με....πως την ειπαμε αυτη??
Κοιτα οι γυναικες οταν ζηλεύουν κάποια αλλη γυναίκα ειτε επειδή ειναι πολυ όμορφη, ειτε επειδή κανει μεγαλύτερη καριέρα απο αυτες, μπορει να πουνε τα παντα για αυτήν, οπότε απο αυτα που ακούς να πιστεύεις τα μισα.Παντως ακομα και απο γυναικες που ξερουν το χωρο εχω ακουσει τις φημες περι παρουζων κλπ, ακομα και πριν απ τα λαηβ της. Και αλλα ακουγονται, οτι παιρνει παραπανω απο τους αλλους καλλιτεχνες...
καλα ναι, αλλα φαινεται ζωηρη...και σε γιοτ φωτογραφιες... τι πηγε να πιει καφε?! χαχα νταξει καλα κανει η κοπελα αμα τη βρισκει..Κοιτα οι γυναικες οταν ζηλεύουν κάποια αλλη γυναίκα ειτε επειδή ειναι πολυ όμορφη, ειτε επειδή κανει μεγαλύτερη καριέρα απο αυτες, μπορει να πουνε τα παντα για αυτήν, οπότε απο αυτα που ακούς να πιστεύεις τα μισα.