Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.496
- Πόντοι
- 456
Μούναρος άπαιχτος....με προστυχόφατσα για χύσιμο και βυζάρες για απολυτο ξεζούμισμα...καβλοθήλυκο με τα όλα του λέμε!!!!
Happy day με την Σταματίνα ΤσιμτσιληΚαι ως δημοσιογράφο που την βρίσκουμε???
Όλη η εκπομπή για χύσιμο είναιΜούναρος άπαιχτος....με προστυχόφατσα για χύσιμο και βυζάρες για απολυτο ξεζούμισμα...καβλοθήλυκο με τα όλα του λέμε!!!!
Γι αυτο την βλέπω πρώτη φορα...εχω κοψει απο χρόνια τα πρωινομεσημεριανάδικα η μαλακία και το πρόμο στις λούγκρες δεν παλευόταν άλλο....και επειδη ειμαστε στο bou να τηρούμε και τις παραδόσεις παίδες οποτε πάμε μια...ΒΙΖΙΤΑΡΕΙ???ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???Happy day με την Σταματίνα Τσιμτσιλη
Και βγαίνει στο γυαλί ή είναι πίσω στα γραφεία?? Δεν την έχω πετύχει... Βερίκιο έχω πετύχει... και ΛαφαζάνηHappy day με την Σταματίνα Τσιμτσιλη
Δεν ξέρω αν βιζιταρει αλλά κάνει και άλλη δουλειά σε ινστιτούτο με λέιζερ κλπ δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό γτ βλέπω πηγαίνει σε ακριβά μέρη διακοπές κλπ.....Γι αυτο την βλέπω πρώτη φορα...εχω κοψει απο χρόνια τα πρωινομεσημεριανάδικα η μαλακία και το πρόμο στις λούγκρες δεν παλευόταν άλλο....και επειδη ειμαστε στο bou να τηρούμε και τις παραδόσεις παίδες οποτε πάμε μια...ΒΙΖΙΤΑΡΕΙ???ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???
Κάνει καμία συνέντευξη η ρεπορτάζ δεν έχει πολύ ρόλοΚαι βγαίνει στο γυαλί ή είναι πίσω στα γραφεία?? Δεν την έχω πετύχει... Βερίκιο έχω πετύχει... και Λαφαζάνη
δικε μου το'πιασες κατευθειαν το νοημα.Μούναρος άπαιχτος....με προστυχόφατσα για χύσιμο και βυζάρες για απολυτο ξεζούμισμα...καβλοθήλυκο με τα όλα του λέμε!!!!
Δεν την θέλουμε για να γελάσουμε να μας καβλωσει θέλουμε χαχαχαδικε μου το'πιασες κατευθειαν το νοημα.
ειναι για πολλες ανωμαλιες, ζαρτιερικα, διχτυωτα, μασκες και αναλογα ξεφτιλικια με αυτην την εκφυλοφατσα.
οταν γελαει βεβαια χανει, αλλα δεν πειραζει... δεν θα της λεω αστεια και ατακες για να μη μου πεσει
Ίσως σε κλειστό κύκλο να κάνει κάνα μεροκάματο who knowsΑστειευομαι προφανώς τύπε μου...οχι πως αποκλείω οτιδήποτε για οποιαδήποτε τηλεπερσόνα μην τρελαθούμε 2024 έχουμε,στην Ελλάδα ζούμε μεχρι και για την μανα μας που λεει ο λογος...δεν θα παιρναμε όρκο!!!!Απλα δεν υπάρχει περίπτωση σε νήμα για γκόμενα να μην ρωτησει κάποιος το κλασσικο "τιμούλα"...ειναι must!!!!!
Δικος μου ανθρωπος εισαι κιθαρίστα,,,ετσι ακριβως σκέφτομαι για καθε μιλφάρα που εχει έντονο θηλυκότητα και φαίνεται κλασσάτη ανεξάρτητα απο το αν ειναι Βύζαντας Μεγάρων,τσιμπουκόφατσα κλπ...και οι μέτριες ακομα πολλες φορες εχουν τον τρόπο τους να φαίνονται...για οσκαρικές τσόντες!!!!Δεν την έχω δει να γελάει και αν χάνει απο αυτο...αλλα αν δει τα παλαμάρια μας να την κοιτανε κατάφαστα θα της κοπεί το γέλιο...τα γόνατα...και το αίμα στις φλέβες θα μπει κατάψυξη!!!!Θα σοβαρεψει η φάση...πολύ!!!!!δικε μου το'πιασες κατευθειαν το νοημα.
ειναι για πολλες ανωμαλιες, ζαρτιερικα, διχτυωτα, μασκες και αναλογα ξεφτιλικια με αυτην την εκφυλοφατσα.
οταν γελαει βεβαια χανει, αλλα δεν πειραζει... δεν θα της λεω αστεια και ατακες για να μη μου πεσει
Αυτοι οι κλειστοι κύκλοι...στον λαιμο μου κάθονται...σαν στραγάλι!!!!Που τους βρίσκω να τους ανοίξω με μπουλντόζα...σιχτιρ...πχια!!!!!Ίσως σε κλειστό κύκλο να κάνει κάνα μεροκάματο who knows
Πιστεύω σε κάνα καναλάρχη επιχειρηματία κλπ να τρώει κανένα για να κάνει τις διακοπές της με ψαρικα και κρασάκιαΑυτοι οι κλειστοι κύκλοι...στον λαιμο μου κάθονται...σαν στραγάλι!!!!Που τους βρίσκω να τους ανοίξω με μπουλντόζα...σιχτιρ...πχια!!!!!
αμα μπεις ινστα θα δεις.Δικος μου ανθρωπος εισαι κιθαρίστα,,,ετσι ακριβως σκέφτομαι για καθε μιλφάρα που εχει έντονο θηλυκότητα και φαίνεται κλασσάτη ανεξάρτητα απο το αν ειναι Βύζαντας Μεγάρων,τσιμπουκόφατσα κλπ...και οι μέτριες ακομα πολλες φορες εχουν τον τρόπο τους να φαίνονται...για οσκαρικές τσόντες!!!!Δεν την έχω δει να γελάει και αν χάνει απο αυτο...αλλα αν δει τα παλαμάρια μας να την κοιτανε κατάφαστα θα της κοπεί το γέλιο...τα γόνατα...και το αίμα στις φλέβες θα μπει κατάψυξη!!!!Θα σοβαρεψει η φάση...πολύ!!!!!
Επιτιμος Μπουρναζιώτης ειμαι κι εγω...Κόλαση Minima Enzzo κλπ....αν βγαινει εκει θα την εντοπίσω...Πελφε δεν κέρασα ποτε χορηγος δεν υπήρξα...χορηγό θα με κανει αυτη!!!!Χαλαλι της....πατόμουνο!!!!!αμα μπεις ινστα θα δεις.
επισης στις φωτος με μπουκλα, ειναι σαν καμια μπουρναζιωτικη λατερνα μετα απο κρεπαλη στα εκλεκτα κλουμπς της δυσης εμ-εμ-ες και ες-εμ-ες (νο οφενς στο αγαπητο μπουρναζι εννοειται) η' απο καμια βαπτιση στο κατσικοχωρι της κατω αχαγιας.
με ισιο μαλλι, σοβαρη και πετσινη φουστα με τα αναλογα παρελκομενα ειναι ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ λεμε (και αυτο μπουρναζιωτικο βεβαια, αλλα οκ).
Καλα αυτο το έχω δεδομένο..δεν συζηταμε καν....για ψευτομανατζαραίους,ανθυποσελέμπριτις θελω να μάθω...που παιζει και με ποσα...μπορει να γινω πλουσιος αυριο μεθαύριο...ποτε δεν ξέρεις!!!!Μουοοχαχαχα....Πιστεύω σε κάνα καναλάρχη επιχειρηματία κλπ να τρώει κανένα για να κάνει τις διακοπές της με ψαρικα και κρασάκια
αμα μπεις ινστα θα δεις.
επισης στις φωτος με μπουκλα, ειναι σαν καμια μπουρναζιωτικη λατερνα μετα απο κρεπαλη στα εκλεκτα κλουμπς της δυσης εμ-εμ-ες και ες-εμ-ες (νο οφενς στο αγαπητο μπουρναζι εννοειται) η' απο καμια βαπτιση στο κατσικοχωρι της κατω αχαγιας.
με ισιο μαλλι, σοβαρη και πετσινη φουστα με τα αναλογα παρελκομενα ειναι ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ λεμε (και αυτο μπουρναζιωτικο βεβαια, αλλα οκ).
Κοίτα μην την δεις σε κάνα kolasi η καμία αίγλη χαχαχαΕπιτιμος Μπουρναζιώτης ειμαι κι εγω...Κόλαση Minima Enzzo κλπ....αν βγαινει εκει θα την εντοπίσω...Πελφε δεν κέρασα ποτε χορηγος δεν υπήρξα...χορηγό θα με κανει αυτη!!!!Χαλαλι της....πατόμουνο!!!!!