piratis1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Like
- 7.365
- Πόντοι
- 1.046
εχειι προοπτικες το μωρακι
Υπάρχει και βίντεο τύπε το έχει ο @ΑΝΤΖΕΛΟ τον παρακαλάω μήνες να μου το δώσει αλλά μάταιαΈχω ακούσει από σοβαρή πηγή πως έχει παίξει παρτουζα/ες με Λιολιου. Δεν ξέρω αν ισχύει. Και δεν ξέρω αν έχει ακούσει και άλλος κάτι τέτοιο. Το μεταφέρω με επιφύλαξη.
Ωχ μην αρχίζετε πάλι γιατί τσιμπάνε...Υπάρχει και βίντεο τύπε το έχει ο @ΑΝΤΖΕΛΟ τον παρακαλάω μήνες να μου το δώσει αλλά μάταια
έχω ακούσει κι' εγώ πως υπάρχειΩχ μην αρχίζετε πάλι γιατί τσιμπάνε...
Τύπος @Maximilien έχει όλα τα βιντεάκια... στείλε pm και θα ξηγηθεί.Καλά ρε παιδιά υπάρχει τέτοιο βίντεο και δεν μπορεί να το στείλει κάποιος που το έχει; Δεν κερδίζεις κάτι από το να το έχεις μόνο εσύ.
Αν κάποιος καλός συναγωνιστής το έχει, θα του ήμουν υπόχρεος αν μου το έστελνε. Ευχαριστώ.
Στείλτο ρε τύπε σε παρακαλώ και θα σε βγάλω έξω για φαγητό όλα πληρωμέναΒρε αντε γαμησου κωλομπαρα
Μιλουτινοφ Έλενα Κωνστα Κατερίνα Λιολιου. Δεν το έμαθες από εμέναΈχω ακούσει από σοβαρή πηγή πως έχει παίξει παρτουζα/ες με Λιολιου. Δεν ξέρω αν ισχύει. Και δεν ξέρω αν έχει ακούσει και άλλος κάτι τέτοιο. Το μεταφέρω με επιφύλαξη.
από ποιον το μάθαμε?Μιλουτινοφ Έλενα Κωνστα Κατερίνα Λιολιου. Δεν το έμαθες από εμένα
Τι μαθαμε και ποια ειναι αυτη?????