Bourdelaa1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μου το στέλνει κάποιος;
Τετοια Κομμουνιστικα γραφεις και σε εχουν βαλει στο ματι
Κι αν εισαι αριστεροχειρας?Τοτε τι κανεις συντροφε?Δεχεσαι να ξεπεσεις στην δεξια χειρα?Μαλάκα δοκιμασμένο σα να στην παίζει άλλος/η ανάλογα τα γούστα
Κι αν εισαι αριστεροχειρας?Τοτε τι κανεις συντροφε?Δεχεσαι να ξεπεσεις στην δεξια χειρα?
Εκει ξεπεσε?Ουτε ενα Ρειντζ Ροβερ?Κάτσε να ρωτήσω Κουτσούμπα με ποιο οδηγάει το Q5
Εκει ξεπεσε?Ουτε ενα Ρειντζ Ροβερ?
Το στέλνεις;Τη Ράλλη την καταλαβαίνεις από το μουνί
Η ιδεολογια ειναι το οπιο του λαου.Α οχι,για την θρησκει το λεει το κομμα αυτοΔεν πουλάει ναρκωτικά ρε μαλάκα μόνο ιδεολογία
Η ιδεολογια ειναι το οπιο του λαου.Α οχι,για την θρησκει το λεει το κομμα αυτο
Επειδή πολλοί συναγωνιστές μου ζήτησαν το βίντεο, να πω ότι εγω το είχα πετύχει στο xhamster.com
Το είχε ανεβάσει ο χρήστης fousekis με τίτλο: Τριγωνικό ραντάρ (προφανώς λόγω της παρτουζας).
Ελπίζω να βοήθησα
Sorry, το μπερδεψα με το βίντεο της ΡάπτηΡε μαλάκα γιατί παραπλανείς τον κόσμο ? Τριγωνικό ραντάρ ήταν οι Αφες Καρντασιαν να ψαλιδιάζονται
Το Κατερινιό είναι στα "Καλησπέρα και καλή βραδιά"
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Για το λόγο αυτό μάλιστα αναζητώ βίντεο από το γνωστό διάσημο Αλβανίδιο.Τύπε με διάσημη πιάνει καλύτερα η μαλακία ... ακόμα και με το αριστερό
Sorry, το μπερδεψα με το βίντεο της Ράπτη
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Για το λόγο αυτό μάλιστα αναζητώ βίντεο από το γνωστό διάσημο Αλβανίδιο.
Εννοείται αδερφέ μου. Από Ελλάδα διάσημη μόνο Τσαγγρινού μου λέει κάτι. Το σκυλί που συζητάτε ούτε να του τον ακουμπήσω.Dua Lipa ?
Εννοείται αδερφέ μου. Από Ελλάδα διάσημη μόνο Τσαγγρινού μου λέει κάτι. Το σκυλί που συζητάτε ούτε να του τον ακουμπήσω.
Και της Ράλλη που το βρίσκω;Ρε μαλάκα είσαι καλά ?
Η Ζωή Ράπτη είναι στο "Party in Hellenic Seaways"
Η Ελένη Ράπτη είναι στο "Live your myth in Greece"
Υπάρχει τρόπος, χωρίς να πληρώσεις.Α για Ράλλη ο μόνος που το χει πλέον αποκλειστικά είναι ο @celebre αλλά ετοιμάσου για 4ψήφιο ποσό