Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.163
- Πόντοι
- 2.606
Yπάρχουν μαρτυρίες από σοβαρά μέλη του μπουΡε τύπε εσύ μέχρι στιγμής είδες έστω ΈΝΑ;
Yπάρχουν μαρτυρίες από σοβαρά μέλη του μπουΡε τύπε εσύ μέχρι στιγμής είδες έστω ΈΝΑ;
Kατσε ρε τυπε,και απο τις Θερμοπυλες δεν εχουμε βαλει κανενα σκρινσοτ ή κανενα αποσπασμα απο το βιδεο αλλα δεν σημαινει οτι δεν εχει γινει η μαχη.Οποτε τυποι μην μασατε @Νίπλης και @Eraser.. ειναι σιγουρα κατοχοιBro δημιουργείτε ένα ψέμα και ξαφνικά το νήμα παίρνει φωτιά. Γιατί το λέω;
Κανένας δεν έχει ανεβάσει αποδείξεις για το αντίθετο. Απλά μια φιλολογία που ο καθένας πετάει τη μαλακία του. Ε να πω και γω τη δικιά μου. Έχω βίντεο από Τζολί. Απλά επειδή το λέω.
Moυ κανες εμοτικον θυμου και τωρα βιδεο γιοκΦέρε το βίντεο ρε και άσε τα τζιφάκια
Τρόμαξες?Moυ κανες εμοτικον θυμου και τωρα βιδεο γιοκ
Με επιασε μια θλιψη και δεν μπορω να συγκεντρωθω στο βιδεοΤρόμαξες?
Ηρέμησε...Με επιασε μια θλιψη και δεν μπορω να συγκεντρωθω στο βιδεο
Σε όσες έτυχε αυτό πραγματικά βγήκαν και κλαίγονταν την επόμενη μέρα. Όσο δεν τοποθετείται η ίδια εγώ δεν πιστεύω τίποτα.
Καμία Dua Lipa γίνεται να βρούμε;
Στοιχηματίζω το κωλοτρυπίδι μου ότι όλο αυτό είναι ραδιοαρβύλα.Ηρέμησε...
...και τώρα το βίντεο παρακαλώ
Εδώ έχουν κάνει τον Πούτιν να λέει ότι θέλουν και νομίζεις ότι είναι αυτός ρε πουστη μου, εκεί θα κωλώσουν; Μην σου πω ότι σε λίγο θα βλέπουμε τις φάτσες μας σε άγριους σοδομισμούς από σκληρές αφέντρες.Με λυπεί το γεγονός ότι τίθεται εν αμφιβολω από ορισμένους νεοκοπους συνδαιτυμονες, η αξιοπιστία ορισμένων σεβαστων μελών του σαϊ, περί υπάρξεως πλείστων κινηματογραφησεων ερωτικών συνευρεσεων της χαριτοβρυτου διδας Λιολιου Αικατερίνης.
Αλλά, αυτοί είστε...
ΤσοντααααααΆρρωστο
Μην γενικευουμεΝτουα δεν ξερω,πρεπει να μιλησω με κατι ακρες απο Μπερμινχαμ-ΤεπελενιΣε όσες έτυχε αυτό πραγματικά βγήκαν και κλαίγονταν την επόμενη μέρα. Όσο δεν τοποθετείται η ίδια εγώ δεν πιστεύω τίποτα.
Καμία Dua Lipa γίνεται να βρούμε;
Στοιχηματίζω το κωλοτρυπίδι μου ότι όλο αυτό είναι ραδιοαρβύλα.
Εδώ έχουν κάνει τον Πούτιν να λέει ότι θέλουν και νομίζεις ότι είναι αυτός ρε πουστη μου, εκεί θα κωλώσουν; Μην σου πω ότι σε λίγο θα βλέπουμε τις φάτσες μας σε άγριους σοδομισμούς από σκληρές αφέντρες.
Έχεις και Ντουα?Μην γενικευουμεΝτουα ξερω,πρεπει να μιλησω με κατι ακρες απο Μπερμινχαμ-Τεπελενι
2 κεφαλια της ριχνει σε μποι η Λιολιου ρε τυπεScreenshot από το βίντεο. Δεν αποκαλύπτω την πηγή.
2 κεφαλια της ριχνει σε μποι η Λιολιου ρε τυπε