CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.091
- Πόντοι
- 446
Ο άλλος δεν το είδε όμως γιατί του κόλλησε το βίντεο.Τη Ράλλη την καταλαβαίνεις από το μουνί
Ο άλλος δεν το είδε όμως γιατί του κόλλησε το βίντεο.Τη Ράλλη την καταλαβαίνεις από το μουνί
Ο άλλος δεν το είδε όμως γιατί του κόλλησε το βίντεο.
Παναγιωταρου νομιζω εχει ο @athinaios44 , του το ειχε στειλει ο @celebre που του σβηστηκε μετα και δεν μας το δινει ο αλλος που το πηρε
Παναγιωταρου νομιζω εχει ο @athinaios44 , του το ειχε στειλει ο @celebre που του σβηστηκε μετα και δεν μας το δινει ο αλλος που το πηρε
Tετοια γραφεις και ειναι ανω κατω οι τυποιΜηπως μπορω να εχω το βιντεο.. μια επαγγελματιας ανεβασε φωτο της και ειμαι ανω κατω
Ετοιμασου για ραντεβου εσυΌταν του περάσει η περίοδος μπορεί να το δώσει
δεν στελνουμε σε Αλβανους , κανουμε εμπαρκο επειδη επεσαν μπουνιδια στον Αργυροσυναγωνιστές και από δω όποιος μπορεί το βίντεο
στείλτε και εγώ δε θα σας αφήσω έτσι θα έχετε κέρδοςδεν στελνουμε σε Αλβανους , κανουμε εμπαρκο επειδη επεσαν μπουνιδια στον Αργυρο
το μονο κερδος που μπορουμε να εχουμε απο εσενα ειναι να σε μπαναρει ο Αντισθενηςστείλτε και εγώ δε θα σας αφήσω έτσι θα έχετε κέρδος
θα επιστρέψω με 1000 διαφορετικά πρόσωπατο μονο κερδος που μπορουμε να εχουμε απο εσενα ειναι να σε μπαναρει ο Αντισθενης
Eχω την εντυπωση οτι προσπαθεις να θολωσεις τα νερα για να μην ζητανε το βιντεο οι τυποιΕπειδή μόλις τελείωσα το ψάξιμο πόσο χαζοί παίζει να είναι μερικοί εδώ μέσα ρε πουστη μου; Πραγματικά κυκλοφορείτε και έξω; Δηλαδή μια τύπισσα γίνεται διάσημη επειδή την διαφημίζει ένας τύπος (στην καλύτερη θα έλεγα παράξενος) και δεν σκέφτεστε ότι όλο αυτό έχει ξεκινήσει γιατί έπεσαν τα νούμερα της;
Οι περισσότεροι εδώ μέσα θυμάστε την Τζούλια να λέει ότι διέρρευσαν προσωπικές της στιγμές....
Σας παρακαλώ μην ψηφίζετε γιατί μας τιμωρείτε με την ηλιθιότητα σας.
Επειδή μόλις τελείωσα το ψάξιμο πόσο χαζοί παίζει να είναι μερικοί εδώ μέσα ρε πουστη μου; Πραγματικά κυκλοφορείτε και έξω; Δηλαδή μια τύπισσα γίνεται διάσημη επειδή την διαφημίζει ένας τύπος (στην καλύτερη θα έλεγα παράξενος) και δεν σκέφτεστε ότι όλο αυτό έχει ξεκινήσει γιατί έπεσαν τα νούμερα της;
Οι περισσότεροι εδώ μέσα θυμάστε την Τζούλια να λέει ότι διέρρευσαν προσωπικές της στιγμές....
Σας παρακαλώ μην ψηφίζετε γιατί μας τιμωρείτε με την ηλιθιότητα σας.
Να το κάνω τι μπρο μου; Αν θέλω να τον παίξω υπάρχουν πολύ καλύτερες.
Να το κάνω τι μπρο μου; Αν θέλω να τον παίξω υπάρχουν πολύ καλύτερες.
Η ξανθιά δεν είναι ξανθιά. Δεν την γνώρισες? Η Ράλλη είναι με περούκα.
Τετοια Κομμουνιστικα γραφεις και σε εχουν βαλει στο ματιΤύπε με διάσημη πιάνει καλύτερα η μαλακία ... ακόμα και με το αριστερό