dimmanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2015
- Like
- 85
- Πόντοι
- 1
μπορω να εχω κι εγω το βιντεο παρακαλω?Σου έστειλαν το λογοκριμένο.
Κάτσε να σου στείλω το ολόκληρο με τον παίκτη του Μίλωνα που τις χύνει στη μάπα στο τέλος.
μπορω να εχω κι εγω το βιντεο παρακαλω?Σου έστειλαν το λογοκριμένο.
Κάτσε να σου στείλω το ολόκληρο με τον παίκτη του Μίλωνα που τις χύνει στη μάπα στο τέλος.
Τις πεθανε στο πουτσο και τις δυο ο Μιλουτινοφ.Εγώ έχω αυτό που είναι διάρκειας 1,39" και κόβεται στο σημείο που κάνει ψαλίδια με την Έλενα (αααααλλη πουτανα και αυτή...)
Αν κάποιος έχει ολόκληρο το βίντεο των 2,47" που μπαίνει στην φάση και ο μπασκετμπολιστας, θα ήθελα να μου το στείλει.
Σοβαρά? Πω ρε φίλε!Τις πεθανε στο πουτσο και τις δυο ο Μιλουτινοφ.
Στείλε ρε μαν το βίντεοΕγώ έχω αυτό που είναι διάρκειας 1,39" και κόβεται στο σημείο που κάνει ψαλίδια με την Έλενα (αααααλλη πουτανα και αυτή...)
Αν κάποιος έχει ολόκληρο το βίντεο των 2,47" που μπαίνει στην φάση και ο μπασκετμπολιστας, θα ήθελα να μου το στείλει.
Αδερφέ αν γίνετε και σε εμένα σε παρακαλώ !!!και το ρωτας??
Γιατι ειμαστε εμεις εδω!!!
Και σε μενα αδερφε αν μπορειςΣτελνω.
αν δεν ειναι αυτη ειναι μια που της μοιαζει.
Είναι όπως το γράφεις καυλιαραΠως τα ανοίγει τα μπούτια η καυλιάρα...
Όλοι με το πουλί στο χέρι είμαστε και θα μείνουμε μάλλον γιατί βίντεο δεν βλέπω.Σοβαρά? Πω ρε φίλε!
Στείλε μου το σε παρακαλώ, είμαι με το πουλί στο χέρι...
Μεγάλη αλήθειαΚαλα λεω εγω οτι δεν πρέπει ολοι οι Ελληνες να εχουν δικαίωμα ψήφου, αλλα θα πρεπει να δινουν εξετάσεις πρώτα για να το αποκτούν.
Μπορεις να μου στειλεις εστω αυτο?Εγώ έχω αυτό που είναι διάρκειας 1,39" και κόβεται στο σημείο που κάνει ψαλίδια με την Έλενα (αααααλλη πουτανα και αυτή...)
Κ εγω ελα να κανουμαι παρεαΚαι μένα παίδες, από την Κυριακή περιμένω.
Κάντε κάτι με τα μηχανήματα