Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.687
- Πόντοι
- 9.931
Μονο για πουτσα και ξύλο
σιχαμενη τυπισσα...
Μονο για πουτσα και ξύλο
τι ειναι αυτος ο θλιμμενος καραφλαςο αλητης ....
τι ειναι αυτος ο θλιμμενος καραφλας
ο γαμιας της?
«Είναι φλώρος!» Απίστευτη ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Βασίλη Κικίλια on air!
http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2017/11/kain.jpg[/img[/URL]]
Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ζητήσει από τον παρουσιαστή να της γνωρίσει κάποιον φίλο του, και όταν εκείνος αναφέρθηκε στον Βασίλη Κικίλια, που είναι πλέον δεσμευμένος, εκείνη πέταξε το απίθανο:
[u][b]«Δεν μου αρέσει ο Κικίλιας, στο έχω ξαναπεί! Δεν είναι το στυλ μου, εγώ τους θέλω πιο αλήτες! Μου κάνει αρκετά φλώρος για μένα![/b][/u] Αλλά είναι πολύ αξιόλογος πολιτικός! Και με την Τζένη ταιριάζουν πάρα πολύ!» είπε η παρουσιάστρια.
[MEDIA=youtube]kD5_Hshhi-I[/MEDIA]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/news/einai-floros-apistefti-ataka-tis-katerinas-kainourgiou/]Πηγή[/url[/URL]]
[/quote]
Σαπια η καργιολα και δεν την χωνεψα ποτε , συνδιασμος ψωλας και αρπακτικο μαζι , κοινως οτι αρπαξει η τσεπη της κι ο κωλος της , αν ημουν καναλαρχης μονο για λουσιμο στην μαπα θα την ειχα πρωι-βραδυ διοτι δεν κανει για κατι αλλο , αταλαντη θα πεθανει και στεγνη :s&m_2: :s&m_2:
Σαπια η καργιολα , δεν την χωνεψα ποτε , συνδιασμος ψωλας και αρπακτικο μαζι , κοινως οτι αρπαξει η τσεπη της κι ο κωλος της , αν ημουν καναλαρχης μονο για λουσιμο στην μαπα θα την ειχα δεν κανει για κατι αλλο , αταλαντη θα πεθανει και στεγνη
τι ειναι αυτος ο θλιμμενος καραφλας
ο γαμιας της?
Αδικο επραξε η μανα της που δεν την πεταξε στον καιαδα , τωρα η μαλακια μιλφεψε και πρεπει να την τρωμε στην μαπα καθε φορα που ανοιγουμε την σκατοΤιβιγιατι ρε μαστορα αδικο εχει ;
Σαπια η καργιολα και δεν την χωνεψα ποτε , συνδιασμος ψωλας και αρπακτικο μαζι , κοινως οτι αρπαξει η τσεπη της κι ο κωλος της , αν ημουν καναλαρχης μονο για λουσιμο στην μαπα θα την ειχα πρωι-βραδυ διοτι δεν κανει για κατι αλλο , αταλαντη θα πεθανει και στεγνη
Σαπια η καργιολα και δεν την χωνεψα ποτε , συνδιασμος ψωλας και αρπακτικο μαζι , κοινως οτι αρπαξει η τσεπη της κι ο κωλος της , αν ημουν καναλαρχης μονο για λουσιμο στην μαπα θα την ειχα πρωι-βραδυ διοτι δεν κανει για κατι αλλο , αταλαντη θα πεθανει και στεγνη
Κατερίνα Καινούργιου: Η θυελλώδης σχέση με τον Σταθοκωστόπουλο! Αυτόν φωτογράφισε στον Λιάγκα ότι την έδερνε;
http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2017/11/kainourgiouistathokostopoulos.jpg[/img[/URL]]
Η Κατερίνα Καινούριου είχε εχθές πραγματικά διάθεση για αποκαλύψεις!
Είπε στον Γιώργο Λιάγκα ότι ένας πρώην σύντροφος της την έδερνε συστηματικά, δηλαδή πάνω από μια φορά. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ανεχόταν τον ξυλοδαρμό και έμεινε με αυτόν τον άνθρωπο για ακόμη ένα χρόνο μαζί του!
Τα υπόλοιπα [url=http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/stories/katerina-kainourgioy-thileodis-sxesi/]εδώ[/url[/URL]]. :S :S :S
[MEDIA=youtube]Me7Xy3ARvAA[/MEDIA]
[/quote]
Ναι αυτη τον χωρισε γιαυτο ελεγε παντου οτι θα τα ξαναβρει μαζι του και οτι την σαμποταρει η μανα του !!!! :uglystupid:
Οι χορηγοί για αυτα τα ξεκωλια δεν στερευουν ποτε στην Ελλαδα . Οι αλητες βεβαια που λεει θα την χυνουν στη μαπα και θα την κανουν . Με τιποτα αγαμητο φλωρο τελικα θα καταλήξει που θα την μοστραρει και σαν μεγαλη κατακτηση
Είπαμε τυπε πούτσα και ξυλο στην καριόλα και στο τέλος ένα απαξιωτικό κατούρημα στην μαπα
Αυτο ακριβως , δεν ειναι για τιποτα αλλο η αχωνευτη !!!Γαμήσι και κλώτσο
Κατερίνα Καινούργιου: Η θυελλώδης σχέση με τον Σταθοκωστόπουλο! Αυτόν φωτογράφισε στον Λιάγκα ότι την έδερνε;
http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2017/11/kainourgiouistathokostopoulos.jpg[/img[/URL]]
Η Κατερίνα Καινούριου είχε εχθές πραγματικά διάθεση για αποκαλύψεις!
Είπε στον Γιώργο Λιάγκα ότι ένας πρώην σύντροφος της την έδερνε συστηματικά, δηλαδή πάνω από μια φορά. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ανεχόταν τον ξυλοδαρμό και έμεινε με αυτόν τον άνθρωπο για ακόμη ένα χρόνο μαζί του!
[/quote]
Τετοια ψωλαρπαχτρα που εισαι καλα σου εκανε ο τυπος...γιατι ρε παλιοξεφτυλισμενη ειδες αυτη τη σκατοφατσα και την ερωτευτηκες.Δεν πηγες μαζι του μονο και μονο για τα λεφτα!Αφου λοιπον εισαι πουτανα και ο τυπος στα σπρωχνει χοντρα θα δωσεις πληρες προγραμμα με ξυλο,γαμησι στο κωλο και εξευτελιστικο κατουρημα στη μαπα.
Τετοια ψωλαρπαχτρα που εισαι καλα σου εκανε ο τυπος...γιατι ρε παλιοξεφτυλισμενη ειδες αυτη τη σκατοφατσα και την ερωτευτηκες.Δεν πηγες μαζι του μονο και μονο για τα λεφτα!Αφου λοιπον εισαι πουτανα και ο τυπος στα σπρωχνει χοντρα θα δωσεις πληρες προγραμμα με ξυλο,γαμησι στο κωλο και εξευτελιστικο κατουρημα στη μαπα.
Ακομπλεξάριστη! Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει όλες τις πλαστικές που έχει κάνει!
«Έχω κάνει τρεις. Μία τη μύτη μου και δύο φορές το στήθος μου, γιατί είχα ένα πρόβλημα, τη μία το μεγάλωσα και την άλλη το μίκρυνα. Μικροτσιμπήματα στο πρόσωπο κάνω, έχω πάει περισσότερες φορές από δύο… Το μπότοξ και το υαλουρονικό δεν είναι κακό, θα το κάνω χωρίς υπερβολές! Επειδή βάφομαι από τα 18 μου,προσέχω πολύ το δέρμα μου, και προσέχω τον εαυτό μου, δεν σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα είμαι στο χειρουργείο!» ξέσπασε η παρουσιάστρια.
www.youweekly.gr/news/akomplexaristi-i-katerina-kainourgiou-apokaliptei/]Πηγή[/url]