Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
η επιστημη κανει θαυματαειναι δυνατον?
Με τόσες πλαστικές λογικό είναι να την λένε Καινούργιου.
ειναι δυνατον?
με το ταλέντο της φυσικά, τι ερωτήσεις είναι αυτές?
είναι γεννημένη γι' αυτό.
αμα εκανε θαυματα η επιστημη θα της προσφερε και το ενα συμφωνο που της λειπει απο το αλφαβητο.η επιστημη κανει θαυματα
Μαλλον εχεις πολλα να μαθεις για το πως λειτουργει η τηλεοραση,,,,αυτή πως πήρε δική της εκπομπή?
για να μη παρεξηγηθώ πάλι και μου αρχίσετε τα ζηλεύεις κλπ
(γιατί όταν κάποια τη θάβετε εσείς είστε αντικειμενικοί, αν μια γυναίκα θάψει μια άλλη γυναίκα είναι απο ζήλεια, αλλά τεσπα)
δε με ενοχλούν ούτε οι πλαστικές της, ούτε η μούρη της, ούτε το ότι είναι άχαρη, ούτε γενικά η προσωπικότητά της
αδιάφορη μου είναι
και ακριβώς γι'αυτό δε καταλαβαίνω πως πήρε εκπομπή
νομίζω εκπομπές πως δίνουν σε πιο ιδιαίτερες προσωπικότητες με ισχυρό και ιδιαίτερο λέγειν, χιούμορ και γενικά ταλέντο όπως ας πούμε ο Μουτσινάς
ή απο γκόμενες να φέρω για παράδειγμα τη Μαγγίρα που ήταν πέρσυ μαζί της που τη βρίσκω υπερ-ταλαντούχα
δλδ διώξαν τη Μαγγίρα ή τον Λιανό (επίσης θεούλης) και λένε "θα κάνουμε κεντρικιά τη Καινούριου"?
Μαλλον εχεις πολλα να μαθεις για το πως λειτουργει η τηλεοραση,,,,
ξινή γκόμενα και αντικαβλωτική, εγκλωβισμένη και αγχωμένη με την "τέλεια" εικόνα που επιθυμεί
να βγάζει προς τα έξω, κατά βάθος ανασφαλής, όσο και αν προσπαθεί να εκπέμπει μεγάλη αυτοπεποίθηση,
καλλιεργημένη, προφανώς, και από όλους εκείνους που την βλέπουν σαν "Θεά" και κόβουν φλέβες για πάρτη της.
Ας πάει στη Σκανδιναβία ή στη Λατινική Αμερική, να δεί πραγματικές μουνάρες, άνετες, φυσικές και κάζουαλ, να κάνουν
βόλτες με το ποδήλατο ή να παίζουν ποδόσφαιρο στην αμμουδιά...
ξινή γκόμενα και αντικαβλωτική, εγκλωβισμένη και αγχωμένη με την "τέλεια" εικόνα που επιθυμεί
να βγάζει προς τα έξω, κατά βάθος ανασφαλής, όσο και αν προσπαθεί να εκπέμπει μεγάλη αυτοπεποίθηση,
καλλιεργημένη, προφανώς, και από όλους εκείνους που την βλέπουν σαν "Θεά" και κόβουν φλέβες για πάρτη της.
Ας πάει στη Σκανδιναβία ή στη Λατινική Αμερική, να δεί πραγματικές μουνάρες, άνετες, φυσικές και κάζουαλ, να κάνουν
Ό, τι πιο σωστό έχω διαβάσει για αυτήν. Αν και αντικαυλωτική δεν θα το λεγα. Αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη.
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 15:20
Φίλε, χαίρομαι που εν μέρει συμφωνείς. Γούστα είναι αυτά, και περί ορέξεως κλπ. Εμφανησιακά δεν είναι άσχημη η κοπέλα,
αλλά η προσωπικότητα που διαθέτει ως άτομο, η πόζα όλη την ώρα, και γενικώς η όλη στάση της, αφαιρούν πολλούς πόντους, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.