Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ειναι δυνατον?

Συνημμένα

• 180525.jpg
    180525.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 105

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
με το ταλέντο της φυσικά, τι ερωτήσεις είναι αυτές?
είναι γεννημένη γι' αυτό.

Στον Alpha ειναι;

Κοιτα κι εμενα δεν μου φαινεται κατι φοβερο. Αυτο που μου βγαζει ειναι οτι ειναι δουλευταρου.

Τωρα μπορει να κανω λαθος. Για κεντρικη δεν κανει, αλλα για δευτερη σε πανελ ειναι παραπανω απο ok.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η επιστημη κανει θαυματα
αμα εκανε θαυματα η επιστημη θα της προσφερε και το ενα συμφωνο που της λειπει απο το αλφαβητο.

αρα στο ερωτημα, τι κανει η επιστημη, η απαντηση ειναι, ο,τι μπορει.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
αυτή πως πήρε δική της εκπομπή?
για να μη παρεξηγηθώ πάλι και μου αρχίσετε τα ζηλεύεις κλπ
(γιατί όταν κάποια τη θάβετε εσείς είστε αντικειμενικοί, αν μια γυναίκα θάψει μια άλλη γυναίκα είναι απο ζήλεια, αλλά τεσπα)
δε με ενοχλούν ούτε οι πλαστικές της, ούτε η μούρη της, ούτε το ότι είναι άχαρη, ούτε γενικά η προσωπικότητά της
αδιάφορη μου είναι
και ακριβώς γι'αυτό δε καταλαβαίνω πως πήρε εκπομπή
νομίζω εκπομπές πως δίνουν σε πιο ιδιαίτερες προσωπικότητες με ισχυρό και ιδιαίτερο λέγειν, χιούμορ και γενικά ταλέντο όπως ας πούμε ο Μουτσινάς
ή απο γκόμενες να φέρω για παράδειγμα τη Μαγγίρα που ήταν πέρσυ μαζί της που τη βρίσκω υπερ-ταλαντούχα
δλδ διώξαν τη Μαγγίρα ή τον Λιανό (επίσης θεούλης) και λένε "θα κάνουμε κεντρικιά τη Καινούριου"?  :headbang:
Μαλλον εχεις πολλα να μαθεις για το πως λειτουργει η τηλεοραση,,,,

gavliaris99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
138
Πόντοι
281
δεύτερη... γενικώς.

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Αυτή και η σπυροπούλου οι αρχιπουτάνες της χρονιάς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ξινή γκόμενα και αντικαβλωτική, εγκλωβισμένη και αγχωμένη με την "τέλεια" εικόνα που επιθυμεί
να βγάζει προς τα έξω, κατά βάθος ανασφαλής, όσο και αν προσπαθεί να εκπέμπει μεγάλη αυτοπεποίθηση,
καλλιεργημένη, προφανώς, και από όλους εκείνους που την βλέπουν σαν "Θεά" και κόβουν φλέβες για πάρτη της.
Ας πάει στη Σκανδιναβία ή στη Λατινική Αμερική, να δεί πραγματικές μουνάρες, άνετες, φυσικές και κάζουαλ, να κάνουν
βόλτες με το ποδήλατο ή να παίζουν ποδόσφαιρο στην αμμουδιά...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.459
Πόντοι
2.356
ξινή γκόμενα και αντικαβλωτική, εγκλωβισμένη και αγχωμένη με την "τέλεια" εικόνα που επιθυμεί
να βγάζει προς τα έξω, κατά βάθος ανασφαλής, όσο και αν προσπαθεί να εκπέμπει μεγάλη αυτοπεποίθηση,
καλλιεργημένη, προφανώς, και από όλους εκείνους που την βλέπουν σαν "Θεά" και κόβουν φλέβες για πάρτη της.
Ας πάει στη Σκανδιναβία ή στη Λατινική Αμερική, να δεί πραγματικές μουνάρες, άνετες, φυσικές και κάζουαλ, να κάνουν

Ό, τι πιο σωστό έχω διαβάσει για αυτήν. Αν και αντικαυλωτική δεν θα το λεγα. Αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

1ον: Δεν μπορεί να περπατήσει στην αμμουδιά με γόβες.
Πόσο μάλλον να τρέξει ή να μαρκάρει ...  :grin:
2ον: Αν βγάλει τις γόβες και πάει να παίξει μπάλλα, στο πρώτο σουτ
θα της φύγουν τα ψεύτικα νύχια απ' τα πόδια,
θα ξεκολλήσουν απ' το κεφάλι της 5-6 τρέσσες,
θα της αποκολληθούν οι μούφα βλεφαρίδες
και το αριστερό, πλαστικό, βυζί θα της πάει στην πλάτη.
Σα transformer θα διαλυθεί ...    :tooth:
Άσε που θα κλωτσήσει, το πιθανότερο αέρα ...

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 15:20

Ό, τι πιο σωστό έχω διαβάσει για αυτήν. Αν και αντικαυλωτική δεν θα το λεγα. Αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη.

Φίλε, χαίρομαι που εν μέρει συμφωνείς. Γούστα είναι αυτά, και περί ορέξεως κλπ. Εμφανησιακά δεν είναι άσχημη η κοπέλα,
αλλά η προσωπικότητα που διαθέτει ως άτομο, η πόζα όλη την ώρα, και γενικώς η όλη στάση της, αφαιρούν πολλούς πόντους, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.  :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.459
Πόντοι
2.356
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 15:20

Φίλε, χαίρομαι που εν μέρει συμφωνείς. Γούστα είναι αυτά, και περί ορέξεως κλπ. Εμφανησιακά δεν είναι άσχημη η κοπέλα,
αλλά η προσωπικότητα που διαθέτει ως άτομο, η πόζα όλη την ώρα, και γενικώς η όλη στάση της, αφαιρούν πολλούς πόντους, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.  :hi:

Κοίτα έτσι είναι όπως τα λες. Αλλά με βλέμμα "μπουρδελιάρη" όπως αρμόζει στο site ομολογώ μου φαίνεται οκ. Σε όλα τα άλλα χίλια δίκια έχεις. Τι να λέμε τώρα.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Εγώ χαίρομαι μάγκες. Από τα γραφόμενα σας βλεπω πως δε θα εχω προβλημα ανταγωνισμού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom