matakiasman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 4.446
- Πόντοι
- 441
Αχ,αυτό το φύλλο...Γυναικαρα...
Μάστορα κάνεις λάθος. Τυγχάνει γνωστή της συζύγου. Είναι μουναρος. Εκτός, επαναλαμβανω αν προτιμάς κοκκοβιο τύπου Καληφωνη. Μόνο που μιλάει καβλωνειςΌταν τη γνωρίσαμε, οι περισσότεροι, στο σίριαλ του Παπακαλιάτη, τον παίζαμε άσχημα για την πάρτη της.
Πλέον έχει νικηθεί κατά κράτος από τον χρόνο.
Δε γαμάμε φωνητικές χορδές.Μάστορα κάνεις λάθος. Τυγχάνει γνωστή της συζύγου. Είναι μουναρος. Εκτός, επαναλαμβανω αν προτιμάς κοκκοβιο τύπου Καληφωνη. Μόνο που μιλάει καβλωνεις
Κορμί καλό (ανάλογα και τα φίλτρα).Γυναικαρα...
Ισοπαλία με τα κουκούτσια για την Κατερίνα μας!Όταν τη γνωρίσαμε, οι περισσότεροι, στο σίριαλ του Παπακαλιάτη, τον παίζαμε άσχημα για την πάρτη της.
Πλέον έχει νικηθεί κατά κράτος από τον χρόνο.
Ξερνάμε με gilf εκτός αν είναι η Helen MirrenΙσοπαλία με τα κουκούτσια για την Κατερίνα μας!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΤΩΡΑ ΕΡΤ-1 το απόλυτο ελληνικό GILF !
πωωωω ρε πουστη τι ωραια βυζια που ειχε η τυπισσαΔεν υπάρχει θέμα για την κατερινάρα μας? Το απόλυτο Milf..
http://]
Αληθινοί Έρωτες...όχι Κόκκινος Κύκλος...το είδα το επεισόδιο!Την είχα δει στον Κόκκινο Κύκλο...Σε ιστορία που έκανε το milf και τα είχε με ένα πιτσιρίκο, γιο της φίλης της...
Τύφλα να έχουν οι τσόντες! Η κάβλα πολύ μεγαλύτερη!
Εχεις δικιο, έχω καιρό που το είδα και δε θυμόμουν καλά.Αληθινοί Έρωτες...όχι Κόκκινος Κύκλος...το είδα το επεισόδιο!
Δεν βγήκε ένας Αμερικανός συναγωνιστής να πει"Το xero afto to granny".....Δήλωσε ότι στη Νέα Υόρκη έκανε τρεις δουλειές "παράνομα" για να επιβιώσει. Ως ηθοποιός γούσταρε να παίζει την πόρνη, με εκπληκτική ερμηνεία!
Ας γίνει και 65, έμπαινα σε αυτό το Granny
Ερχεται καταγγελια και απο τη ΖωζωΠωπω τι έπαθε ο άλλος με το granny, τον πέταξε έξω και προσπαθούσε να διεισδύσει!!!!!!
Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» κατέθεσε η Διδασκάλου για τον σκηνοθέτη
Πρόεδρος: Τι σας συνέβη;
Διδασκάλου: Ήμουν στο καμαρίνι μου και μπήκε μέσα. Μου είπε με καυλ@@@@@@ς και αυνανίζονταν μπροστά μου. Ήρθε πάνω μου…εγώ ήμουν με το σουτιέν – στα γυρίσματα τρέχεις να αλλάξεις. Ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να μπει στο καμαρίνι ήταν ο σκηνοθέτης. Η θέση του ήταν στο κοντρόλ. Τον απώθησα προσπάθησε να διεισδύσει.
Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» κατέθεσε η Διδασκάλου για τον σκηνοθέτη
«Ήρθε πάνω μου, ενώ εγώ ήμουν με το σουτιέν» κατέθεσε η ηθοποιός - Υποστηρικτική για τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη ήταν η Μαρία Τζομπανάκηwww.protothema.gr