Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.452
- Πόντοι
- 1.056
Την είδα πριν ένα μήνα στο θέατρο UNFRIEND | Θέατρο ΝΕΟΣ Ακάδημος και ΝΑΙ της τον έδινα !
Πωπω τι έπαθε ο άλλος με το granny, τον πέταξε έξω και προσπαθούσε να διεισδύσει!!!!!!
Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» κατέθεσε η Διδασκάλου για τον σκηνοθέτη
Πρόεδρος: Τι σας συνέβη;
Διδασκάλου: Ήμουν στο καμαρίνι μου και μπήκε μέσα. Μου είπε με καυλ@@@@@@ς και αυνανίζονταν μπροστά μου. Ήρθε πάνω μου…εγώ ήμουν με το σουτιέν – στα γυρίσματα τρέχεις να αλλάξεις. Ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να μπει στο καμαρίνι ήταν ο σκηνοθέτης. Η θέση του ήταν στο κοντρόλ. Τον απώθησα προσπάθησε να διεισδύσει.
Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» κατέθεσε η Διδασκάλου για τον σκηνοθέτη
«Ήρθε πάνω μου, ενώ εγώ ήμουν με το σουτιέν» κατέθεσε η ηθοποιός - Υποστηρικτική για τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη ήταν η Μαρία Τζομπανάκηwww.protothema.gr
Πέταγε την πουτσα έξω στην γιαγιά.Ο τύπος προφανώς ειναι για κρέμασμα.
Για να βγαίνουν να τον καταγγέλουν γυναίκες σαν την Διδασκάλου και την Μαρκέλα Γιαννάτου που είναι αυτή την στιγμή στο πικ της καριέρας του άρα δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα αυτό λέει τα πάντα.
Φυλακή να σαπίσει.
Το 2005 έγινε αυτό το σκηνικό όταν έπαιζε στην σειρά Έρωτας και αυτός ηταν σκηνοθέτηςΠέταγε την πουτσα έξω στην γιαγιά.
Πολύ κόκα.....
Τοτε ηταν 55 χρονων η Διδασκάλου.Το 2005 έγινε αυτό το σκηνικό όταν έπαιζε στην σειρά Έρωτας και αυτός ηταν σκηνοθέτης
εχουν και αυτες μεταχρονολογημενους ηθικους φραγμους σαν τις επιταγες καποιον μελων.Το 2005 έγινε αυτό το σκηνικό όταν έπαιζε στην σειρά Έρωτας και αυτός ηταν σκηνοθέτης
φαντασου σε τι κατασταση ηταν ο τυποςΠέταγε την πουτσα έξω στην γιαγιά.
Πολύ κόκα.....
Αφου τον καυλωσε το granny τι να κανει ο τυπος, μπορεί να ειχε ακούσει οτι ειναι και εύκολη και όρμησεφαντασου σε τι κατασταση ηταν ο τυπος
45 ήταν τότε.Τοτε ηταν 55 χρονων η Διδασκάλου.
Έχεις δίκιο τυπε. Πρεπει να ηταν μιλφαρος τοτε.45 ήταν τότε.
Απ' τα καλύτερα επεισόδιαΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ
Η ελληνική σειρά «Αληθινοί έρωτες» βασίζεται σε πραγματικές ιστορίες. Ιστορίες για τη χαρά, τον πόνο, τα χαμόγελα, τα δάκρυα, τα σημάδια του πρώτου μεγάλου έρωτα, την ευτυχή κατάληξη, αλλά και τα ματαιωμένα σχέδια και τη διάψευση των μεγάλων ερωτικών προσδοκιών.www.alphatv.gr
Δυνατο κι εκφυλο κούγκαρ η Κατερίνα...αλλα για μενα μπαινει στην 3η θέση πισω απο Ασπασία Τζιτζικάκη και Μέλπω Κωστή!!!!Απ' τα καλύτερα επεισόδια
Φουλ καυλωμενες οι ρωγες στην σκηνη στην μπανιερα... Αυτα ειδε και ο σκηνοθέτης και τον πέταξε εξω για να γαμησει.ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ
Η ελληνική σειρά «Αληθινοί έρωτες» βασίζεται σε πραγματικές ιστορίες. Ιστορίες για τη χαρά, τον πόνο, τα χαμόγελα, τα δάκρυα, τα σημάδια του πρώτου μεγάλου έρωτα, την ευτυχή κατάληξη, αλλά και τα ματαιωμένα σχέδια και τη διάψευση των μεγάλων ερωτικών προσδοκιών.www.alphatv.gr
Άνετα γαμουσα και την μιλφαρα την φίλη τηςΔυνατο κι εκφυλο κούγκαρ η Κατερίνα...αλλα για μενα μπαινει στην 3η θέση πισω απο Ασπασία Τζιτζικάκη και Μέλπω Κωστή!!!!
Αν εννοείς την Δήμητρα Χατούπη στην σειρά ναι εμπαινα κι εγω με φόρα....δυνατό κορμι για γλύψιμο και χυσοστόλισμα...δεν εχει κανει γυμνο ομως ποτέ...κυρία!!!!Άνετα γαμουσα και την μιλφαρα την φίλη της
Ρωγαρες καυλωμενες!!
Αυτη η καυλωμενη ρωγα σου βγαζει ανετα το ματι! Τοτε ηταν 47!
Πρέπει να έριξε σίγουρα μια διπλή "ζαριά" για να μπορεσει να κλείσει ματι το βράδυ μετα το γύρισμα...στάνταρ!!!!Εξάρες...στα καπάκια!!!!!!Αυτη η καυλωμενη ρωγα σου βγαζει ανετα το ματι! Τοτε ηταν 47!
Ο τυπος μετα την σκηνη αν δεν ηταν πουστης πρεπει να εκανε κανα τέταρτο να ξεκαυλωσει.