gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για να χρεωνονται αποθηκες ......γιατι νομιζεις εφευρεθηκαν οι Δοκιμοι?
για να χρεωνονται αποθηκες ......γιατι νομιζεις εφευρεθηκαν οι Δοκιμοι?
για να χρεωνονται αποθηκες ......
εμενα θα πεις;και οχι μονο
Χαιρομαι που συνομιλω μαζι σου....αποδεικνυεσαι καλος συνομιλητης..αλλα δεν εχεις δικιο σε πολλα που γραφεις!!!!.....Αν δεν σε ενοχλει(δεν το αποφευγω)...θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη, γιατι οπως αντιλαμβανεσαι...απαντω σε πολλους και δεν σας προλαβαινω ολους....δεν διαθετω Ναπολεοντιες ικανοτητες!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Σεβασμο δειχνω σε οποιον μου δειξει οτι το αξιζει. Αντιστοιχα και εγω ζηταω σεβασμο οταν πιστευω πως το αξιζω.
Να υπερασπιστω κατι μαλακες που γουσταρουν μηνας μπαινει μηνας βγαινει να παιρνουν φραγκα, δεν το κανω. Ειδικα δε αμα ειναι στρατιωτικοι και λοιποι μαλακες που αυτους και τους γονους τους τους εχω φαει με το κουταλι μεχρι τωρα.
Αμα δεν εκανε ολοκληρο το στρατιωτικο σωμα τσιμπουκια και εστηνε κωλο ανα πασα στιγμη στην εκκλησια Α.Ε. τοτε θα ειχαν λιγακι παραπανω σεβασμο απο το μηδεν που τους δινω τωρα.
Ένα 5% έκανε την δουλειά, ίσως βγάλει το φίδι όταν έρθει η ώρα και είναι άξιοι σεβασμού,
Εχουν γραψει για σενα διαφορα(πολλοι εδω μεσα).....δεν εδινα βαση....απο την γραφη σου καταλαβαινω οτι αξιζεις φιλε μου....χαιρομαι που σε γνωριζω σημερα!!!!!Γι'αυτους μαλιστα ρε Τζορτζ...
Γνωρισα αρκετους,καποιοι ειναι και συγγενεις
Τους μιλας για α/φη και γυαλιζει ο ματης τους,επειτα απο τοσα χρονια
Οι χειριστες που ξερω,ειχαν μια διαφορα...και σε γνωσεις ειδικες και γενικες,αλλα και σαν ατομα....Θες η εκπαιδευση,θες οι καθημερινες καταπονησεις,θες το δυσκολο της ολης υποθεσης,το θεμα ειναι οτι και μικρα παιδια (24-25χρ)εκει που αλλοι τους ζουν οι γονεις,αυτοι κανουν αυτο που ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΠΟΛΥ να γινουν,χειριζονται ειδικα εργαλεια των 20-30 μυριων δολλαριων...και τι να σου πω ρε Φιλε....η ολη φαση αυτη τους κανει πιο ωριμους απο οτι η ηλικια τους.....
Τεσπα μην το προχωραω παρακατω...Σε αυτους εχω εναν Σεβασμο
Εχουν γραψει για σενα διαφορα(πολλοι εδω μεσα).....δεν εδινα βαση....απο την γραφη σου καταλαβαινω οτι αξιζεις φιλε μου....χαιρομαι που σε γνωριζω σημερα!!!!!
και εσύ σκας από το κακό σου.άτσα γκάμπα
δε φουσκώνεις από περηφάνια τώρα?
άτσα γκάμπα
δε φουσκώνεις από περηφάνια τώρα?
και εσύ σκας από το κακό σου.
καλά να πάθεις....... να σκάσεις από την ζήλια σου.
αχα
τοσα οπλαμε τσιμπησε μια σκνιπα (η πουταναααααααααααααα) και εσκασα....
τηβαγγελιστρατης,μυτη ειχε ή γεωτρυπανο;
Αντε τσιμπα το κοπλιμεντο!!!!!!.... Να με συγχωρεσεις για το απογευμα.....αλλα δεχομουνα επιθεσεις απο πολλους....και αντι να σβησεις την φωτια..εσυ πηγες να την αναψεις περισσοτερο..... και σε πηρε και σενα η μπαλα!!!!!!!!ζω για τη στιγμή που θα τσιμπήσω κι εγώ κομπλιμέντο για το ήθος μου
τοσα οπλα
τετοια εκπαιδευση
τετοιος αντρισμος
τοση μαγκια
τοσα λογια
τετοια εμπειρεια κυνηγου
τοση οργη
και ενα τοσο δα εντομακι τον εκανε ρομπα......
Υ.Γ. Το ποσταρισμα αυτο εγινε μονο για να δηλωθει η υπογραφη, αντε γεια παλι
Δεν υπαρχει λογος....σε βαθος χρονου....αν γνωριστουμε καλυτερα....θα τα πουμε!!!!!Δεν μου ειπες αν γνωριζεις κανεναναπο εκεινους που ειπα πιο πανω..
Ή εστω κατι για τον Σκαμπαρδωνη...
Και στεναχωριεμαι
Αντε τσιμπα το κοπλιμεντο!!!!!!.... Να με συγχωρεσεις για το απογευμα.....αλλα δεχομουνα επιθεσεις απο πολλους....και αντι να σβησεις την φωτια..εσυ πηγες να την αναψεις περισσοτερο..... και σε πηρε και σενα η μπαλα!!!!!!!!
Αντε τσιμπα το κοπλιμεντο!!!!!!.... Να με συγχωρεσεις για το απογευμα.....αλλα δεχομουνα επιθεσεις απο πολλους....και αντι να σβησεις την φωτια..εσυ πηγες να την αναψεις περισσοτερο..... και σε πηρε και σενα η μπαλα!!!!!!!!
ευτυχώς υπάρχει και το adblock ..... plusΥ.Γ. Το ποσταρισμα αυτο εγινε μονο για να δηλωθει η υπογραφη, αντε γεια παλι
ΣΥΓΝΩΜΗ.δε γαμιέται ρε παίχτουρα, το ξεπέρασα το πουστάκι