apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν αξιζουν αυτοι τυπεεσύ τι θα λεγες...πελατάκια θέλεις... εργολάβος δεν είσαι ?
ο μεγαλος τζιρος γινεται στα ατυχηματα και στους καρκινους
δεν αξιζουν αυτοι τυπεεσύ τι θα λεγες...πελατάκια θέλεις... εργολάβος δεν είσαι ?
δεν αξιζουν αυτοι τυπε
ο μεγαλος τζιρος γινεται στα ατυχηματα και στους καρκινους
οι εποπ νομιζεις για να γινουν δεν ξερουν διοικητες κ πανω;;;;;μονο εσυ τους ξερεις;;;τεσπα εσυ εισαι καθε μερα σπιτι σου 3 λεπτα με το μετρο,σε στρατοπεδο κοιμοσουν μονο στην βασικη σκοπετο μονο στην βασικη εκανες,και νομίζεις οτι υπηρετεις την πατριδαΜονιμοι ειναι.
Αλλα σε μενα ειναι πολυ προσεκτικοι γιατι.... ειμαι σε καλο ποστο
και σου λεει αυτος ξερει απο Διοικητες και πανω
σαν πολλα δεν ξερεις για την θητεια του μορτη τυπε?οι εποπ νομιζεις για να γινουν δεν ξερουν διοικητες κ πανω;;;;;μονο εσυ τους ξερεις;;;τεσπα εσυ εισαι καθε μερα σπιτι σου 3 λεπτα με το μετρο,σε στρατοπεδο κοιμοσουν μονο στην βασικη σκοπετο μονο στην βασικη εκανες,και νομίζεις οτι υπηρετεις την πατριδα
σαν πολλα δεν ξερεις για την θητεια του μορτη τυπε?
Δεν ξερει τιποτα για την θητεια μου απλα πεταει αδεια για να πιασει γεματα
νομιζει οτι θα με ψαρεψει
μονο κάποιος εμπιστος θα γνωριζε κατι. Ξερω να ξεχωριζω τους εμπιστους ...
μπολντη ξερω πολλα τυπε!!!!!! trust me!!!!Δεν ξερει τιποτα για την θητεια μου απλα πεταει αδεια για να πιασει γεματα
τυπε αυτο δεν ηταν συνηθισμενο ποστΔεν ξερει τιποτα για την θητεια μου απλα πεταει αδεια για να πιασει γεματα
τυπε τον ξερω τον μπολντη αλλα δεν ειμαι ρουφσαν πολλα δεν ξερεις για την θητεια του μορτη τυπε?
θα με εμπιστευόσουνα ποτέ ?
τυπε αυτο δεν ηταν συνηθισμενο ποστ
κατι ξερει αυτος
τυπε τον ξερω τον μπολντη αλλα δεν ειμαι ρουφ
μαλλον στην ιδια υπηρεσια ισως ναναι τυπελες να είναι πράκτορας ο ρεντ τύπε ?
μαλλον στην ιδια υπηρεσια ισως ναναι τυπε
CIA και Μοσάντ κρίβοντε από πίσω τύπε...μαλλον στην ιδια υπηρεσια ισως ναναι τυπε
CIA και Μοσάντ κρίβοντε από πίσω τύπε...
καλά το κατάλαβα εγώ.