Νέα

κατασκευη σαιτ-προγραμματισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μαλακα ο φιδεμπορας γιατι σε λεει στερημενο;Γαμησες και εσυ την αναστασιαρου; :think:

Ποιος ο ποδολαγνος? ρε αυτος ειναι μαλεας ακου εδω ρωτουσε με ποιο τροπο ικανοποιουνται οι γυναικες του σαιτ για να δει λεει αν ειναι σωστος ή οχι  :2funny: :2funny:

τι μαλεας... λες και την ωρα που ειναι με καποια δεν βλεπει τι γινεται πρεπει να ερθει απο εδω μεσα και να παρει γνωμη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ποιος ο ποδολαγνος? ρε αυτος ειναι μαλεας ακου εδω ρωτουσε με ποιο τροπο ικανοποιουνται οι γυναικες του σαιτ για να δει λεει αν ειναι σωστος ή οχι  :2funny: :2funny:

τι μαλεας... λες και την ωρα που ειναι με καποια δεν βλεπει τι γινεται πρεπει να ερθει απο εδω μεσα και να παρει γνωμη.

:rockon:

Επισκέπτης
Ποιος ο ποδολαγνος? ρε αυτος ειναι μαλεας ακου εδω ρωτουσε με ποιο τροπο ικανοποιουνται οι γυναικες του σαιτ για να δει λεει αν ειναι σωστος ή οχι  :2funny: :2funny:

σώπα ρε τύπε;
και τον είχα για καλό παιδί
έκανε τέτοια μαλακία;  :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
απολυτε ανα πασα στιγμη ξερουν τι κανεις , πως το κανεις , που κινεισαι , αν εισαι σωστος , αν εισαι μαλακας , μεχρι και τι εκανες το Σαββατοκυριακο παιζει να καταλαβαινουν

καποιοι νομιζουν οτι οι αξιωματικοι ειναι χαζοι ... χαχαχα  :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ υπηρέτησα σε τάγμα ανεπιθύμητων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχει ψυχολογικα ζητηματακια ο μενιος μην τον πειραζετε  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχεις χασει επεισοδια δικε μου!
Ριξε ενα ματι να δεις τι εγραφε λιγες μερες πριν, για εναν αλλον """φιλο"" του!

Εγω νομιζα οτι γενικα ειπες για τους πανεπιστημονες και λεω τι λεει αυτος
αμα ο αλλος ειναι καλος σε αυτο που κανει και εχει ζητηση σιγα μην δεν παρει ουτε 1 ευρω

λεω τι λεει τωρα αυτος... για αυτο το ειπα

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καταδικάστηκα για ανυποταξία και μετά με είχαν στη μπούκα. Ήμουν λίγο ανάρχας μικρός.

Εχει ψυχολογικα ζητηματακια ο μενιος μην τον πειραζετε  :P

Ναι βγάλε με και τρελό τώρα. Εγώ φταίω που σας ανοίχτηκα. Αλλά αυτά παθαίνει όποιος ανοίγεται σε ανθρώπους. Καλά έκανα τόσα χρόνια και δεν εμπιστευόμουν κανέναν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταδικάστηκα για ανυποταξία και μετά με είχαν στη μπούκα. Ήμουν λίγο ανάρχας μικρός.

Ναι βγάλε με και τρελό τώρα. Εγώ φταίω που σας ανοίχτηκα. Αλλά αυτά παθαίνει όποιος ανοίγεται σε ανθρώπους. Καλά έκανα τόσα χρόνια και δεν εμπιστευόμουν κανέναν.

Καλυτερα να ανοιχθεις σε εναν ψυχολογο μενιο... ειναι σιγουρα πολυ ειδικοτερος απο ολους εμας εδω
και μπορει να σε κανει καλυτερο σιγα σιγα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εχει ψυχολογικα ζητηματακια ο μενιος μην τον πειραζετε  :P
.

πάλι καλά που ξέρεις να συμπεριφέρεσαι σε έναn άνθρωπα με ψυχολογικά προβλήματα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
αστειεύομαι mr menios

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ποτέ δεν λες τον άντε γεια άντε γεια...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
επίσης αστειεύομαι.. :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εγώ φταίω που σας ανοίχτηκα. Αλλά αυτά παθαίνει όποιος ανοίγεται σε ανθρώπους. Καλά έκανα τόσα χρόνια και δεν εμπιστευόμουν κανέναν.

αυτό είναι βασικος κανόνας επιβίωσης man  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε μενιο μην μασας
μιλα εδω
εμεις σε καταλαβαινουμε
ειμαστε φιλοι σου
:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
.

πάλι καλά που ξέρεις να συμπεριφέρεσαι σε έναn άνθρωπα με ψυχολογικά προβλήματα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
αστειεύομαι mr menios

Εγω? τι να συμπεριφερθω? δεν τον εβρισα του ειπα απλα την πραγματικοτητα.
Καλυτερα να συμβουλευτει κάποια ψυχολογο δεν ειπα οτι ειναι τρελος... αλλα μπορει να τον βοηθησει περισσοτερο απο οτι εμεις επειδη ειναι ειδκος ενω εμεις οχι... δώστε εμφαση στο θηλυκο  :P

του προτεινω να παει σε γυναικα... οχι σε αντρα !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom