Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δεν θεωρώ ότι το θέμα είναι ευκαιρία επαναφοράς ΄συζητήσεων για τό άσυλο.
Επειδή η κατάληψη πανεπιστημίου από λαθρομετανάστες με την καθοδήγηση Ελλήνων πολιτών (έστω μειοψηφίας) ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ βάναυσα την εθνική, ιστορική και ανθρώπινη συνείδησή μου, σταματώ κάθε συζήτηση, παίρνω ένα ρόπαλο καί κατεβαίνω στη Νομική για να προστατεύσω σάν Ελληνας πολίτης αυτά πού η γαμημένη αριστεροδεξιά δημοκρατία θέλει να μού αφαιρέσει.
Οποιος θέλει ακολουθεί.
Σάς χαιρετώ.

(Υ.Γ. Κάποιες φορές οι ατέρμονες συζητήσεις είναι πρόσφορο μέσον για να αποφύγουμε την αναγκαία δράση)
Βρε κρατατε τον βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και με 54% ΝΔ κιολας στην αρχη... :2funny: :2funny: :2funny:

Η οποία θύμιζε τον Ιουλιανό τον Παραβάτη την περίοδο 1974- 1981 (έτος 0...)

Επειδή η κατάληψη πανεπιστημίου από λαθρομετανάστες με την καθοδήγηση Ελλήνων πολιτών (έστω μειοψηφίας) ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ βάναυσα την εθνική, ιστορική και ανθρώπινη συνείδησή μου, σταματώ κάθε συζήτηση, παίρνω ένα ρόπαλο καί κατεβαίνω στη Νομική για να προστατεύσω σάν Ελληνας πολίτης αυτά πού η γαμημένη αριστεροδεξιά δημοκρατία θέλει να μού αφαιρέσει.
Οποιος θέλει ακολουθεί.
Σάς χαιρετώ.

(Υ.Γ. Κάποιες φορές οι ατέρμονες συζητήσεις είναι πρόσφορο μέσον για να αποφύγουμε την αναγκαία δράση)

Πρόσεχε μόνο μη σε φωτογραφίσει κανάς χαφιές του ακροαριστερού παρακράτους με το ρόπαλο και μετά τραβάς ό,τι και ο βορίδης σήμερα!  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το άσυλο όχι μόνο δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στο πανεπιστήμιο αλλά το έχει ζημιώσει πολλαπλώς και δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης εν έτει 2011..
Οι συνταγματικές προβλέψεις περί ελευθερίας του λόγου προστατευουν επαρκώς και την ακαδημαϊκή ελευθερία...
Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της αριστερής νεομυθολογίας που έγινε περίπου επίσημη κρατική θρησκεία από το 1974 και μετά.

έχω την εντύπωση ότι έχει περάσει υποσυνείδητα στο μυαλό των πολλών, πως το "άσυλο" θα πρέπει να υπάρχει ώστε να χρησιμεύσει σε περίπτωση που βγουν και πάλι τα τανκς στον δρόμο, σαν ένα είδος "φρουρίου της δημοκρατίας" δηλαδή...

παραλογισμός βέβαια :idiot:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Πρόσεχε μόνο μη σε φωτογραφίσει κανάς χαφιές του ακροαριστερού παρακράτους με το ρόπαλο και μετά τραβάς ό,τι και ο βορίδης σήμερα!  :grin:

Αρα ο Καβειρος παει για βουλευτης σε 20 χρονια.
Υ.Γ. Ο Βορίδης δεν κραταγε ρόπαλο, τσεκουρι κραταγε.

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
το ασυλο υπαρχει για την προαγωγη της γνωσης και της επιστημης και για να μπορει ο καθενας,απο τον αναρχικο μεχρι τον φασιστα να εκφραζει την γνωμη του αλλα και να παραγουν οι επιστημονες ερευνα..η καταργηση του ασυλου απλα θα δωσει αφορμη στις δυναμεις ασφαλειας να εισβαλλουν στο πανεπιστημιο για ψιλου πηδημα.... το ιδανικο θα ηταν να υπηρχαν συνειδητοποιημενοι φοιτητες που να πεταγαν εξω απο το πανεπιστημιο καθε εναν που εμπαινε μεσα για τον οποιοδηποτε λογο εκτος απο ζητηματα ακαδημαικου χαρακτηρα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
έχω την εντύπωση ότι έχει περάσει υποσυνείδητα στο μυαλό των πολλών, πως το "άσυλο" θα πρέπει να υπάρχει ώστε να χρησιμεύσει σε περίπτωση που βγουν και πάλι τα τανκς στον δρόμο, σαν ένα είδος "φρουρίου της δημοκρατίας" δηλαδή...

παραλογισμός βέβαια :idiot:

Μια δημοκρατία δεν χρειάζεται άσυλα...
Μια χούντα δεν πρόκειται να σεβαστεί κανένα άσυλο...
Επομένως το άσυλο δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Απλό είναι ρε γαμώτο!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οποιος θέλει ακολουθεί.
Σάς χαιρετώ.

αντίο παλικάρι

και το νου σου ε, ή ταν ή επί τας
όχι φλωριές
μη σε δω να τριγυρίζεις εδώ γύρω αν δεν ανοίξεις ΟΛΑ τα κεφάλια τους, θα είναι μέγιστη προσβολή για την εθνική συνείδηση και τους ένδοξους προγόνους μας

Επισκέπτης
αντίο παλικάρι

όχι φλωριές
μη σε δω να τριγυρίζεις εδώ γύρω αν δεν ανοίξεις ΟΛΑ τα κεφάλια τους, θα είναι μέγιστη προσβολή για την εθνική συνείδηση και τους ένδοξους προγόνους μας
μεγιστη "φλωρια" ειναι οι εξυπναδούλες σας δεσποινίς....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Απλό είναι ρε γαμώτο!

πες το στον πόντικα όταν λογκάρει :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αντίο παλικάρι

όχι φλωριές

Αντε γαμήσου (που)ταν(α)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καίτι αξιωθείς του βαθμού "Άριστα" περί τας Πολιτικάς και Κοινωνικάς Επιστήμας ομολογώ ότι από Συνταγματικό Δίκαιο ολίγα ενθυμούμαι. Πάντως δεν νομίζω ότι με το να αναγνωρίζω την αδαημοσύνη μου προσβάλω εμμέσως τον εαυτό μου . Ίσα -ίσα θεωρώ την ημιμάθεια χειρότερη της αμαθείας.
οοοοοοοοουυυυπς

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μεγιστη "φλωρια" ειναι οι εξυπναδούλες σας δεσποινίς....

ή το παίρνεις το ρόπαλο και τιμάς το λεωνίδα ή είσαι φλωρίκος
δε σου φταίω εγώ

ε:
Αντε γαμήσου (που)ταν(α)

:2funny: :2funny:

να πάρεις και τα σκαλπ για απόδειξη  :rockon:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Απλό είναι ρε γαμώτο!

και όμως δεν είναι, τι έχουμε τώρα από τα δυο;

Επισκέπτης
ή το παίρνεις το ρόπαλο και τιμάς το λεωνίδα ή είσαι φλωρίκος
δε σου φταίω εγώ
δεν το ευχομαι, αλλα θα ηθελα να ημουν απο μια πλευρά και να εβλεπα εαν θα παραμένατε τόσο "εξυπνη" εαν σας πιάσουν καμια δεκαριά λαθρομετανάστες και σας βιάσουν ομαδικώς και κατα συρροήν και μετά αποφύγουν τη σύλληψή τους καταφευγοντας σε μια σχολη...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πες το στον πόντικα όταν λογκάρει :2funny: :2funny: :2funny:

Α, τα χω πει με άλλη αφορμή και είμαι σίγουρος ότι τα έχει καταγράψει στο μπλοκάκι όπου σημειώνει τις κινήσεις των ταξικών εχθρών..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Α, τα χω πει με άλλη αφορμή και είμαι σίγουρος ότι τα έχει καταγράψει στο μπλοκάκι όπου σημειώνει τις κινήσεις των ταξικών εχθρών..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να είσαι σίγουρος για αυτό...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμένα μου έχει στείλε και φωτό του ο υπερπόντικας...

Συνημμένα

• b_1629_07starenios.jpg
    b_1629_07starenios.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom