Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μα δεν νομιζω οτι χρειαζεται ουτε καταργηση του ασυλου ούτε εισοδος της αστυνομιας. Γιατι να τους ηρωοποιησουμε?
Μολις βγουν, να συλληφθουν. Τοσο απλα.
Γιατι το κουραζουμε?

Ελεύθεροι Πoλιορκημένοι V2.0

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ασχοληθητε με τα ασυλα εσεις ....   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

γιατι αν καταργηθει το ασυλο θα σωθει η Ελλαδα....

και αφηστε το ΔΝΤ να γαμαει ασαλιοτα....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Καλά λες.
Φυγετε ολοι απο εδω.
Παμε στο θρεντ της Τζουλιας Αλεξανδρατου.

Επισκέπτης
αυτο που εσεις αποκαλειτε άσυλο, δεν είναι παρα η εφαρμογή στην ανώτατη παιδεία του εξαναγκαστικού αριστερισμου κατ αρχάς και κομματισμού στη συνέχεια! Το άσυλο αφορά ελευθερία έκφρασης! Όχι κάλυψη αξιόποινων πράξεων!

Και ούτε το πρώτο μπορεί να προσφέρει καθώς τα πανεπιστήμια είναι αντρα ακροαριστερών και αναρχικών στοιχείων που επιτίθενται φραστικά και δια της βίας σε οποιονδήποτε τολμήσει να δηλώσει κάτι διαφορετικό ή εστω εθνικιστικό! Θα μου πείτε τωρα, αυτό ήρθες να μας πείς? οχι δεν ΄λεω πως πρεπει να γινει αντρο εθνικιστων το πανεπιστημιο, αυτό που λέω είναι οτι αυτό που εσείς λέτε άσυλο δεν εξυπηρετεί ούτε τον σκοπό για τον οποίο υπάρχει! Αυτόν της απόλυτης ελευθερίας λόγου!

Στην ακαδημαική ελευθερία (λόγος, σκέψη κλπ.) έχουν θέση όλες οι απόψεις συμπεριλαμβανομένης και τής εθνικιστικής.Ξαναλέω όμως ότι το κέντρο βάρους τού συγκεκριμένου γεγονότος δεν είναι το ΑΣΥΛΟ αλλά η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργεια ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ατόμων.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

αλληλουχία είναι φίλε αυτά. στο άναρχο μπουρδέλο(*)
(* δες ορισμό παραπάνω)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

stamatis, ομολογώ ότι είσαι ο πιο χρήσιμος πόστερ πλέον
δεν κάνω πλάκα  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν βλέπω να αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο γεγονός.

το συγκεκριμένο γεγονός είναι απόρροια της ύπαρξης ενός θεσμού ο οποίος ήταν καλός τον 19ο και τις αρχές του 20ου αιώνα, διότι προφύλασσε την ελευθερία του λόγου και της έρευνας από το τότε κράτος και ο οποίος σήμερα (τουλάχιστον μετά το 1974) είναι παντοειδώς άχρηστος διότι από τοτε και μετά ουδείς έλληνας εδιώχθει γιατί εξέφρασε δημόσια μία άποψη...

το άσυλο είναι ένας αναχρονιστικός θεσμός και θα πρέπει να πάψει να υπάρχει...

σε ότι αφορά το γεγονός, οι πανεπιστημιακοί χώροι έχουν γίνει οίκοι εμπορίου, οίκοι ανοχής, οίκοι ανάλωσης και διακίνησης ναρξκωτικών, τουαλέττες, μπαράκια, στέκια και ότι μπορείς να φανταστείς... μοιραία η ανοχή θα είχε και τέτοια αποτελέσματα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
δεν έχω ξαναδεί άτομο σε πολιτικού τύπου συζήτηση σε αυτό το σάιτ να παραδέχεται 2 συνεχόμενες φορές λάθος του :huh:

μένω άναυδος και υποβάλλω τα σέβη μου :sunglasses:

Καίτι αξιωθείς του βαθμού "Άριστα" περί τας Πολιτικάς και Κοινωνικάς Επιστήμας ομολογώ ότι από Συνταγματικό Δίκαιο ολίγα ενθυμούμαι. Πάντως δεν νομίζω ότι με το να αναγνωρίζω την αδαημοσύνη μου προσβάλω εμμέσως τον εαυτό μου . Ίσα -ίσα θεωρώ την ημιμάθεια χειρότερη της αμαθείας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

το ΔΝΤ μας γαμάει ασάλιωτα διότι επί 25 χρόνια προετοιμάζαμε τον κώλο μας για τον σκοπό αυτό... εεεε μόλις και αυτό βρήκε κώλο εύκαιρο όρμησε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το άσυλο όχι μόνο δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στο πανεπιστήμιο αλλά το έχει ζημιώσει πολλαπλώς και δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης εν έτει 2011..
Οι συνταγματικές προβλέψεις περί ελευθερίας του λόγου προστατευουν επαρκώς και την ακαδημαϊκή ελευθερία...
Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της αριστερής νεομυθολογίας που έγινε περίπου επίσημη κρατική θρησκεία από το 1974 και μετά.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που εσεις αποκαλειτε άσυλο, δεν είναι παρα η εφαρμογή στην ανώτατη παιδεία του εξαναγκαστικού αριστερισμου κατ αρχάς και κομματισμού στη συνέχεια! Το άσυλο αφορά ελευθερία έκφρασης! Όχι κάλυψη αξιόποινων πράξεων!

Και ούτε το πρώτο μπορεί να προσφέρει καθώς τα πανεπιστήμια είναι αντρα ακροαριστερών και αναρχικών στοιχείων που επιτίθενται φραστικά και δια της βίας σε οποιονδήποτε τολμήσει να δηλώσει κάτι διαφορετικό ή εστω εθνικιστικό! Θα μου πείτε τωρα, αυτό ήρθες να μας πείς? οχι δεν ΄λεω πως πρεπει να γινει αντρο εθνικιστων το πανεπιστημιο, αυτό που λέω είναι οτι αυτό που εσείς λέτε άσυλο δεν εξυπηρετεί ούτε τον σκοπό για τον οποίο υπάρχει! Αυτόν της απόλυτης ελευθερίας λόγου!

Γιατί εσύ είδες τίποτα στο άναρχο μπουρδέλο να εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο υπάρχει;
εγώ το ψάχνω ακόμη :cheesy:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καίτι αξιωθείς του βαθμού "Άριστα" περί τας Πολιτικάς και Κοινωνικάς Επιστήμας ομολογώ ότι από Συνταγματικό Δίκαιο ολίγα ενθυμούμαι. Πάντως δεν νομίζω ότι με το να αναγνωρίζω την αδαημοσύνη μου προσβάλω εμμέσως τον εαυτό μου . Ίσα -ίσα θεωρώ την ημιμάθεια χειρότερη της αμαθείας.

φιλοφρόνησις ήτο :cool2:

εννοείται πως σας τιμά ιδιαιτέρως να αναγνωρίζετε και να παραδέχεστε τα λάθη σας, απλώς αποτελείτε την εξαίρεση σε τούτο το σάιτ όπου ουδείς παραδέχεται ακόμα και εξόφθαλμο σφάλμα του (στην καλύτερη το κάνει γαργάρα :grin: )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το άσυλο όχι μόνο δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στο πανεπιστήμιο αλλά το έχει ζημιώσει πολλαπλώς και δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης εν έτει 2011..
Οι συνταγματικές προβλέψεις περί ελευθερίας του λόγου προστατευουν επαρκώς και την ακαδημαϊκή ελευθερία...
Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της αριστερής νεομυθολογίας που έγινε περίπου επίσημη κρατική θρησκεία από το 1974 και μετά.

Και με 54% ΝΔ κιολας στην αρχη... :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

εννοείται πως σας τιμά ιδιαιτέρως να αναγνωρίζετε και να παραδέχεστε τα λάθη σας, απλώς αποτελείτε την εξαίρεση σε τούτο το σάιτ όπου ουδείς παραδέχεται ακόμα και εξόφθαλμο σφάλμα του (στην καλύτερη το κάνει γαργάρα :grin: )

Τι αβροτητες θεε μου!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το ΔΝΤ μας γαμάει ασάλιωτα διότι επί 25 χρόνια προετοιμάζαμε τον κώλο μας για τον σκοπό αυτό... εεεε μόλις και αυτό βρήκε κώλο εύκαιρο όρμησε...

Το δντ θα μας γαμάει ασάλιωτα εξ αιτίας νοοτροπιών "ασύλου" που διακατέχουν την ελληνική κοινωνία...

Επισκέπτης
Δεν θεωρώ ότι το θέμα είναι ευκαιρία επαναφοράς ΄συζητήσεων για τό άσυλο.
Επειδή η κατάληψη πανεπιστημίου από λαθρομετανάστες με την καθοδήγηση Ελλήνων πολιτών (έστω μειοψηφίας) ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ βάναυσα την εθνική, ιστορική και ανθρώπινη συνείδησή μου, σταματώ κάθε συζήτηση, παίρνω ένα ρόπαλο καί κατεβαίνω στη Νομική για να προστατεύσω σάν Ελληνας πολίτης αυτά πού η γαμημένη αριστεροδεξιά δημοκρατία θέλει να μού αφαιρέσει.
Οποιος θέλει ακολουθεί.
Σάς χαιρετώ.

(Υ.Γ. Κάποιες φορές οι ατέρμονες συζητήσεις είναι πρόσφορο μέσον για να αποφύγουμε την αναγκαία δράση)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και με 54% ΝΔ κιολας στην αρχη... :2funny: :2funny: :2funny:

η νομοθετική κατοχυρωση του ασύλου έγινε με τον νόμου 1268/1982 επί ΠΑΣΟΚ (ο σεβασμός προς τους νεκρούς με αποτρέπει να εκφραστώ για την δεκαετία εκείνη και για τον τότε ηγέτη του)...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467

Συμφωνώ. Η κομπορημοσύνη περισσεύει είς τον παρόντα ισότοπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom