FrankyGoesToHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή τη σημερινή κατάληψη της Νομικής σχολής απο 250 λαθρομετανάστες οι οποίοι αιτούνται ανευ όρων νομιμοποίησή τους(!!!)
Δεν είναι δυνατό, σε μία χώρα που θεωρείται ευνομούμενοι, ο κάθε ένας να καταλαμβάνει πανεπιστημιακούς χώρους για ότι του καπνίσει και να στερείται απο την αστυνομία να παρέμβει και να τους στείλει απο κει που ήρθαν!
Δεν είναι δυνατό, το δικαίωμα για ελευθερία΄λόγου να έχει ξεχειλωθεί σε δικαίωμα παρανομίας άνευ επιπτώσεων!
Δεν είναι δυνατό, παράνομοι λαθρομετανάστες να εκβιάζουν μία ολόκληρη χώρα και εκείνη να τους κοιτά παθητικά!
Προσωπικά δε με απασχολεί καθόλου αν τσυρίζουν για μια ακόμη φορά οι γνωστοί άπλυτοι αριστεροφασίστες που έχουν καταντήσει τα πανεπιστήμια "αναρχικα στεκια" και έδρες σεχτων! Το πανεπηστήμιο και κατ επέκταση το άσυλο δεν υπάρχει για να καλύπτει παρανομες και εγκληματικές πράξεις! Αυτό πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους άπαντες!
το γεγονός δε και μόνο, ότοι οι λαθρομετανάστες επέλεξαν αυτό τον τρόπο εκβιασμού μαρτυρά πασιφανώς πως αυτοί οι άνθρωποι είναι κατευθυνόμενοι και καθοδηγούμενοι από ορισμένα κεντρα της Ελλάδας που έχουν σκοπό να επιβάλουν δια της βίας και του εκβιασμού θέσεις που δεν αποδέχεται κανείς! Οι μάσκες έπεσαν! Ειναι προφανές ποιοί και για ποιο λόγο είναι κρυμένοι πίσω απο αυτή την αισχρή κατάσταση!
Κατάργηση του ασύλου τωρα!
Άμεση σύλληψη και απέλαση των καταληψιών!
επιτέλους ας υπερασπιστούμε τα τελευταία ίχνη αξιοπρεπειας που μας έχουν απομείνει!
Μου είναι παντελώς αδιάφοροι οι "γνωστοί αριστεροφασίστες μπλα μπλα" ή το ότι "μαρτυρά πασιφανώς πως αυτοί οι άνθρωποι είναι κατευθυνόμενοι και καθοδηγούμενοι από ορισμένα κεντρα της Ελλάδας που έχουν σκοπό να επιβάλουν μπλα μπλα μπλα μπλα".
ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΙΑΦΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ...
Το γεγονός όμως ότι 250 απρόσκλητοι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο σπίτι μας, στις σχολές μας, στα δικά μας κτήρια με το έτσι θέλω, για οποιονδήποτε λόγο σωστό ή λάθος με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΙΑ...
Μπορεί να μου αρέσουν τα μπουρδέλα αλλά θέλω η χώρα μου να σταματήσει να είναι ένα από αυτά!
ΤΩΡΑ