Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή τη σημερινή κατάληψη της Νομικής σχολής απο 250 λαθρομετανάστες οι οποίοι αιτούνται ανευ όρων νομιμοποίησή τους(!!!)

Δεν είναι δυνατό, σε μία χώρα που θεωρείται ευνομούμενοι, ο κάθε ένας να καταλαμβάνει πανεπιστημιακούς χώρους για ότι του καπνίσει και να στερείται απο την αστυνομία να παρέμβει και να τους στείλει απο κει που ήρθαν!

Δεν είναι δυνατό, το δικαίωμα για ελευθερία΄λόγου να έχει ξεχειλωθεί σε δικαίωμα παρανομίας άνευ επιπτώσεων!

Δεν είναι δυνατό, παράνομοι λαθρομετανάστες να εκβιάζουν μία ολόκληρη χώρα και εκείνη να τους κοιτά παθητικά!

Προσωπικά δε με απασχολεί καθόλου αν τσυρίζουν για μια ακόμη φορά οι γνωστοί άπλυτοι αριστεροφασίστες που έχουν καταντήσει τα πανεπιστήμια "αναρχικα στεκια" και έδρες σεχτων! Το πανεπηστήμιο και κατ επέκταση το άσυλο δεν υπάρχει για να καλύπτει παρανομες και εγκληματικές πράξεις! Αυτό πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους άπαντες!

το γεγονός δε και μόνο, ότοι οι λαθρομετανάστες επέλεξαν αυτό τον τρόπο εκβιασμού μαρτυρά πασιφανώς πως αυτοί οι άνθρωποι είναι κατευθυνόμενοι και καθοδηγούμενοι από ορισμένα κεντρα της Ελλάδας που έχουν σκοπό να επιβάλουν δια της βίας και του εκβιασμού θέσεις που δεν αποδέχεται κανείς! Οι μάσκες έπεσαν! Ειναι προφανές ποιοί και για ποιο λόγο είναι κρυμένοι πίσω απο αυτή την αισχρή κατάσταση!

Κατάργηση του ασύλου τωρα!
Άμεση σύλληψη και απέλαση των καταληψιών!

επιτέλους ας υπερασπιστούμε τα τελευταία ίχνη αξιοπρεπειας που μας έχουν απομείνει!

Μου είναι παντελώς αδιάφοροι οι "γνωστοί αριστεροφασίστες μπλα μπλα" ή το ότι "μαρτυρά πασιφανώς πως αυτοί οι άνθρωποι είναι κατευθυνόμενοι και καθοδηγούμενοι από ορισμένα κεντρα της Ελλάδας που έχουν σκοπό να επιβάλουν μπλα μπλα μπλα μπλα".

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΙΑΦΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ...

Το γεγονός όμως ότι 250 απρόσκλητοι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο σπίτι μας, στις σχολές μας, στα δικά μας κτήρια με το έτσι θέλω, για οποιονδήποτε λόγο σωστό ή λάθος με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΙΑ...

Μπορεί να μου αρέσουν τα μπουρδέλα αλλά θέλω η χώρα μου να σταματήσει να είναι ένα από αυτά!
ΤΩΡΑ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Οχι απολυτα.
Οχι ολες οι διαταξεις του.
Ας πουμε, οι διαταξεις περι ανθρωπινης αξιοπρεπειας ισχυουν για ολους εντος ελληνικης επικρατειας. Ελληνες και μη.

Σαφώς. Νομίμως ευρισκόμενους όμως.

Επισκέπτης
Παρατηρώ ότι οι εχθροί τού ασύλου και τής ακαδημαικής ελευθερίας ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τον τραμπουκισμό τού ΣΥΝ, προκειμένου να επιτεθούν στό άσυλο, χωρίς να ενοχλούνται από την νομικά πρωθύστερη προφανή παρανομία, πού είναι η ΠΑΡΑΝΟΜΗ κατάληψη δημόσιου χώρου.
Αν θέλετε να τοποθετηθήτε για τό γεγονός, έχει καλώς.Διαφορετικά μήν εκμεταλλεύεστε το γεγονός.Ανοίξτε ξεχωριστό κεφάλαιο.
Δεν φταίει τό άσυλο, η γαμημένη αριστεροδεξιά "ελληνική δημοκρατία" φταίει.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αμεση συληψη των καταληψιων δια της βιας εαν δεν απομακρυνθουν οικοιθελως σε 1 ωριτσα και απελαση διοικητικη.
σε περιπτωση που προταξουν βια  να μπει η αστυνομια μεσα και να τους συλαβει και αν χρειαστει να ανοιξει και κανενα κεφαλι...
τα πανεπιστημια ειναι περιουσια του ελληνικου και δεν εχει κανενα τσογλανι διακαιωμα να κανει καταληψη χωρις αδεια και φυσικα να τα καταστρεφει η να πουλα ναρκωτικα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Σαφώς. Νομίμως ευρισκόμενους όμως.
Οχι. Για ολους.
Ας πουμε το Συνταγμα απαγορευει τα βασανιστηρια.
Με αυτη τη λογικη θα επρεπε να επιτρεπονται στους παρανομως ευρισκομενους εντος Ελλαδος.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τέτοιες  μαλακίες  , που  αντικειμενικά   ρίχνουν  νερό  στο  μύλο όσων θέλουν  την κατάργηση  του  ασύλου , μόνο  οι βλαμμένοι  του  σύριζα  μπορούν να  τις  σκεφθούν .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Οχι. Για ολους.
Ας πουμε το Συνταγμα απαγορευει τα βασανιστηρια.
Με αυτη τη λογικη θα επρεπε να επιτρεπονται στους παρανομως ευρισκομενους εντος Ελλαδος.

Έχετε δίκιο και πάλιν. Ανακαλώ. :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Παρατηρώ ότι οι εχθροί τού ασύλου και τής ακαδημαικής ελευθερίας ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τον τραμπουκισμό τού ΣΥΝ, προκειμένου να επιτεθούν στό άσυλο, χωρίς να ενοχλούνται από την νομικά πρωθύστερη προφανή παρανομία, πού είναι η ΠΑΡΑΝΟΜΗ κατάληψη δημόσιου χώρου.
Αν θέλετε να τοποθετηθήτε για τό γεγονός, έχει καλώς.Διαφορετικά μήν εκμεταλλεύεστε το γεγονός.Ανοίξτε ξεχωριστό κεφάλαιο.
Μα δεν νομιζω οτι χρειαζεται ουτε καταργηση του ασυλου ούτε εισοδος της αστυνομιας. Γιατι να τους ηρωοποιησουμε?
Μολις βγουν, να συλληφθουν. Τοσο απλα.
Γιατι το κουραζουμε?

Επισκέπτης
Μα δεν νομιζω οτι χρειαζεται ουτε καταργηση του ασυλου ούτε εισοδος της αστυνομιας. Γιατι να τους ηρωοποιησουμε?
Μολις βγουν, να συλληφθουν. Τοσο απλα.
Γιατι το κουραζουμε?

Γιατί ΔΕΝ θα βγούν και διότι αγαπητέ μου ήδη τσίμπησες κι άρχισες να συζητάς γιά άσυλο.Εννοείς τί εννοώ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή ρε φίλε για κάτσε... στην ελλάδα δεν υπάρχει ακαδημαική ελευθερία και χρειαζόμαστε το άσυλο? εκτός αν θεωρείς μέρος της ακαδημαικής ελευθερίας την ύπαρξη αναρχικών στεκιών στις σχολές, τις συνελεύσεις συλλογικοτήτων στους χώρους των πανεπιστημίων (πχ σήμερα στις 19.00 έχει συνέλευση "αλληλεγγύης" στου Γκίνη ), το κυνήγημα κάθε διαφορετικής, τα κλεφτρόνια, την διακίνηση κλπ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Προτείνω να νομιμοποιήσουμε άμεσα τους 250 μετανάστες και να αφαιρέσουμε την ιθαγένεια από τα μέλη των μκο που τους συμπαραστέκονται, απελεύνοντάς τους σε μπαγκλάντές, αφγανιστάν ή πακιστάν..
(μην ανησυχείτε, αν τα πάκια κάνουν ότι δεν τους δέχονται, άμεσο κλείσιμο όλων των γραφείων που στέλνουν εμβάσματα σε αυτές τις χώρες και κατάχεση καταθέσων)...
να πληρωσουν τις ζημιες που θα κανουν εαν κανουν με καταναγκαστικα εργα...
αυτα τα ζώα μαζι μετους οπαδους του τσιπρα...
εμεις γιατι να πληρωσουμε οι φορολογουμενοι την αλητεια αυτων.....???

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Έχετε δίκιο και πάλιν. Ανακαλώ. :cheesy:

δεν έχω ξαναδεί άτομο σε πολιτικού τύπου συζήτηση σε αυτό το σάιτ να παραδέχεται 2 συνεχόμενες φορές λάθος του :huh:

μένω άναυδος και υποβάλλω τα σέβη μου :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Γιατί ΔΕΝ θα βγούν και διότι αγαπητέ μου ήδη τσίμπησες κι άρχισες να συζητάς γιά άσυλο.Εννοείς τί εννοώ;
Εγω δεν το τοποθετω στο θεμα "ασυλου".
Εμενα πιο πολυ με απασχολει το ζητημα της ανοχης στην καταληψη δημοσιων κτιριων και δρομων.

Επισκέπτης
δηλαδή ρε φίλε για κάτσε... στην ελλάδα δεν υπάρχει ακαδημαική ελευθερία και χρειαζόμαστε το άσυλο? εκτός αν θεωρείς μέρος της ακαδημαικής ελευθερίας την ύπαρξη αναρχικών στεκιών στις σχολές, τις συνελεύσεις συλλογικοτήτων στους χώρους των πανεπιστημίων (πχ σήμερα στις 19.00 έχει συνέλευση "αλληλεγγύης" στου Γκίνη ), το κυνήγημα κάθε διαφορετικής, τα κλεφτρόνια, την διακίνηση κλπ...

Δεν βλέπω να αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο γεγονός.

Επισκέπτης
Τέτοιες  μαλακίες  , που  αντικειμενικά   ρίχνουν  νερό  στο  μύλο όσων θέλουν  την κατάργηση  του  ασύλου , μόνο  οι βλαμμένοι  του  σύριζα  μπορούν να  τις  σκεφθούν .
αυτο που εσεις αποκαλειτε άσυλο, δεν είναι παρα η εφαρμογή στην ανώτατη παιδεία του εξαναγκαστικού αριστερισμου κατ αρχάς και κομματισμού στη συνέχεια! Το άσυλο αφορά ελευθερία έκφρασης! Όχι κάλυψη αξιόποινων πράξεων!

Και ούτε το πρώτο μπορεί να προσφέρει καθώς τα πανεπιστήμια είναι αντρα ακροαριστερών και αναρχικών στοιχείων που επιτίθενται φραστικά και δια της βίας σε οποιονδήποτε τολμήσει να δηλώσει κάτι διαφορετικό ή εστω εθνικιστικό! Θα μου πείτε τωρα, αυτό ήρθες να μας πείς? οχι δεν ΄λεω πως πρεπει να γινει αντρο εθνικιστων το πανεπιστημιο, αυτό που λέω είναι οτι αυτό που εσείς λέτε άσυλο δεν εξυπηρετεί ούτε τον σκοπό για τον οποίο υπάρχει! Αυτόν της απόλυτης ελευθερίας λόγου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
να πληρωσουν τις ζημιες που θα κανουν εαν κανουν με καταναγκαστικα εργα...
αυτα τα ζώα μαζι μετους οπαδους του τσιπρα...
εμεις γιατι να πληρωσουμε οι φορολογουμενοι την αλητεια αυτων.....???
Η καταναγκαστικη εργασια απαγορευεται ευθεως απο το Συνταγμα  :2funny: :2funny: :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μου είναι παντελώς αδιάφοροι οι "γνωστοί αριστεροφασίστες μπλα μπλα" ή το ότι "μαρτυρά πασιφανώς πως αυτοί οι άνθρωποι είναι κατευθυνόμενοι και καθοδηγούμενοι από ορισμένα κεντρα της Ελλάδας που έχουν σκοπό να επιβάλουν μπλα μπλα μπλα μπλα".

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΙΑΦΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ...

Το γεγονός όμως ότι 250 απρόσκλητοι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο σπίτι μας, στις σχολές μας, στα δικά μας κτήρια με το έτσι θέλω, για οποιονδήποτε λόγο σωστό ή λάθος με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΙΑ...

Μπορεί να μου αρέσουν τα μπουρδέλα αλλά θέλω η χώρα μου να σταματήσει να είναι ένα από αυτά!
ΤΩΡΑ

Μα η χώρα σου αγαπητέ δεν είναι μπουρδέλο μην ισοπεδώνεις την  ένοια μπουρδέλο
στο μπουρδέλο για να μπεις, πρέπει να πληρώσεις.
κάνεις "την συνεύρεση με την επαγγελματία κοπέλα" και φεύγεις.

που την είδες εσύ την την ομοιότητα;

εσύ είσαι ένα άναρχο μπουρδέλο χωρίς κανόνες και με πολλές αυταρχικές "τσατσά-δες"
και απροσδιόριστους νταβατζήδες. που ο κάθε ένας που έχει πρόβλημα πρέπει να γαμήσει.

γιαυτό η σύγκριση σου, με μπουρδέλο είναι άκυρη, είσαι πολύ χειρότερα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ασχοληθητε με τα ασυλα εσεις ....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

γιατι αν καταργηθει το ασυλο θα σωθει η Ελλαδα....

και αφηστε το ΔΝΤ να γαμαει ασαλιοτα....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom