LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Και ποιος θα διοργανωνει τα παρτυ βρε περιεργε?
Ο πρύτανης (dj pritan)
Και ποιος θα διοργανωνει τα παρτυ βρε περιεργε?
Δ.Α.Π.
μετά το 1974 να λές καλύτερα...
Υπέγραψε αυτή την μαλακία και η ΔΑΠ;
Καλά, θυμάμαι ότι είχαν φυράνει όταν ήμουν εκεί, αλλά τόσο μαλάκες δεν περίμενα να καταντήσουν.
Καλά, θυμάμαι ότι είχαν φυράνει όταν ήμουν εκεί, αλλά τόσο μαλάκες δεν περίμενα να καταντήσουν.
Έστω...
Είπαμε, η χούντα δεν σέβεται κανέναν νόμο ούτως ή άλλως...
Σε καθεστώς κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, με ελευθερία λόγου, πότε μπήκε τσέος να διακόψει πανεπιστημιακή παράδοση ή να παρεμποδίσει ακαδημαϊκή έρευνα;
απωλεσαι.Μωραίνει ο Θεός ούς βούλεται απωλέσει !
Γιατί, σε καθεστώς δημοκρατίας, ο μπάτσος μπουκάρει όποτε του καυλώνει όπου θέλει;
Και πόσες φορές διέκοψε μπάτσος ακαδημαϊκή παράδοση πριν το 1982 στην τελική;
απωλεσαι.
απαρεμφατο.
Συγνωμη, πρεπει τωρα να ανοιξω σοβαρη συζητηση για το εαν εχουμε Δημοκρατια ή οχι στην Ελλαδα?
Δημοκρατια εχουμε. Παμε παρακατω.
Εγω απορω πώς υπεγραψε η ΠΑΣΠ.
Στο κατω κατω η ΔΑΠ, οπως και η ΝΔ, κανουν ανενδοτο αγωνα κατα της κυβερνησης
Ιδού η ανακοίνωση της δαπ...
Μάλλον πάλι κάποιος μπαρμπαστρουμφ δούλεψε υπερωριές και έκανε συνέλευση μόνος του.
η απάντηση είναι απλή ΠΟΤΕ!!!..
εκτός αν έχει ο γερολαδάς ο υπερπόντικας καταγεγραμμένη καμμία περίπτωση στο κιτάπι του...
Στο καθεστώς της σημερινής δημοκρατίας περίπου ναι , το ξέρεις ότι είναι έτσι , μην κάνεις τον Κινέζο . Και όσο εκχωρούμε κυριαρχικά δικαιώματα , ακόμη περισσότερο
Δεν διέκοψε διότι δεν μπορούσε να διακόψει .
Κοιτάξτε κύριοι .
Ο χωροφύλαξ είναι για να τηρεί την τάξη . Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι εχθρός κάθε σκεπτομένου προσώπου , από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά .
Στο καθεστώς της σημερινής δημοκρατίας περίπου ναι , το ξέρεις ότι είναι έτσι , μην κάνεις τον Κινέζο . Και όσο εκχωρούμε κυριαρχικά δικαιώματα , ακόμη περισσότερο
Δεν διέκοψε διότι δεν μπορούσε να διακόψει .
Κοιτάξτε κύριοι .
Ο χωροφύλαξ είναι για να τηρεί την τάξη . Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι εχθρός κάθε σκεπτομένου προσώπου , από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά .