Νέα

Καταλαβαίνετε αν η δικιά σας έρχεται σε οργασμό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Πάντως σε εμένα , σχεδόν πάντα με όσα call girl συνευρίσκομαι μου λένε ότι τελειώνουν , λέτε να με κοροϊδεύουν ;

Έλα ρε φίλε τώρα εδώ συζητάμε για το ρεσιτάλ υποκριτικής που δίνουν οι περισσότερες και πιστεύεις τα call girls, είναι δυνατόν?

Δεν νοιώθουν τίποτα, να είσαι βέβαιος για αυτό. Και όλο σου το χέρι να βάλεις μέσα τίποτα δεν θα γίνει.

kepler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
428
Πόντοι
301
Πάντως σε εμένα , σχεδόν πάντα με όσα call girl συνευρίσκομαι μου λένε ότι τελειώνουν , λέτε να με κοροϊδεύουν ;

Να στο λένε σχεδόν πάντα δεν γίνεται, αλλά συμβαίνει γυναίκες είναι και αυτές. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να την σφυροκοπεις ώρα, σα σκύλος  :takethis:

green88

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2018
Like
3
Πόντοι
0
Να στο λένε σχεδόν πάντα δεν γίνεται, αλλά συμβαίνει γυναίκες είναι και αυτές. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να την σφυροκοπεις ώρα, σα σκύλος  :takethis:

Σωστος. Πρεπει να εχεις φυσικες αντοχες. Αλλιως αμα ειναι στη ψυχολογια η γκομενα, με γλειφομουνι κατι μπορει να γινει..

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Νομιζω ναι.
Ειναι πολυ χαρακτηριστικο και απορω πως γινεται να προσποιηθει καποια και να ειναι πειστικη

Εδω προσποιουνται σχεσεις, αγαπες, κλπ... Στον οργασμο θα κολλησουν;;

dimitriskozani

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
184
Πόντοι
1
οταν τρεμει σαν κομπρεσερ και δεν θελει να την χαιδευω αλλο την κλειτοριδα ναι καταλανω οτι χυνει, ασχετα που μ το λεει

Επισκέπτης
Κάνω έρωτα μαζί της, έρχεται πάντοτε γρήγορα σε οργασμό αλλά δεν είναι δικιά μου!

Πειράζει;

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Από την δική μου εμπειρία η γυναίκα όταν τελειώνει τρέμει και δεν θέλει για λίγο να πιστονιάζεις παρά να μένεις σκληρός και ακίνητος στον κόλπο της και να την αφήνεις αυτήν να κάνει χαλαρά παιχνίδι. Επίσης σε κάποιες γυναίκες έχω δει να κάνουν μια κίνηση της σπονδυλικής στήλης αργή σε σχήμα τόξου. Σε γλυφομούνι σε πιέζει το κεφάλι και η γεύση της κλειτορίδας αλλάζει ελαφρά.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Από την δική μου εμπειρία η γυναίκα όταν τελειώνει τρέμει και δεν θέλει για λίγο να πιστονιάζεις παρά να μένεις σκληρός και ακίνητος στον κόλπο της και να την αφήνεις αυτήν να κάνει χαλαρά παιχνίδι. Επίσης σε κάποιες γυναίκες έχω δει να κάνουν μια κίνηση της σπονδυλικής στήλης αργή σε σχήμα τόξου. Σε γλυφομούνι σε πιέζει το κεφάλι και η γεύση της κλειτορίδας αλλάζει ελαφρά.
εχω τυχει σε γκομενα που οταν ελειωνει θελει πουτσα αλλη τελειωνει και με σπρψχνει μεχρι να ηρεμησει ακρη δε βγαζεις

dimitriskozani

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
184
Πόντοι
1
εχω τυχει σε γκομενα που οταν ελειωνει θελει πουτσα αλλη τελειωνει και με σπρψχνει μεχρι να ηρεμησει ακρη δε βγαζεις

οντως και μενα με σπρωχνει και ουτε να την ακουμπησω το μουνι δεν θελει γτ την ποναει

Malakasking

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Χαιρετώ τα αγέρωχα πουλιά του σάιτ, και θέλω εδώ να εκφράσω το προβληματισμό μου στους αγωνιστές του αθλήματος, έναν έχετε καταφέρει να στεφθειτε πρωταθλητές στο σεξ, κάνοντας μια γυναίκα να χύσει για πάρτι σας κατά την διάρκεια του αγώνα; Τι συναισθήματα σας προκάλεσε το θέαμα, πυροτεχνημάτων ηδονής της παρτενέρ σας, Γράψτε να γουστάρουμε!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Προσωπικά αν δεν χύσει η γυναίκα πρώτη δεν χύνω. Γενικά έχω καταλάβει αφού χύσουν καυλώνουν παραπάνω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom