analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Πάντως σε εμένα , σχεδόν πάντα με όσα call girl συνευρίσκομαι μου λένε ότι τελειώνουν , λέτε να με κοροϊδεύουν ;
Πάντως σε εμένα , σχεδόν πάντα με όσα call girl συνευρίσκομαι μου λένε ότι τελειώνουν , λέτε να με κοροϊδεύουν ;
Να στο λένε σχεδόν πάντα δεν γίνεται, αλλά συμβαίνει γυναίκες είναι και αυτές. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να την σφυροκοπεις ώρα, σα σκύλος
Νομιζω ναι.
Ειναι πολυ χαρακτηριστικο και απορω πως γινεται να προσποιηθει καποια και να ειναι πειστικη
Εδω προσποιουνται σχεσεις, αγαπες, κλπ... Στον οργασμο θα κολλησουν;;
πονεμενος μου φαινεσαι τυπε..
εχω τυχει σε γκομενα που οταν ελειωνει θελει πουτσα αλλη τελειωνει και με σπρψχνει μεχρι να ηρεμησει ακρη δε βγαζειςΑπό την δική μου εμπειρία η γυναίκα όταν τελειώνει τρέμει και δεν θέλει για λίγο να πιστονιάζεις παρά να μένεις σκληρός και ακίνητος στον κόλπο της και να την αφήνεις αυτήν να κάνει χαλαρά παιχνίδι. Επίσης σε κάποιες γυναίκες έχω δει να κάνουν μια κίνηση της σπονδυλικής στήλης αργή σε σχήμα τόξου. Σε γλυφομούνι σε πιέζει το κεφάλι και η γεύση της κλειτορίδας αλλάζει ελαφρά.
Σε αρκετές γυναίκες είναι όπως τα λες, παίχτη μου!εχω τυχει σε γκομενα που οταν ελειωνει θελει πουτσα αλλη τελειωνει και με σπρψχνει μεχρι να ηρεμησει ακρη δε βγαζεις
εχω τυχει σε γκομενα που οταν ελειωνει θελει πουτσα αλλη τελειωνει και με σπρψχνει μεχρι να ηρεμησει ακρη δε βγαζεις