Νέα

Καταλαβαίνετε αν η δικιά σας έρχεται σε οργασμό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Φίλε μου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.  Όταν μια γυναίκα έχει πραγματικό οργασμό θα το καταλάβεις. Θα έχει ακούσιες συσπάσεις στον κόλπο και στον πρωκτό κάτι που δεν μπορεί να κάνει εκούσια. Ταυτόχρονα θα έχει αυξημένη έκκριση υγρών. Από προσωπική μου εμπειρία αυτό διαρκεί γύρω στα 10 δευτερόλεπτα.
Προσπάθησε αρχικά να φέρεις τη φίλη σου σε οργασμό με γλώσσα, δάκτυλα και θα τα δεις όλα στην πράξη. Ρώτησέ τη χωρίς να ντρέπεσαι που και πως θέλει δεν θα σε παρεξηγήσει.
Όταν μάθεις τα κουμπιά της θα έρθει και ο κολπικός οργασμός..

Πολλά υγρά έχει πάντα η δικιά μου ειδικά όσο περνάει η ώρα.

Επίσης αυτό με τη βρύση, όπου τα πετάει μπορεί και 30 εκατοστά μακριά με πίεση το κάνει που είπε ο φίλος παραπάνω αλλά και πάλι λέει δεν είναι τελείωμα αλλά μια φάση προς την κορύφωση.

Όταν το κάνει μόνη της έρχεται πραγματικά σε οργασμό και δεν μπορεί να συνεχίσει, ανατριχιάζει λέει και όντως το βλέπω γιατί της σηκώνεται η τρίχα και δεν μπορεί να την αγγίξω.

Όταν υποτίθεται ότι "τελειώνει" μαζί μου αντέχει να την αγγίζω και να την σφυροκοπάω μέχρι να ξεζουμιστω εγώ.

Πρέπει να παραδεχτείτε μάγκες ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.964
Πόντοι
6.925
Εδώ το καταλαβαίνει όλη η γειτονιά ....

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
554
Πόντοι
96
Θεωρητικα νομιζουμε οτι καταλαβαινουμε, πρακτικα νομιζω οχι, μας δουλευουν κανονικα, οποτε δεν με ενδειαφερει πλεον.

OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Ακριβώς αυτό έχω καταλάβει και γω Σταύρο. Νομίζω ότι έκανες την πιο στοχευμένη προσέγγιση.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.186
Πόντοι
206
η γυναικα οταν χυνει αρχιζει να τρεμει , να σφιγγεται και να βγαζει βογκητα ... ειναι κλειτοριδικια και για να χυσει οσο καυλωμενη και να ειναι πρπει να τριφτει στον πουτσο μου .. μετα που θα χυσει δεν μπορω να την χαιδεψω ξανα στην κλειτοριδα για λιγα λεπτα λογω υπερευεσθησιας... ΟΠΟΤΕ καταλαβαινω οταν χυνει..
Η γκομενα τωρα ειναι και κλειτοριδικια ΑΛΛΑ και κολπικια.... εκει να δεις τι γινεται.. Οταν χυνει κολπικα σφιγγεται το μουνι της , φουλ συσπασεις και η κολοτρυπα ανοιγοκλεινει απο τις συσπασεςι σαν τρελη...επισης γινεται κατακοκκινη σε προσωπο και στηθος.....οταν χυνει κλειτοριδικα με σφιγει με τα ποδια της και σταματαει να κουνιεται τρεμοντας για λιγα δευτερα ... αυτη επανερχεται αμεσα για σφυροκοπημα μετα..
Η γυναικα δεν μπορει να χυσει πανω απο 3 φορες ενω η γκομενα εχει φτασει να τελειωσει και 10 φορες και με τους 2 τροπους... οταν ανεβαινει αυτη απο πανω που ελεγχει τον τροπο που κουνιεται τελειωνει ταυτοχρονα και με τους 2 τροπους και εκει τα ζουμια της τρεχουν ποταμι μεχρι τα σεντονια και τα κανει πουτανα καθε φορα.... εκει της κοβετε σχεδον η ανασα και γυριζουν τα ματια της)))))) Λετε να μου μεινει?????????? χαχαχαχα .. σκυλι του πολεμου χαχαχα
μαλον ειμαι απο τους τυχερους)))))))

OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Λοιπόν ποστάρω δύο περιπτώσεις που μοιάζουν αλλά δεν είναι οργασμοί.

Για τη δεύτερη περίπτωση ειδικά η τύπισσα τον κατούρησε και μετά τον ξαναέβαλε μέσα, δεν είναι οργασμός αυτό μην τρελαθούμε τελείως, οκ έχουν καυλώσει πολύ αλλά δεν είναι στο peak.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.694
Πόντοι
4.125
Δεν με ενδιαφερει αν ερχεται η αλλη σε οργασμό. με ενδιαφερει αν ΕΓΩ την πιτσιλίσω. Θέλω να την κάνω μπάνιο με σπέρμα. Να τρέχει στην τουαλέτα και να βρίζει που την έκανα χάλια.  :takethis:  :cum:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
...επειδή ο γυναικείος οργασμός είναι πολύπλοκο γεγονός θα υπάρχουν παντα μόνο ενδείξεις. Το τρέμουλο και οι συσπάσεις είναι ένδειξη κλειτοριδικού που ισως είναι ο λιγότερο πολύπλοκος οργασμός. Στον κολπικό που είναι και ο πολυπλοκότερος, η εφιδρωση κατω από φυσιολογικές θρμοκρασιακές συνθήκες, είναι μία σοβαρή ένδειξη, επίσης το λαχάνιασμα. Εν κατακλείδι αν της έχεις γαμήσει το μυαλό, μείνε ήσυχος, την βρίσκει μαζί σου!

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.186
Πόντοι
206
...επειδή ο γυναικείος οργασμός είναι πολύπλοκο γεγονός θα υπάρχουν παντα μόνο ενδείξεις. Το τρέμουλο και οι συσπάσεις είναι ένδειξη κλειτοριδικού που ισως είναι ο λιγότερο πολύπλοκος οργασμός. Στον κολπικό που είναι και ο πολυπλοκότερος, η εφιδρωση κατω από φυσιολογικές θρμοκρασιακές συνθήκες, είναι μία σοβαρή ένδειξη, επίσης το λαχάνιασμα. Ε[size=10pt][size=10pt]ν κατακλείδι αν της έχεις γαμήσει το μυαλό, μείνε ήσυχος, την βρίσκει μαζί σου!
[/size][/size]

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ!!!!!!!!!!!!
ισως εναι και το μυστικο για τους απολυτους οργασμους της γυναικας..... και υστερα κολλανε μαζι σου και αντε να τις ξεκολησεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.346
Πόντοι
216
Οχι μονο εγω αλλα ολόκληρη η πολυκατοικία.

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Φίλοι μου, λυπάμαι αλλά θα σας γειώσω. Υπάρχει μόνο ένας οργασμός και είναι κλειτοριδικός. Βεβαίως οι γυναίκες απολαμβάνουν να είναι..."γεμάτες". Έχω πάρει στη γυναίκα μου εδώ και πολλά χρόνια πολλά dildo, δονητές κλπ. Μιας και πιστεύω ότι όλοι εδώ, σε αυτό το ωραίο φόρουμ αγαπάτε τις γυναίκες σας, οφείλετε να τής κάνετε δώρο ένα magic wand. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να είναι χορτάτη...Πιστεύω ότι η παραπάνω πρόταση ισχύει για το 90% των γυναικών και δη των "ελεεινίδων" :2funny:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.466
Πόντοι
3.436
Εγώ από την προσοπικη μου εμπειρία μπωρο να πω ότι σίγουρα μπωρεις να το καταλάβεις άλλο ο κολπικός κ άλλο ο κλειτοριδικα οργασμός, αλλά στην πληοψηφια από δικιά μου εμπειρία πάντα οι γυναίκες προσπαθούν να αποφύγουν να έρθουν σε οργασμό..
Ναι κάνουμε sex μην σου χαλάσω το χατήρι τελειώνεις φεύγει η αγγαρια σηκώνεται ντύνεται..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σιγουρα το καταλαβαινεις οταν πανε να χυσουν αλλα τις προλαβαινεις εσυ
μια αρχισε να με βαραει :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φίλοι μου, λυπάμαι αλλά θα σας γειώσω. Υπάρχει μόνο ένας οργασμός και είναι κλειτοριδικός. Βεβαίως οι γυναίκες απολαμβάνουν να είναι..."γεμάτες". Έχω πάρει στη γυναίκα μου εδώ και πολλά χρόνια πολλά dildo, δονητές κλπ. Μιας και πιστεύω ότι όλοι εδώ, σε αυτό το ωραίο φόρουμ αγαπάτε τις γυναίκες σας, οφείλετε να τής κάνετε δώρο ένα magic wand. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να είναι χορτάτη...Πιστεύω ότι η παραπάνω πρόταση ισχύει για το 90% των γυναικών και δη των "ελεεινίδων" :2funny:
Πρέπει να μάθεις τα βασικά από την αρχή φίλε. Το ότι δε γνώρισες κάποια κολπική δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Και ο τρόπος που χύνουν είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ!!! Όποιος γνώρισε κάποια στη ζωή του καταλαβαίνει τι θέλω να πω. 3-4 συνεχόμενους οργασμους για πλάκα, χωρίς καν διακοπή. Χύνουν και συνεχίζουν με σένα μέσα τους. Ούτε μισό να ηρεμήσω ούτε μη με αγγίζεις και όλα τα παρόμοια.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.041
Πόντοι
3.715
Πρέπει να μάθεις τα βασικά από την αρχή φίλε. Το ότι δε γνώρισες κάποια κολπική δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Και ο τρόπος που χύνουν είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ!!! Όποιος γνώρισε κάποια στη ζωή του καταλαβαίνει τι θέλω να πω. 3-4 συνεχόμενους οργασμους για πλάκα, χωρίς καν διακοπή. Χύνουν και συνεχίζουν με σένα μέσα τους. Ούτε μισό να ηρεμήσω ούτε μη με αγγίζεις και όλα τα παρόμοια.

ναι, παθαίνουν ζημιά και μετά θέλουν τον πούτσο κάγκελο να βασανιστούν, ωραία φάση.

green88

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2018
Like
3
Πόντοι
0
Νομιζω ναι.
Ειναι πολυ χαρακτηριστικο και απορω πως γινεται να προσποιηθει καποια και να ειναι πειστικη

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Πάντως σε εμένα , σχεδόν πάντα με όσα call girl συνευρίσκομαι μου λένε ότι τελειώνουν , λέτε να με κοροϊδεύουν ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom