Νέα

Καταλαβαίνετε αν η δικιά σας έρχεται σε οργασμό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Να πω ότι εγώ πλέον κοντά στα 30 ακόμα μπερδεύομαι. Όταν τους τον βάζω αρχίζουν τα αχ και τα βαχ. Τη μια δυνατά, την άλλη χτυπιούνται και την άλλη ησυχία.

Κάποιες φωνάζουν ότι χύνουν κτλ αλλά τι στον πούτσο δηλαδή χύνουν ένα τέταρτο ασταμάτητα.
Καταλαβαίνω ότι πρέπει να παίζει πολύ υποκρισία. Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα για να καταλάβω τι παίζει, όπως να σταματήσω να σφυροκοπάω απότομα για να δω αν η άλλη έχει μπει στον αυτόματο και παίζει το ρόλο της συνεχόμενα.

Κάποιες λένε ότι τελειώνουν και σφίγγονται και άλλα πολλά και τις βλέπεις 1 λεπτό μετά να κοιτάζουν τα νύχια τους.

Εσείς τι πιστεύετε;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Να πω ότι εγώ πλέον κοντά στα 30 ακόμα μπερδεύομαι. Όταν τους τον βάζω αρχίζουν τα αχ και τα βαχ. Τη μια δυνατά, την άλλη χτυπιούνται και την άλλη ησυχία.

Κάποιες φωνάζουν ότι χύνουν κτλ αλλά τι στον πούτσο δηλαδή χύνουν ένα τέταρτο ασταμάτητα.
Καταλαβαίνω ότι πρέπει να παίζει πολύ υποκρισία. Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα για να καταλάβω τι παίζει, όπως να σταματήσω να σφυροκοπάω απότομα για να δω αν η άλλη έχει μπει στον αυτόματο και παίζει το ρόλο της συνεχόμενα.

Κάποιες λένε ότι τελειώνουν και σφίγγονται και άλλα πολλά και τις βλέπεις 1 λεπτό μετά να κοιτάζουν τα νύχια τους.

Εσείς τι πιστεύετε;

χαχαχ θεουληςςς

οταν μια γυναικα ειναι υγρη δε σημαινει οτι χυνει
αλλα οταν ειναι πολυ υγρη ξαφνικα τοτε ναι εχει χυσει

οταν βογγαει δεν ειναι γτ προσποιειται αλλα γτ το ευχαριστιεται

οταν τρεμει να ξερεις οτι ειναι σε οργασμο

Αυτα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Εσείς τι πιστεύετε;
Και τι σε νοιαζει ρε τύπε?
Εσυ χυνεις, σε ενδιαφερει τοσο τι κανει η αλλη?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
πηγα σε ενα κωλομπαρο πριν 2 μερες και σε καποια φαση εκει που εκανα παιχνιδι με μια τυπισσα κανονισα να φυγουμε απο το μαγαζι το ιδιο βραδυ σε ξενοδοχειο για να την παρω βιζιτα.

οσο αφορα τον οργασμο την εφερα σε οργασμο το μουνακι της ειχε γινει μουσκεμα σαν ποταμι πλατσουριζε ο πουτσος μου μεσα στα υγρα απο το μουνι της.

δεν εκανε στην διαρκεια του σεξ ουτε αχ ουτε βαχ. μονο την ωρα που ηρθε σε οργασμο ετρεμε ολοκληρη και βογγουσε.

Υ.Γ. μετα το σεξ ηταν φανερα εξαντλημενη που μου ζητησε λιγο χρονο για να επανελθει για να το κανουμε και δευτερη φορα.

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206

Εσείς τι πιστεύετε;

Κάποιες φορές τις καταλαβαίνεις, κάποιες όχι και κάποιες ζεις με την ψευδαίσθηση...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216

Εσείς τι πιστεύετε;

Πιστεύουμε οτι είσαι σε οργασμό μαλακίας

ice__man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
363
Πόντοι
290
Από ΟΝ που κοιτάει στο iphone πότε είναι να της έρθει η περίοδος,και όταν δε της έρθει την ημερομηνία που λέει αγχώνεται,μη περιμένεις να καταλάβεις πότε χύνει!

OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εντάξει ρε αράπη δεν είμαστε όλοι ειδικοί. Αν απλά το προσποιείται όλο για να μη με κάνει να νιώσω κόμπλεξ;
Μου έχει τύχει πολλές φορές η άλλη να έχει μουσκέψει το κρεβάτι με υγρά αλλά δεν είχε έρθει σε οργασμό.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Τη δικια μου τη καταλαβαινω πλεον μετα απο χρονια σχεσης αλλα μερικες φορες μπερδευομαι. Παντως,καθε μουνι ειναι διαφορετικο και συμπεριφερετε αλλιως. Αντε βγαλε ακρη

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ποιος νοιαζεται;

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
οταν βογγαει δεν ειναι γτ προσποιειται αλλα γτ το ευχαριστιεται

εγώ ξέρω το ακριβώς αντίθετο. όταν βογγάει είναι είτε γιατί νιώθει άβολα είτε για να κάνει τον άντρα να τελειώσει πιο γρήγορα όπως μου είχε πει κάποτε μια ιερόδουλη. μια γυναίκα που χύνει συνήθως δεν φωνάζει και απλά σφίγγεται και τρέμει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
κάποτε ερχόταν συχνότερα, τα τελευταία χρόνια μια-δυο φορές το χρόνο κι αν, ίσως το καλοκαίρι λίγο πιο πολύ,
είναι θέμα ηλικίας, διάθεσης, χημείας, απελευθέρωσης, ορμονών...
δύσκολη η άσκηση.

Κι όσο κι αν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ όπως θέλει για να γίνει, αν δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση και στόχος από πλευράς της όλα πέφτουν στο κενό.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εγώ ξέρω το ακριβώς αντίθετο. όταν βογγάει είναι είτε γιατί νιώθει άβολα είτε για να κάνει τον άντρα να τελειώσει πιο γρήγορα όπως μου είχε πει κάποτε μια ιερόδουλη. μια γυναίκα που χύνει συνήθως δεν φωνάζει και απλά σφίγγεται και τρέμει.
Αυτά δεν ισχύουν τύπε. Κυκλοφορούν και κάτι χαζά αρθράκια στο νετ σαν κι αυτό και μάλλον αυτό θα είχε διαβάσει και η ιερόδουλη που λες.
Μια γυναίκα που χύνει και φωνάζει και χτυπιέται και τρέμει και σφίγγεται και πέφτει ξέπνοη μετά. Απλά στην κοπλική το αποτέλεσμα είναι δική σου δουλειά ενώ στην κλειτοριδική κατά βάση δική της. Με αυτό το τρίψιμο της κλειτορίδας για να χύσει ενώ εσύ δίνεις πόνο, αισθάνεσαι λίγο σαν δονητής σε φυσικό μέγεθος. Φυσικά και καταλαβαίνεις πότε μια γυναίκα χύνει αν δεν είσαι μπουνταλάς.

OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αποκλείεται κάποια να προσποιείται αυτό το τρέμουλο;
Μπορεί κανείς να βρει μια ερασιτεχνική τσόντα που η άλλη να χύνει;
Εγώ δεν βρίσκω

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Εγώ δεν βρίσκω
εγώ το καταλαβαίνω γιατί όταν χύνει τρέχουν τόσο όπως κατουράει με πιεση λες και τρέχει βρυση

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Εγώ δεν βρίσκω

Φίλε μου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.  Όταν μια γυναίκα έχει πραγματικό οργασμό θα το καταλάβεις. Θα έχει ακούσιες συσπάσεις στον κόλπο και στον πρωκτό κάτι που δεν μπορεί να κάνει εκούσια. Ταυτόχρονα θα έχει αυξημένη έκκριση υγρών. Από προσωπική μου εμπειρία αυτό διαρκεί γύρω στα 10 δευτερόλεπτα.
Προσπάθησε αρχικά να φέρεις τη φίλη σου σε οργασμό με γλώσσα, δάκτυλα και θα τα δεις όλα στην πράξη. Ρώτησέ τη χωρίς να ντρέπεσαι που και πως θέλει δεν θα σε παρεξηγήσει.
Όταν μάθεις τα κουμπιά της θα έρθει και ο κολπικός οργασμός..

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Εδω δεν καταλαβαινω αλλα και άλλα.

Stories