Νέα

Καταγγελίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα woodstockr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Στα Flocafe στο Τhe Μall δεν δίνουν αποδείξεις

Χθες το βραδυ πηγα στο the mall athenes για το κλασικό εβδομαδιαίο καφεδακι.
Καθίσαμε στα flocafe και αφου παραγγείλαμε τα ποτα μας, εκτος απο την σοκολατα που πηρε ο φιλος μου, που ηταν ενα απαίσιο πηχτό πράγμα, δεν εφεραν και την απόδειξη. Οταν ηρθε το παιδι για να πληρώσουμε ζητησα την αποδειξη και ακομα την περιμένω, μπραβο σας κυριοι στα flocafe, αμα ξαναπατησω σε εσας γραψτε μου!

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6

Καθίσαμε στα flocafe και αφου παραγγείλαμε τα ποτα μας, εκτος απο την σοκολατα που πηρε ο φιλος μου, που ηταν ενα απαίσιο πηχτό πράγμα, δεν εφεραν και την απόδειξη. Οταν ηρθε το παιδι για να πληρώσουμε ζητησα την αποδειξη και ακομα την περιμένω, μπραβο σας κυριοι στα flocafe, αμα ξαναπατησω σε εσας γραψτε μου!

Και την την θες την αποδειξη για να τρωνε πιο πολλα ο κλεφτες πολιτικοι?οταν το 1/4 της αποδειξης ειναι ΦΠΑ καλα κανουν και δεν δινουν  ,τι μας παρεχει πια αυτο το κρατος που μονο να εισπρατει θελει για να ταιζει τα αρπακτικα της Τροικας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θεος.
Καταστηματαρχες μην αποδιδετε ΦΠΑ, φατε τα εσεις, μην τυχον και εισπραξει κανενα φορο το κρατος και τα φανε οι πολιτικοι.
Κατι τετοιες λογικες μας φτασανε εδω.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ωραια παμε παλι αφου θες κουβεντα βραδιατικα

η ομοφυλη σου -γυναικα-  :uglystupid: νιμερτις ηλιθιωδως αναπαραγει αυτο που εχει γραφτει ως καταγγελια σε εικοσι μπλογκς και δεκα τουιτς....κακως επισης δεν αναφερει πηγη και που το διαβασε...το αποδιδω στο νεαρο της ηλικιας της και στο αυθορμητο του χαρακτηρα της

ο φαλλοκρατουλης σφε αντι να την βαλει λογικα στην θεση της με σωστο τροπο υποδεικνυοντας της εστω την διαφωνια του,πεταγεται και πεταει μια ατακα που θα μπορουσε να ειναι και αποτυχημενο ανεκδοτο για ξανθιες οτι και καλα η γιδα -απο το κολωνακι μαλλον- εκανε παλι το καθωσπρεπει ιντερνετικο χρεος της απεναντι στην καταπιεσμενη πλεμπα και την ενοχη ταξικη της συνειδηση,κατηγγειλε ελαφρα τη καρδια , και τωρα παει ησυχα να καταβροχθισει ως φακλανα ελλεηνιδα προφανως τα σουβλακια της

τωρα ο νοων νοειτω.....αν εγω βγηκα να υπερασπιστω την νιμερτις και αυτο καταλαβαινεις εσυ εισαι αξια της μοιρας σου,κατσε αυριο να σε βριζει ο καθενας οχι για την μαλακια που εκανες αλλα για το αν εισαι κυπρια,ξανθια ή εχεις στραβη μυτη....και μην ζητησεις επιχειρηματα,αρκουν προφανως αυτα
Δε σου κραταω κακια παντως.
Προφανως εχθες ησουν σε λαθος mood και το εξελαβες διαφορετικα.

Υ.Γ. Φαλλοκρατουλης εγω; Τι γλυκο; :-*

Επισκέπτης
Θεος.
Καταστηματαρχες μην αποδιδετε ΦΠΑ, φατε τα εσεις, μην τυχον και εισπραξει κανενα φορο το κρατος και τα φανε οι πολιτικοι.

όχι μόνο οι πολιτικοί ...

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΤΩΝ 5000€ - 8000€ ΜΗΝΙΑΙΩΣ

όταν στο Λονδίνο ο ινδός οδηγός λεωφορείου παίρνει 1500€ το μήνα
και στη Γερμανία ο τούρκος 1300€ το μήνα ...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και την την θες την αποδειξη για να τρωνε πιο πολλα ο κλεφτες πολιτικοι?οταν το 1/4 της αποδειξης ειναι ΦΠΑ καλα κανουν και δεν δινουν  ,τι μας παρεχει πια αυτο το κρατος που μονο να εισπρατει θελει για να ταιζει τα αρπακτικα της Τροικας
ενω αμα τον φ.π.α τον τσεπωνει απο εσενα το κοροιδο ο καταστηματαρχης ειναι μαγκας ε;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δε σου κραταω κακια παντως.
Προφανως εχθες ησουν σε λαθος mood και το εξελαβες διαφορετικα.

Υ.Γ. Φαλλοκρατουλης εγω; Τι γλυκο; :-*
ναι μωρα σιγα μην αφησουμε ελλεηνιδες που σερνονται ακομα και ως νικ πισω απο τα αρσενικα του μπου να μας χαλασουν την φαλλοκρατικη μας παρειστικη διαθεση....παμε γερα για βρισιμο και σπαμ....εδω εκτονωνομαστε και κανενας δεν θα μας το χαλαει....

Επισκέπτης
ενω αμα τον φ.π.α τον τσεπωνει απο εσενα το κοροιδο ο καταστηματαρχης ειναι μαγκας ε;;

ΝΑΙ
Ο καταστηματάρχης είναι δικός μου άνθρωπος
στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

Εχθροί δικοί μου είναι οι αργόμισθοι του Δημοσίου
και οι διάφοροι άκηδες, βουλγαράκηδες, καμμένοι , τσίπρες , σταμουκολλάδες και λοιποί ....

ΣΗΜΕΡΑ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ ΜΕ 3 ΦΙΛΟΥΣ.
ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΕΛΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20€.

ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ)
(ήταν σειρά μου να κεράσω)
ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ 40€.
αν κόψεις θα πάρεις τα 18,60 ακριβώς

όπερ και εγένετο

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

συμφωνώ μαζί σου ,αυτό είναι το σωστό και το πρέπον, αλλά σε ένα κράτος παρωδία όπου μόνο απομειζούν για να τα τρώνε οι ημέτεροι ,τα λαμόγια και τα ξαδελφια τους ,έχουμε και εμείς ιερή υποχρεωση στους εαυτούς μας και στις οικογένειες να επιβιώσουμε
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αυτη την περίοδο θα κάνουν τη μεγαλύτερη φοροδιαφυγή διότι δεν μπορούν να επιβιώσουν αλλιώς.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αυτη την περίοδο θα κάνουν τη μεγαλύτερη φοροδιαφυγή διότι δεν μπορούν να επιβιώσουν αλλιώς.
Αυτο δεν ειναι δικαιολογια φιλε μου και το ξερεις....

Υποτιθεται οτι το κρατος σου παιρνει ενα μερος, απο τα οσα βγαζεις και οχι ολα !!!!!!!

Πες καλυτερα οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες εχουν μαθει να δουλευουν οπως θελουν, χωρις να δινουν αναφορα πουθενα και ασε το θεμα ''επιβιωση'' κατα μερος .....
Δεν εξαιρω τον εαυτο μου απο ολο αυτο.

Απλα εχουν μαθει ετσι.... γιατι ΔΕΝ υπαρχει επαρκης ελεγκτικος μηχανισμος

Σε ολο αυτο φταιει και ο προκλητικος πλουτισμος των βουλευτων και των παρατρεχαμενων τους

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι μωρα σιγα μην αφησουμε ελλεηνιδες που σερνονται ακομα και ως νικ πισω απο τα αρσενικα του μπου να μας χαλασουν την φαλλοκρατικη μας παρειστικη διαθεση....παμε γερα για βρισιμο και σπαμ....εδω εκτονωνομαστε και κανενας δεν θα μας το χαλαει....

:2funny: :2funny: :2funny: Πες αλήθεια , πιστεύεις πως ήρθε ο καιρός σου να παντρευτείς?

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

όπερ και εγένετο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγώ χτες που λες , όπως οδηγούσα τη μηχανή και έκανα σούζα μου φυγε ο μπροστινός τροχός. Δεν έχασα την ψυχραιμία μου , άνοιξα γκάζι και την πρόλαβα στα επόμενα φανάρια. Στο λόγο μου ε. Κρος μαϊ χαρτ. :P

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θεος.
:thumbsup:

greg9

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγώ χτες που λες , όπως οδηγούσα τη μηχανή και έκανα σούζα μου φυγε ο μπροστινός τροχός. Δεν έχασα την ψυχραιμία μου , άνοιξα γκάζι και την πρόλαβα στα επόμενα φανάρια. Στο λόγο μου ε. Κρος μαϊ χαρτ. :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΝΑΙ
Ο καταστηματάρχης είναι δικός μου άνθρωπος
στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

Εχθροί δικοί μου είναι οι αργόμισθοι του Δημοσίου
και οι διάφοροι άκηδες, βουλγαράκηδες, καμμένοι , τσίπρες , σταμουκολλάδες και λοιποί ....

όπερ και εγένετο

λακη στηνω καφετερεια αυριο και θαχεις την τραπεζαρα σου στη γαλαρια αγκαζε να σε περιμενει παντα  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λακη στηνω καφετερεια αυριο και θαχεις την τραπεζαρα σου στη γαλαρια αγκαζε να σε περιμενει παντα  :rockon:
τυπε ο λακης εινα λαρτζ τυπος και χαρτζηλικωνει και τους φιλους του :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom