Νέα

Καταδικάστηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος. Μία άνευ προηγουμένου σκευωρία εις βάρος του γίγαντα αυτού, του άμεμπτου πολιτικού ανδρός από το Ρέθυμνο. Αρνούμαι να το πιστέψω.

Η ποινή είναι με αναστολή που σημαίνει ότι ΔΕΝ θα πάει φυλακή ΟΥΤΕ θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο αν στα επόμενα τρία χρόνια (μπορεί να είναι και περισσότερο/λιγότερο) δεν ξανακαταδικαστεί.
Ευτυχώς που υπάρχει και η κόρη του η οποία θα συνεχίσει να υπηρετεί την πολιτική αφού ο μπαμπάς της πλέον δεν μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του συμβούλου του κ. Σεμνά και Ταπεινά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος. Μία άνευ προηγουμένου σκευωρία εις βάρος του γίγαντα αυτού, του άμεμπτου πολιτικού ανδρός από το Ρέθυμνο. Αρνούμαι να το πιστέψω.

Η ποινή είναι με αναστολή που σημαίνει ότι ΔΕΝ θα πάει φυλακή ΟΥΤΕ θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο αν στα επόμενα τρία χρόνια (μπορεί να είναι και περισσότερο/λιγότερο) δεν ξανακαταδικαστεί.
Ευτυχώς που υπάρχει και η κόρη του η οποία θα συνεχίσει να υπηρετεί την πολιτική αφού ο μπαμπάς της πλέον δεν μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του συμβούλου του κ. Σεμνά και Ταπεινά.
3 είναι η αναστολή....... Και αν κάνει και τίποτα ακόμα θα εξαγοράσει.......
πόσα κιλά είναι 3650 ευρώ;

Επισκέπτης
Βέβαια τώρα θα ρθει ο Παλέρμο να μας πει ότι τον είχε βάλει επίτηδες σ αυτή τη θέση ως πληροφοριοδότη για να διαλύσει τους πούστηδες και να καθαρίσει τη χώρα.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αυτός είναι ο ορισμός του άτυπου συμβούλου μιας κυβέρνησης, όχι βέβαια του συγκεκριμένου προσώπου....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λίγους μήνες πριν, θα έλεγα οτι πολιτικά εχει τελειώσει ο μαφιόζος μιας και στο μέλλον οποιαδήποτε δήλωσή του θα ειχε μηδενικό αν όχι αρνητικό αντίκτυπο. Ποιος θα δωσει σημασία σε ένα λαμόγιο που έχει καταδικαστεί για υπόθαλψη εμπόρων ναρκωτικών.

Εχει γίνει όμως δυστυχώς συνήθειο πια οι απατεώνες που ασχολούνται με την πολιτική, αφού κάνουν την κλοπή απλά να χάνουν το αξίωμα το οποίο ειχαν χωρίς καμμιά ποινική συνέπεια

Ομως εχουν αποθρασυνθεί οι απατεώνες. Πλεον δεν ειναι αρκετό να δεχόμαστε οτι ο ένας ή ο άλλος τιμωρήθηκε επειδή απλά έχασε την κουτάλα οταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις. Εδω μιλάμε πια για προκλητική ατιμωρησία. Αυτοί που τους προστατεύουν ειναι οι αρχηγοί της πραγματικής μαφίας στη χώρα, οι περισσότεροι απο τους οποίους βρισκονται στη βουλή.

Επισκέπτης
Εχει γίνει όμως δυστυχώς συνήθειο πια οι απατεώνες που ασχολούνται με την πολιτική, αφού κάνουν την κλοπή απλά να χάνουν το αξίωμα το οποίο ειχαν χωρίς καμμιά ποινική συνέπεια

Για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια κ να δείχνουν ότι λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός, χάνουν το αξίωμα κ ο λαος πιστεύει ότι τιμωρήθηκαν... όμως τα λεφτά της κλοπής τους φτάνουν για 10 ζωές ακόμα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
η φερόμενη ως κυβέρνηση φροντιζει να επιβεβαιώνει συνεχεια οτι δεν εχει πολιτικό αισθητήριο. Και γιατί όσοι τη στελεχώνουν ειναι μέτριοι αλλά και γιατί απλά εχει χάσει την επαφή με την κοινωνία

η κοινωνία αλλάζει πιο γρήγορα απο όσο μπορει ο πολιτικός κόσμος να καταλάβει. Οσοι δεν προσαρμόζονται, πεθαίνουν. Οπως οι δεινόσαυροι

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
το ότι καταδικάστηκε πρωτοδίκως ο κ. Κεφαλογιάννης, σύμβουλος του κ. πρωθυπουργού (το άτυπος δεν μπορώ να το καταλάβω, επικοινωνιακή πατέντα είναι και αυτό όπως και πολλές άλλες), είναι σαφώς και προφανώς ένα πλήγμα για τον τελευταίο. Απο εκεί και έπειτα, ο κ. Κεφαλογιάννης δεν έκανε κανένα κακούργημα, κυρίως στη συνείδησή του. Τι έκανε;αν δεν κάνω λάθος, και εάν κάνω διορθώστε με, ζήτησε από κάποιον μάρτυρα σε μία ποινική υπόθεση να μην καταθέσει κατά τρόπο επιβαρυντικό για κάποιον γνωστό του, ψηφοφόρο του, κουμπάρο του και εγώ δεν ξέρω τι. Σιγά τα ωά!!!Κάθε ημέρα ουκ ολίγοι πολιτικοί και πολιτευτές πιέζουν διάφορους κρατικούς λειτουργούς να κάνουν τις εξυπηρετήσεις τους, να κάνουν τα στραβά μάτια μάτια σε παρανομίες και να εξυπηρετήσουν τους κάθε είδους κολλητούς, κουμπάρους και ψηφοφόρους τους. Και το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι εμείς οι ίδιοι τρέχουμε στους κάθε είδους πολιτικούς και πολτιευτές για να τους ζητήσουμε να μεσολαβήσουν. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Επομένως, ο κ. Κεφαλογιάννης, δεν έκανε τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από αυτό το οποίο κάνουν οι πάντες στην Ελλάδα. Και εμείς οι πολίτες τους δίνουμε τροφή για να το κάνουν. Και μην ακούσω για δικομματισμό και άλλες παρόμοιες γενικολογίες. Έχω ζήσει και μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ να βάζει μέσον για να σβήσει μία κλήση....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θα ήμουν φειδωλός στη χρήση της λέξης "κύριος"

Φυσικά και δεν αποτελει δικαιολογία το έλα μωρε τι έκανε, ολοι το κάνουνε.

Επίσης, αν δεν πάρουμε τη δικογραφία στα χέρια μας ωστε να έχουμε εικόνα του τι πραγματικά συνέβη, καλύτερα να μην τρέχουμε να μοιράσουμε συγχωροχάρτια περιορισμένης αξιοπιστίας. Ας επικεντρωθούμε στο αποτέλεσμα. Καταδικάστηκε. Τέλος.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
Θα ήμουν φειδωλός στη χρήση της λέξης "κύριος"

Φυσικά και δεν αποτελει δικαιολογία το έλα μωρε τι έκανε, ολοι το κάνουνε.

Επίσης, αν δεν πάρουμε τη δικογραφία στα χέρια μας ωστε να έχουμε εικόνα του τι πραγματικά συνέβη, καλύτερα να μην τρέχουμε να μοιράσουμε συγχωροχάρτια περιορισμένης αξιοπιστίας. Ας επικεντρωθούμε στο αποτέλεσμα. Καταδικάστηκε. Τέλος.
Φίλε μου, δεν δίνω συγχωροχάρτι. Καλά έκανε και καταδικάστηκε.Και είμαι ο τελευταίος που θαχάριζα κάστανα στην παρούσα κυβέρνηση και τα στελέχη της. Ας μου πει όμως κάποιος, είναι ο μόνος που παρεμβαίνει για εξυπηρέτηση υπέρ ψηφοφόρου του;και οι πολιτικοί παρεμβαίνουν υπέρ των ψηφορόρων τους από μόνοι τους ή επειδή τους το ζητάνε οι τελευταίοι; και ποια είναι τα θεμιτά όρια παρέμβασης ενός πολιτικού υπέρ κάποιου ψηφοφόρου του; ή μήπως δεν θα έπρεπε να το κάνουν καθόλου, και εμείς οι πολίτες να έχουμε την αυτογνωσία να μην τους το ζητάμε;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε μου, δεν δίνω συγχωροχάρτι. Καλά έκανε και καταδικάστηκε.Και είμαι ο τελευταίος που θαχάριζα κάστανα στην παρούσα κυβέρνηση και τα στελέχη της. Ας μου πει όμως κάποιος, είναι ο μόνος που παρεμβαίνει για εξυπηρέτηση υπέρ ψηφοφόρου του;και οι πολιτικοί παρεμβαίνουν υπέρ των ψηφορόρων τους από μόνοι τους ή επειδή τους το ζητάνε οι τελευταίοι; και ποια είναι τα θεμιτά όρια παρέμβασης ενός πολιτικού υπέρ κάποιου ψηφοφόρου του; ή μήπως δεν θα έπρεπε να το κάνουν καθόλου, και εμείς οι πολίτες να έχουμε την αυτογνωσία να μην τους το ζητάμε;

Συγνώμη αλλά όσα λες απέχουν πολύ απο το δικό μου σκεπτικό, και ως εκ τούτου αδυνατώ να σε παρακολουθησω.

Αυτό εσυ το ονομάζεις δηλαδή "εξυπηρέτηση ψηφοφόρου";

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
LION34, επί της ουσίας δεν διαφωνώ μαζί σου. Γινόταν, γίνεται και θα γίνεται και όχι μόνο στην Ελλάδα.
Το να ζητήσουμε μεσολαβήσει ο "βουλευτής μας" δεν είναι ασυνήθιστο ιδίως στην επαρχία. Είναι η αντιπαροχή της ψήφου, γιατί αρκετοί και όχι μόνο στην επαρχία, ψηφίζουν με το σύστημα της αντιπαροχής.
Και φυσικά δεν κάνουν εντύπωση τα ποσοτικά στοιχεία, πόσες δηλαδή "εξυπηρετήσεις" έκανε ο τάδε ή ο δείνα, αλλά το ποιοτικό χαρακτηριστικό είναι τα ναρκωτικά. Υπάρχουν και όρια! Και στις κλειστές κοινωνίες πράγματα είναι γνωστά.... (και κυρίως σε όσους έχουν τέτοιους μηχανισμούς πληροφόρησης και επηρεασμού)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
Συγνώμη αλλά όσα λες απέχουν πολύ απο το δικό μου σκεπτικό, και ως εκ τούτου αδυνατώ να σε παρακολουθησω.

Αυτό εσυ το ονομάζεις δηλαδή "εξυπηρέτηση ψηφοφόρου";
Όχι, το ονομάζω ποινικό αδίκημα. Όπως ποινικό αδίκημα είναι το να πας στο βουλευτή να σου σβήσει την κλήση της τροχαίας, να πας στο βουλευτή να αλλοιώσει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για να περάσει το  ντουβάρι το παιδί σου και να μείνει απέξω κάποιος που άξιζε, όπως ποινικό αδίκημα είναι να πας στο βουλευτή να παρέμβει στην πολεοδομία για να χτίσεις ή να σώσεις το αυθαίρετό σου.... Όλα είναι ποινικά αδικήματα, και εμείς οι ίδιοι τα ζητάμε από τους πολιτικούς, και εκείνοι τα κάνουν.

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χωρίς ίχνος ειρωνίας πιστεύω πως η Πάολα έχει υψηλότερο ηθικό ανάστημα από πολλούς και πολλές που δεν είναι δα και ιερόδουλοι. Ξεφτύλα και σαπίλα. Να τους χαιρόμαστε. 
Να την δούμε και στη βουλή! Εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο, αλλά διασταλτικά ερμηνευόμενο, σωστό.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
LION34, επί της ουσίας δεν διαφωνώ μαζί σου. Γινόταν, γίνεται και θα γίνεται και όχι μόνο στην Ελλάδα.
Το να ζητήσουμε μεσολαβήσει ο "βουλευτής μας" δεν είναι ασυνήθιστο ιδίως στην επαρχία. Είναι η αντιπαροχή της ψήφου, γιατί αρκετοί και όχι μόνο στην επαρχία, ψηφίζουν με το σύστημα της αντιπαροχής.
Και φυσικά δεν κάνουν εντύπωση τα ποσοτικά στοιχεία, πόσες δηλαδή "εξυπηρετήσεις" έκανε ο τάδε ή ο δείνα, αλλά το ποιοτικό χαρακτηριστικό είναι τα ναρκωτικά. Υπάρχουν και όρια! Και στις κλειστές κοινωνίες πράγματα είναι γνωστά.... (και κυρίως σε όσους έχουν τέτοιους μηχανισμούς πληροφόρησης και επηρεασμού)
Ποιο είναι δηλαδή το επιτρεπτό όριο των εξυπηρετήσεων φίλε μου για έναν βουλευτή;μία κλήση τροχαίας; μα και αυτός που περνά το φανάρι με κόκκινο, επικίνδυνος είναι!!!Επομένως, για μένα, καμία χάρη κανένας δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν. Οι ''εκπτώσεις'' είναι αυτές που μας οδήγησαν στο να ζητά κάποιος χάρη για εμπορία ναρκωτικών....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ότι καταδικάστηκε πρωτοδίκως ο κ. Κεφαλογιάννης, σύμβουλος του κ. πρωθυπουργού (το άτυπος δεν μπορώ να το καταλάβω, επικοινωνιακή πατέντα είναι και αυτό όπως και πολλές άλλες), είναι σαφώς και προφανώς ένα πλήγμα για τον τελευταίο. Απο εκεί και έπειτα, ο κ. Κεφαλογιάννης δεν έκανε κανένα κακούργημα, κυρίως στη συνείδησή του. Τι έκανε;αν δεν κάνω λάθος, και εάν κάνω διορθώστε με, ζήτησε από κάποιον μάρτυρα σε μία ποινική υπόθεση να μην καταθέσει κατά τρόπο επιβαρυντικό για κάποιον γνωστό του, ψηφοφόρο του, κουμπάρο του και εγώ δεν ξέρω τι. Σιγά τα ωά!!!Κάθε ημέρα ουκ ολίγοι πολιτικοί και πολιτευτές πιέζουν διάφορους κρατικούς λειτουργούς να κάνουν τις εξυπηρετήσεις τους, να κάνουν τα στραβά μάτια μάτια σε παρανομίες και να εξυπηρετήσουν τους κάθε είδους κολλητούς, κουμπάρους και ψηφοφόρους τους. Και το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι εμείς οι ίδιοι τρέχουμε στους κάθε είδους πολιτικούς και πολτιευτές για να τους ζητήσουμε να μεσολαβήσουν. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Επομένως, ο κ. Κεφαλογιάννης, δεν έκανε τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από αυτό το οποίο κάνουν οι πάντες στην Ελλάδα. Και εμείς οι πολίτες τους δίνουμε τροφή για να το κάνουν. Και μην ακούσω για δικομματισμό και άλλες παρόμοιες γενικολογίες. Έχω ζήσει και μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ να βάζει μέσον για να σβήσει μία κλήση....

Λέοντα....
Συμφωνώ πλήρως συνήθως με το σκεπτικό σου.
Ομως,
είναι άλλο πράμα να κάνεις ρουσφέτι στο φουκαρά που παίρνει 1 χιλιάρικο το μήνα και θέλει το φοιτητή γιό του σπίτι γιατί δεν αντέχει οικονομικά, και άλλο να κάνεις χάρες σε έμπορα ναρκωτικών.

Οτι είναι νόμιμο είναι ηθικό έλεγε ο Βαλκανάκης.
Και γω λέω:
Οτι είναι παράνομο δεν είναι ανήθικο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιο είναι δηλαδή το επιτρεπτό όριο των εξυπηρετήσεων φίλε μου για έναν βουλευτή;μία κλήση τροχαίας; μα και αυτός που περνά το φανάρι με κόκκινο, επικίνδυνος είναι!!!Επομένως, για μένα, καμία χάρη κανένας δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν. Οι ''εκπτώσεις'' είναι αυτές που μας οδήγησαν στο να ζητά κάποιος χάρη για εμπορία ναρκωτικών....
κοίτα.
Νομικά ξέρεις απ ότι έχω καταλάβει.......
Δεν ξεκινάς να βάζεις φυλακή τα πλημμελήματα.
Με τους κακούργους ξεκινάς.........
Βέβαια στον μαλάκα που δε φοράει κράνος γιατί δεν έχει λεφτά να αγοράσει είναι πιο εύκολο να του πάρεις το παπί..........

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
κοίτα.
Νομικά ξέρεις απ ότι έχω καταλάβει.......
Δεν ξεκινάς να βάζεις φυλακή τα πλημμελήματα.
Με τους κακούργους ξεκινάς.........
Βέβαια στον μαλάκα που δε φοράει κράνος γιατί δεν έχει λεφτά να αγοράσει είναι πιο εύκολο να του πάρεις το παπί..........
Ανεπιθύμητο πρόσωπο, εμείς τους έχουμε κάνει έτσι τους πολιτικούς.... Και ξανατονίζω, για να μην παρεξηγηθώ, δεν επικροτώ αυτό που έκανε ο κ. Κεφαλογιάννης, ως έκρινε το δικαστήριο. Σε καμία περίπτωση. Απλά θέλω να δείξω ότι είναι ένα σύμπτωμα της γενικότερης παθογένειας της ελληνικής κοινωνίας, ίσως σε κάποιον μεγαλύτερο από το μέσο όρο βαθμό..... Και εσύ ξέρεις ότι δεν είμαι από αυτούς που θα χαριζόμουν στους παρόντες κυβερνώντες.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανεπιθύμητο πρόσωπο, εμείς τους έχουμε κάνει έτσι τους πολιτικούς.... Και ξανατονίζω, για να μην παρεξηγηθώ, δεν επικροτώ αυτό που έκανε ο κ. Κεφαλογιάννης, ως έκρινε το δικαστήριο. Σε καμία περίπτωση. Απλά θέλω να δείξω ότι είναι ένα σύμπτωμα της γενικότερης παθογένειας της ελληνικής κοινωνίας, ίσως σε κάποιον μεγαλύτερο από το μέσο όρο βαθμό..... Και εσύ ξέρεις ότι δεν είμαι από αυτούς που θα χαριζόμουν στους παρόντες κυβερνώντες.....

δεν είναι θέμα του ποιος κυβερνά...
Εχεις δίκαιο αλλά δεν ξεκινάς την κάθαρση βάζοντας όλους στο ίδιο καζάνι......

Ο παπάρας είχε το θράσος να δίδει μέσω δηλώσεων και μαθήματα ηθικής στον ΒΟυλγαράκη....
Ο τελευταίος που δικαιούται δια να ομιλεί.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
δεν είναι θέμα του ποιος κυβερνά...
Εχεις δίκαιο αλλά δεν ξεκινάς την κάθαρση βάζοντας όλους στο ίδιο καζάνι......

Ο παπάρας είχε το θράσος να δίδει μέσω δηλώσεων και μαθήματα ηθικής στον ΒΟυλγαράκη....
Ο τελευταίος που δικαιούται δια να ομιλεί.
Όντως, οι παραινέσεις προς τον κ. Βουλγαράκη ήταν πραγματικά για γέλια.....

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εξέθεσα την κατάσταση, χωρίς να μπω στην ουσία. Είχα ξαναγράψει πως επί της ουσίας συμφωνώ με εσένα.
Απλά δεν θα έδινε κανένας σημασία αν ήταν επρόκειτο για άλλο ένα "αυθαίρετο τοίχο".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom