είναι απ τ αριστερά ο λιγότερο μαλάκας...
Οι άλλοι πάντως δεν πέσανε ακόμα κι απ το ποδήλατο......
είναι απ τ αριστερά ο λιγότερο μαλάκας...
οι αλλοι απο τη χοντροβουζα ουτε να περπατησουν δεν μπορουνΟι άλλοι πάντως δεν πέσανε ακόμα κι απ το ποδήλατο......
Φίλε μου, δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα.Ο παππούς μου δεν έζησε δυστυχώς για να δει την πτώση του (αν)ύπαρκτου ούτε και την εξαθλίωση των ανθρώπων πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα..
Επίσης, δεν αγωνίστηκε ούτε για το διαλεκτικό υλισμό, ούτε για το προλεταριάτο, ούτε για την καράφλα του λένιν και το μουστάκι του στάλιν ούτε και για να περάσει η μακεδονία στους βούλγαρους και η θεσπρωτία στους τσάμηδες...
Πίστευε ότι αγωνιζόταν για μια δικαιότερη κοινωνία όπου δε θα χρειαζόταν να χρεωθεί για να πάνε τα παιδιά του σχολείο ούτε να είναι στο έλεος κάποιου τσιφλικά...
Όταν κατάλαβε σε τί είχε μπλέξει, ήταν πια αργά...Όπως και για χιλιάδες άλλους έλληνες που μπήκαν στην αντίσταση για να πολεμήσουν τους γερμανούς και κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι πολεμούσαν πλάι- πλάι με βουλγάρια και αλβανά για μια ιδεολογία που μετά βίας καταλάβαιναν...
Το θέμα μας όμως δεν είναι γιατί έγινε ο εμφύλιος aka συμμοριτοπόλεμος αλλά κατά πόσο η 17Ν είναι κομμάτι της σύγχρονης αριστεράς...
Εσύ λες ότι είναι...
Και αυτό έχει μείνει.
όλα τα χρόνια;Η 17Ν ειχε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι,και τα περι κοινων δολοφονων ειναι αστειοτητες.
Ναι,ολα τα χρονια.
Αμα εχεις στοιχεια για το αντιθετο εδω ειμαστε.
ΑΛΛΑ...Αλλο πραγμα να συμφωνουμε και να θεωρουμε"λογικη"την δραση της 17Ν και αλλο πραγμα να αρνουμαστε οτι ειχε πολιτικα κινητρα ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
τώρα για να χουμε καλό ερώτημα.Όχι μόνο επειδή έτσι γουστάρουμε, αλλά και για να δικαιολογήσουμε την παρωδία δίκης που έγινε.
Κατά τα άλλα, υποστηρίζουμε οτι το τεκμήριο αθωότητας πρέπει να ισχύει για όλους.
Ε ρε υποκρισία....
Από τη στιγμή που μπλέκεις εγκλήματα του ΚΠΔ δεν έχεις πλέον κανένα λόγο πολιτικής ύπαρξης
εχει σκοτώσει κανέναν το ΠΑΣΟΚ, ή η ΝΔ;Δεν είδα όμως να προτείνεις να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Εκτός αν δεν παρέβησαν ποτέ τον ΚΠΔ δια των σκανδάλων.
τώρα για να χουμε καλό ερώτημα.
Κανείς από αυτούς που δικάστηκαν ήταν αθώος;
εχει σκοτώσει κανέναν το ΠΑΣΟΚ, ή η ΝΔ;
δεν ξέρω λεπτομέρειες....Αυτό δεν το κρίνω εγώ κι εσύ στο καφενείο, αλλά πρέπει να το αποδείξει η ακροαματική διαδικασία.
Και δεν το απέδειξε στην περίπτωση Γιωτόπουλου.
ελα κατάλαβες ασε τις παπαριές....Δια της πείνας, χιλιάδες.
Και δια της άρσης του ασφαλιστικού συστήματος επίσης.
Αλλά περίεργο, είχα την εντύπωση οτι ο ΚΠΔ δεν αναφέρεται μόνο σε φόνους.