Νέα

Καταδικάστηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
χτες στις ειδισεις οι δυλοσεις που εκανε ειταν για γελια :2funny: :2funny: γελαγαν και οι ιδιοι οι υποστιριχτες του συγουρα με αυτα που ελεγε δεν επησε ουτε τον εαυτο του  :jerking: :jerking: μραβο για μια ακομα φορα στον δυκαστη :dancing: :dancing:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να υποθέσω οτι με το ίδιο σκεπτικό (ότι ..χέστηκες) θα αντιμετώπιζες και τις χιλιάδες καταδίκες σε θάνατο αγωνιστών της Αριστεράς την περίοδο του εμφυλίου, σωστά; Πάνω- κάτω, στα ίδια στοιχεία βασίστηκαν κι αυτές.
Παπίτσα, είσαι μεγάλο νούμερο...
Ο παππούς μου έζησε όλη του τη ζωή στην παρανομία ως κομμουνιστής και ο πατέρας μου έκανε 8 χρόνια εξορία ρε νούμερο που θα μου μιλήσεις εμένα για "τις χιλιάδες καταδίκες σε θάνατο αγωνιστών της Αριστεράς".
Είσαι και πολύ  :jerking: :jerking: :jerking: αν συγκρίνεις εκείνες τις δίκες με αυτή της 17Ν. Σε λίγο θα εξισώσεις τον Μεπλογιάννη και τον Πλουμπίδη με τον άνανδρο Γιωτόπουλο.
Εγώ με νούμερα που θεωρούν πως η 17Ν είναι αριστερά δεν μιλάω.
Στον τοίχο απευθύνσου εφεξής. Άντε, γιατί έχουμε ζαλίσει και τα @@ του φόρουμ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το στράβωσες ρε Ίσιε.
Αναμασάς την ύστατη γραμμή άμυνας της ΝΔ: να τώρα τα σκάνδαλα αποκαλύπτονται και η δικαιοσύνη επιβάλει ποινές.
Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό σου το ενδεχόμενο τα σκανδαλά να ήταν λιγότερα σε ποσότητα και σοβαρότητα επί ΠΑΣΟΚ; Για πες μας σκάνδαλα του βεληνεκούς:
- Υποκλοπές συνδιαλέξεων πρωθυπουργού. Συγκαλύφθηκε επί 1 χρόνο! Και οι 3 αρμόδιοι υποργοί παρέμειναν στις θέσεις τους.
- Υπουργός να κατηγορείται ευθέως και επωνύμως για χρηματισμό. Συγκαλύφθηκε επί 1,5 χρόνο και ο φάκελλος δεν έχει ακόμη πάει στη Βουλή κατά παράβαση του Συντάγματος. Ο (π)ανίσχυρος και (α)κατάλληλος δεν κατάφερε ούτε την παραίτηση του Παυλίδη να πάρει.
- Υπουργός εν ενεργεία να συστήνει εταιρείες για φοροαποφυγή. Ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί η κυβέρνηση επί του ΗΘΙΚΟΥ.
- Εν ενεργεία βουλευτής και παρολίγον Υπουργός Δημ. Τάξης μπλεγμένος σε παραδικαστικό κύκλωμα (Μαντούβαλος)
- Δομημένα ομόλογα. Ούτε ένας προφυλακισμένος, ενώ η Τσέκου...
- Βατοπέδι, η κομπίνα του αιώνα. Η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί επί της ουσίας.
- Υπουργός να αποκτά 3 βίλες σε 4 χρόνια.
- Ο Διοικητής του ΟΤΕ υπόδικος που παραμένει στη θέση του.
- Εν ενεργεία σύμβουλος του πρωθυπουργού να καταδικάζεται για υπόθαλψη εγκληματία σε θέματα του κοινού ποινικού δικαίου.
- Δύο εν ενεργεία υπουργοί με αυθαίρετα.

Αφαιρώ τα ήσσονος σημασίας (ηλιέλαιο, ζαρντινιέρες, Ρεγκούζας, Ζαχόπουλος,κλπ....)

Καθένα από όλα αυτά τα περιστατικά συνιστά πρωτιά στην μεταπολίτευση! Αυτή είναι η κληρονομιά του Μπούλη. Α, και τα περυσινά καμμένα...
Σε σχέση λοιπόν με του εύρος αυτών των ανδραγαθημάτων, η δικαιοσύνη έκανες το απολύτως ελάχιστο, και αυτό κατά λάθος.
20 και χρόνια, το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό δλδ, είναι τα μπινελίκια του πατρός για τους πουσταράδες του ΠΑΣΟΚ, τους κλέφτες, τα λαμόγια, τους απατεώνες, τα καθίκια κλπ κλπ.
Σε πολλά από αυτά είχε αυτός και οι συν αυτώ δίκαιο. Η ψήφος μου με άλλα λόγια (η κληρονομική) είχε δίκαιο και έρεισμα.

Ολη λοιπόν αυτή η αδικία, όλος αυτός ο 20ετής βομβαρδισμός σαπίλας, αντεκδίκησης, κλοπής, ντροπής και λαμογιάς κατέληξε στην 5ετία που πολύ όμορφα μας παρουσίασε ο ψυχίατρος.
Πολύ όμορφα λοιπόν και γω επειδή δεν θέλω να γίνω όμοιος με αυτούς που έβριζε ο πατέρας μου αδιαλλείπτως (και που συνεχίζει να κάνει σαν καραγκιοζάκος Παλέρμο) επί 20ετίας, θα ψηφίσω λογικά με δικαιο και έρεισμα.
Ποιό;
Εάν είσαι όμοιος (όπως λέει ο φεθρούλης) δεν σου επιτρέπω να κάνεις αυτά για τα οποία σε επέλεξα να κυβερνήσεις.
Με άλλα λόγια κάνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτός από αυτά.
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι κάνεις ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ και τίποτα άλλο.
Αρα, ρε ΠΑΠάρα σάλτα και γαμήσου. Το γεννημένο ΚΟΥΚΙ το χασες γιατί είσαι γεννημένος μαλάκας. Και γω μαλάκας ΔΕΝ γεννήθηκα. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η κατηγορούσα αρχή πρέπει να αποδείξει πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι είσαι ένοχος και εωσότου και αν συμβεί αυτό, είσαι αθώος...

Αυτή την καραμέλα για το τεκμήριο της αθωότητας και πέραν πάσας αμφιβολίας κόφτε την.
Απλά δεν υπάρχει.

:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Η κατηγορούσα αρχή γαμιέται συνήθως με την εκτελεστική και τα αποτελέσματα σχεδόν πάντα οδηγούν σε Μπελλογιάννηδες. Απλά δεν το μαθαίνετε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παπίτσα, είσαι μεγάλο νούμερο...
Ο παππούς μου έζησε όλη του τη ζωή στην παρανομία ως κομμουνιστής και ο πατέρας μου έκανε 8 χρόνια εξορία ρε νούμερο που θα μου μιλήσεις εμένα για "τις χιλιάδες καταδίκες σε θάνατο αγωνιστών της Αριστεράς".
Είσαι και πολύ  :jerking: :jerking: :jerking: αν συγκρίνεις εκείνες τις δίκες με αυτή της 17Ν. Σε λίγο θα εξισώσεις τον Μεπλογιάννη και τον Πλουμπίδη με τον άνανδρο Γιωτόπουλο.
Εγώ με νούμερα που θεωρούν πως η 17Ν είναι αριστερά δεν μιλάω.
Στον τοίχο απευθύνσου εφεξής. Άντε, γιατί έχουμε ζαλίσει και τα @@ του φόρουμ.

Όταν εγώ σου έλεγα οτι με πρασινοφρουρούς (έστω και καλυμμένους) δεν επιθυμώ να συνομιλώ, γιατί βγάζω σπυράκια με το χαμαιλεοντισμό τους, μου έλεγες για τα αγαθά του διαλόγου κλπ.
Τώρα, άλλαξες βιολί.
Και φυσικά, έκανες γαργάρα τα περί τεκμηρίου αθωότητος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, το οποίο υποστήριζες λίγο πριν πιάσουμε τη συζήτηση περί 17Ν.
Επίσης, δεν ξέρω αν ζουν ο πατέρας σου και ο παππούς σου, εύχομαι να ζουν και να ζήσουν χίλια χρόνια.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως πως -με αυτό το πολιτικό τους ιστορικό που λες- θα είναι περήφανοι που το βλαστάρι τους εξελίχτηκε σε ινστρούχτορα του ΠΑΣΟΚ της Τ.Ο. bourdela.com.
Μίλα λοιπόν στον τοίχο. Αλλά όχι με πλάγιες πουστίτσες, δήθεν "χιουμοριστικά" υπονοούμενα για μένα και άλλα τέτοια ΠΑΣΟΚτζίδικα. Αν είσαι άντρας, αυτά που λες να τα εννοείς.

Υ.Γ. Όσο για μένα, θα γράφω ότι γουστάρω, όποτε το γουστάρω. Συμβιβάσου με την ιδέα και τράβα αλλού να μαζέψεις καμμιά ψήφο. Ψήφο δηλαδή για ένα κόμμα που ο πρόδρομός του (το ΠΑΚ) έχει κατηγορηθεί για στενότατες σχέσεις με το χώρο της ένοπλης πάλης και τη 17Ν.

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Τι παράνομο έκανε ο Κεφαλογιάννης?

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
Δεν έπρεπε να δώσει αναστολή το δικαστήριο . Επρεπε να μπει μέσα στην φυλακή ο Κεφαλογιάννης. Για να δοθεί το παράδειγμα ότι όποιος μεγαλοπολιτικός παρεμβαίνει ή υποθάλπει εγκληματία πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση επειδή στην Ελλάδα μπαίνουν μέσα στην φυλακή και καταδικάζονται σε 15 χρόνια φυλάκιση χρήστες και όχι έμποροι ναρκωτικών.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έπρεπε να δώσει αναστολή το δικαστήριο . Επρεπε να μπει μέσα στην φυλακή ο Κεφαλογιάννης. Για να δοθεί το παράδειγμα ότι όποιος μεγαλοπολιτικός παρεμβαίνει ή υποθάλπει εγκληματία πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση επειδή στην Ελλάδα μπαίνουν μέσα στην φυλακή και καταδικάζονται σε 15 χρόνια φυλάκιση χρήστες και όχι έμποροι ναρκωτικών.
ο δικαστής δεν κάνει ότι του καβλώνει.....
Η αναστολή δίδεται λόγω πρότερου έντιμου βίου.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εεεεππ..ειστε εκτος θεματος

Εδω μιλάμε για τον τεράστιο πολιτικο άντρα Γιώργο Κεφαλοκώστα

Οχι..Γιώργο ΚεφαλοΓιάννη

Οχι..Κώστα κεφαλογιώργο

Γιώργο Κεφαλοτύρι

ΤΟν έμπορα ρε σεις

Επισκέπτης
Και εκτος απο αμισθο συμβουλο του Πρωθυπουργου,ad hoc προισταμενο της Ασφαλειας Ρεθυμνου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
2. Η 17Ν είναι ένα κομμάτι της Αριστεράς με το οποίο διαφωνώ βαθύτατα, συν τοις άλλοις και γιατί ποτέ δεν μου άρεσαν οι -όποιοι- Ζορρό.

Αν ο μακαρίτης ο παππούς μου που ξυλοκοπήθηκε μέχρις σακατέματος από πρώην συνεργάτες των γερμανών και έφαγε κάτι μηνάκια στο Long Island (όχι της Ν.Υ., του Αιγαίου) μάθαινε ότι κάποτε θα ανήκε στην αυτή παράταξη με θρασύδειλους φονιάδες που από τη μία το έπαιζαν ατρόμητοι αγωνιστές στις προκυρήξεις και μετά όταν τους έπιασαν έκαναν την πάπια κρυβόμενοι πίσω από τα υπερασπιστικά τερτίπια της Ιωάννας, θα έριχνε Συναγερμό και ΕΡΕ δαγκωτό, άσε που το 1961 θα ντυνόταν ως και δέντρο για να διπλοψηφίσει...

Όταν διάβασα το σχόλιό σου, ήθελα απεγνωσμένα να σε κράξω...

Δεν θα το κάνω όμως...
Είσαι η ζωντανή απόδειξη γιατί ο κόσμος, όταν πια του δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστεί ελεύθερα (από το ' 74 και μετά) έστειλε τους "επίσημους" εκφραστές της αριστεράς στο περιθώριο της πολιτικής σκηνής...Και εκεί τους κρατά έως και σήμερα...

Από μια άποψη, θα έπρεπε να σε ευχαριστήσω για αυτό που έγραψες...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν ο μακαρίτης ο παππούς μου που ξυλοκοπήθηκε μέχρις σακατέματος από πρώην συνεργάτες των γερμανών και έφαγε κάτι μηνάκια στο Long Island (όχι της Ν.Υ., του Αιγαίου) μάθαινε ότι κάποτε θα ανήκε στην αυτή παράταξη με θρασύδειλους φονιάδες που από τη μία το έπαιζαν ατρόμητοι αγωνιστές στις προκυρήξεις και μετά όταν τους έπιασαν έκαναν την πάπια κρυβόμενοι πίσω από τα υπερασπιστικά τερτίπια της Ιωάννας, θα έριχνε Συναγερμό και ΕΡΕ δαγκωτό, άσε που το 1961 θα ντυνόταν ως και δέντρο για να διπλοψηφίσει...

Όταν διάβασα το σχόλιό σου, ήθελα απεγνωσμένα να σε κράξω...

Δεν θα το κάνω όμως...
Είσαι η ζωντανή απόδειξη γιατί ο κόσμος, όταν πια του δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστεί ελεύθερα (από το ' 74 και μετά) έστειλε τους "επίσημους" εκφραστές της αριστεράς στο περιθώριο της πολιτικής σκηνής...Και εκεί τους κρατά έως και σήμερα...

Από μια άποψη, θα έπρεπε να σε ευχαριστήσω για αυτό που έγραψες...

Δεν νομίζω όμως πως θα σε ευχαριστούσε και ο μακαρίτης ο παππούς σου, που εσύ, ο εγγονός του, βάφτισες τη δράση του στην Κατοχή ως "προαπαρασκευή για να γίνουμε Βουλγαρία".
Ούτε θα σε επικροτούσε μάλλον που βάφτιζες τους συντρόφους του "συμμορίτες", δικαιολογώντας την εγκληματική μανία του κράτους των απόντων απο την αντίσταση και των δοσιλόγων απέναντί τους.
Άσε που -αν ζούσε- θα σου μάθαινε και λίγο ιστορία, για να μην εκτίθεσαι ποστάροντας μαλακίες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν νομίζω όμως πως θα σε ευχαριστούσε και ο μακαρίτης ο παππούς σου, που εσύ, ο εγγονός του, βάφτισες τη δράση του στην Κατοχή ως "προαπαρασκευή για να γίνουμε Βουλγαρία".
Ούτε θα σε επικροτούσε μάλλον που βάφτιζες τους συντρόφους του "συμμορίτες", δικαιολογώντας την εγκληματική μανία του κράτους των απόντων απο την αντίσταση και των δοσιλόγων απέναντί τους.
Άσε που -αν ζούσε- θα σου μάθαινε και λίγο ιστορία, για να μην εκτίθεσαι ποστάροντας μαλακίες.

Ο παππούς μου δεν έζησε δυστυχώς για να δει την πτώση του (αν)ύπαρκτου ούτε και την εξαθλίωση των ανθρώπων πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα..
Επίσης, δεν αγωνίστηκε ούτε για το διαλεκτικό υλισμό, ούτε για το προλεταριάτο, ούτε για την καράφλα του λένιν και το μουστάκι του στάλιν ούτε και για να περάσει η μακεδονία στους βούλγαρους και η θεσπρωτία στους τσάμηδες...
Πίστευε ότι αγωνιζόταν για μια δικαιότερη κοινωνία όπου δε θα χρειαζόταν να χρεωθεί για να πάνε τα παιδιά του σχολείο ούτε να είναι στο έλεος κάποιου τσιφλικά...

Όταν κατάλαβε σε τί είχε μπλέξει, ήταν πια αργά...Όπως και για χιλιάδες άλλους έλληνες που μπήκαν στην αντίσταση για να πολεμήσουν τους γερμανούς και κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι πολεμούσαν πλάι- πλάι με βουλγάρια και αλβανά για μια ιδεολογία που μετά βίας καταλάβαιναν...

Το θέμα μας όμως δεν είναι γιατί έγινε ο εμφύλιος aka συμμοριτοπόλεμος αλλά κατά πόσο η 17Ν είναι κομμάτι της σύγχρονης αριστεράς...

Εσύ λες ότι είναι...

Και αυτό έχει μείνει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο παππούς μου δεν έζησε δυστυχώς για να δει την πτώση του (αν)ύπαρκτου ούτε και την εξαθλίωση των ανθρώπων πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα..
Επίσης, δεν αγωνίστηκε ούτε για το διαλεκτικό υλισμό, ούτε για το προλεταριάτο, ούτε για την καράφλα του λένιν και το μουστάκι του στάλιν ούτε και για να περάσει η μακεδονία στους βούλγαρους και η θεσπρωτία στους τσάμηδες...
Πίστευε ότι αγωνιζόταν για μια δικαιότερη κοινωνία όπου δε θα χρειαζόταν να χρεωθεί για να πάνε τα παιδιά του σχολείο ούτε να είναι στο έλεος κάποιου τσιφλικά...

Όταν κατάλαβε σε τί είχε μπλέξει, ήταν πια αργά...Όπως και για χιλιάδες άλλους έλληνες που μπήκαν στην αντίσταση για να πολεμήσουν τους γερμανούς και κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι πολεμούσαν πλάι- πλάι με βουλγάρια και αλβανά για μια ιδεολογία που μετά βίας καταλάβαιναν...

Το θέμα μας όμως δεν είναι γιατί έγινε ο εμφύλιος aka συμμοριτοπόλεμος αλλά κατά πόσο η 17Ν είναι κομμάτι της σύγχρονης αριστεράς...

Εσύ λες ότι είναι...

Και αυτό έχει μείνει.

Ε και επειδή εσύ λες οτι δεν είναι (που επίσης έχει μείνει), πρέπει να κάτσουμε σούζα;

Θα σου πρότεινα δε να ΜΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ με τις δικές σημερινές σου απόψεις (γιατί συνηθίζεις και να τις αλλάζεις) τη ζωή και τη δράση του παππού σου. Δεν σε τιμά.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στον εμφυλιο και οι μεν και οι δε,οι μεν(νικιτες)αμερικανο-αγγλοφιλοι και οι ητημενοι(εσσδ-φιλοι),με την ΕΛΛΑΔΑ τελικα δεν ηταν κανεις για αυτο και συνεχιζουμε να ειμαστε χωρα ΓΤΠ,πουλημενοι μια ζωη!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom