Το στράβωσες ρε Ίσιε.Ωστόσο, άποψή μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια, κάτι κινείται...
Έχουμε δει για πρώτη φορά να οδηγούνται σιδηροδέσμιοι υψηλόβαθμοι κρατικοί λειτουργοί στον εισαγγελία, να δεσμευόνται λογιαριασμοί μονών και μοναχών, εκδότες πανικόβλητους να σκούζουν στον ανακριτή, καναλάρχες να είναι υπόδικοι και μόλις σήμερα, σύμβουλοι του πρωθυπουργού να καταδικάζονται...
Ξέρω ότι αυτά δεν είναι αρκετά...Ξέρω ότι η άσκηση διώξεων δεν ισοδυναμεί με καταδίκη...Αλλά είναι ένα πρώτο βήμα...Και το μυνημα που δίνεται είναι ότι αν μπορεί να καταδικαστεί ο κεφαλογιάννης ή να ασκηθεί διωξη κατά του θέμου κανείς δεν είναι ασφαλής...
Επίσης, εκτός από τα σκάνδαλα υπάρχει η σκανδαλολογία και εκτός από εισαγγελείς υπάρχουν και καρχιμάκηδες...
Αναμασάς την ύστατη γραμμή άμυνας της ΝΔ: να τώρα τα σκάνδαλα αποκαλύπτονται και η δικαιοσύνη επιβάλει ποινές.
Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό σου το ενδεχόμενο τα σκανδαλά να ήταν λιγότερα σε ποσότητα και σοβαρότητα επί ΠΑΣΟΚ; Για πες μας σκάνδαλα του βεληνεκούς:
- Υποκλοπές συνδιαλέξεων πρωθυπουργού. Συγκαλύφθηκε επί 1 χρόνο! Και οι 3 αρμόδιοι υποργοί παρέμειναν στις θέσεις τους.
- Υπουργός να κατηγορείται ευθέως και επωνύμως για χρηματισμό. Συγκαλύφθηκε επί 1,5 χρόνο και ο φάκελλος δεν έχει ακόμη πάει στη Βουλή κατά παράβαση του Συντάγματος. Ο (π)ανίσχυρος και (α)κατάλληλος δεν κατάφερε ούτε την παραίτηση του Παυλίδη να πάρει.
- Υπουργός εν ενεργεία να συστήνει εταιρείες για φοροαποφυγή. Ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί η κυβέρνηση επί του ΗΘΙΚΟΥ.
- Εν ενεργεία βουλευτής και παρολίγον Υπουργός Δημ. Τάξης μπλεγμένος σε παραδικαστικό κύκλωμα (Μαντούβαλος)
- Δομημένα ομόλογα. Ούτε ένας προφυλακισμένος, ενώ η Τσέκου...
- Βατοπέδι, η κομπίνα του αιώνα. Η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί επί της ουσίας.
- Υπουργός να αποκτά 3 βίλες σε 4 χρόνια.
- Ο Διοικητής του ΟΤΕ υπόδικος που παραμένει στη θέση του.
- Εν ενεργεία σύμβουλος του πρωθυπουργού να καταδικάζεται για υπόθαλψη εγκληματία σε θέματα του κοινού ποινικού δικαίου.
- Δύο εν ενεργεία υπουργοί με αυθαίρετα.
Αφαιρώ τα ήσσονος σημασίας (ηλιέλαιο, ζαρντινιέρες, Ρεγκούζας, Ζαχόπουλος,κλπ....)
Καθένα από όλα αυτά τα περιστατικά συνιστά πρωτιά στην μεταπολίτευση! Αυτή είναι η κληρονομιά του Μπούλη. Α, και τα περυσινά καμμένα...
Σε σχέση λοιπόν με του εύρος αυτών των ανδραγαθημάτων, η δικαιοσύνη έκανες το απολύτως ελάχιστο, και αυτό κατά λάθος.