pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ολοι περασατε απο καρεα...φαγατε και κανενας δε γραφει ...ολοι μουνοφαγαδες .
τελικα ειχε 3???......2 προλαβα και ειδα.
> > > >
ολοι περασατε απο καρεα...φαγατε και κανενας δε γραφει ...ολοι μουνοφαγαδες .
τελικα ειχε 3???......2 προλαβα και ειδα.
Φιλε τα προγραμματα και οι τιμες ποικιλουν στο μαγαζι! ;)καλα τι εκανες τοση ωρα πανω??? τραχανα απλωνατε?....τα σεντονια τεντωνατε?....μπανιο εκανες? ...παλι μπερδευτηκες με τα μασατζιδικα. ...50 λεπτα μαζι με το ντους-κοστος 60 ευρω!!!..που λεει και ο ιμπλις
Με 100 ευρω φίλε μου για 2 μαζι ο κυρ-Βασίλης δεν σε αφήνει ούτε την σκάλα να ανέβεις !!!!!!!!!!!!!Πήγαινε το απόγευμα 6 -12 που είναι η Σάρα και θα είναι σαν να έχεις πάει με 5 οχι με 2!!!!!!!!!!!!!Καλησπερα στους καυλακηδες....σκεφτομαι να περασω απο το εν λογω μερος αλλα θελω τριο με 2 μουνακια μαζι..υπολογιζω κανα 100αρικο να μπορω να δωσω..(θα την παλεψω λετε??)
πως μπορουμε να μαθαινουμε ποιο κροριτσι δουλευει?
εχει κανα site οπως τα αλλα ή κανα τηλεφωνο?
Με 100 ευρω φίλε μου για 2 μαζι ο κυρ-Βασίλης δεν σε αφήνει ούτε την σκάλα να ανέβεις !!!!!!!!!!!!!Πήγαινε το απόγευμα 6 -12 που είναι η Σάρα και θα είναι σαν να έχεις πάει με 5 οχι με 2!!!!!!!!!!!!!
Σημερα ξερουμε τι παιζει?
σαββατο βραδυ...τριαδα, μαρινα λαουρα και μια καινουργια με το ονομα ελενα.ολες το ιδιο μαλλι μαυρο και το ιδιο σουλουπι.αυτη η λαουρα πολυ ομορφη και γαματο ισιο σωμα .δεν εκατσα λογω κοσμου ,και πηγα προς βουρβαχη....
μπορει και λαρα....περιπου μοιαζει με μαρινα σαν αδερφες.αυτη αμα δουλευε σε στριπτ θα ηταν ολα τα λεφτα....απο ομορφια και σωμα λαμπαδα.με λαρα δεν εχω περασει ,μονο με μαρινα και εχω ωραιες εικονες.εχεις παει με λαρα?για να λες ξενεραμαλλον λαρα θελεις να πεις.
πολυ ομορφη αλλα ξενερωτη
.εχεις παει με λαρα?για να λες ξενερα
Για μενα παιδες το Μαρινακι ειναι κορυφη γενικα!!!
Το ποσο ομορφη ειναι το βλεπετε ολοι αλλα το να βρεις μια κοπελα πιτσιρικα,προστυχη και που να τα κανει ΟΛΑ με τετοιο καβλωτικο τροπο ειναι πολυ σπανιο!
Ασχετο!Η Σαρα ειναι ακομα?Δεν ειχα χρονο να περασω αυτες τις μερες!