Νέα

Καραντίνα μετά από ταξίδι στο εξωτερικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.056
Πόντοι
12.756
η σαρα και η μαρα μας κουβαληθηκε στα νοτια....
ακουσανε οτι φτιαχνεται το ελληνικο και τρεξανε οι μπουρτζοβλαχοι...
:confused:
Τυπε πρεπει να παρουμε σπιτι μεσα στο Ελληνικό, θα ειναι κλειστη περιοχη με φύλακες εκει που ειναι οι κατοικίες κτλ , μονο εμεις θα κυκλοφορουμε :rockon: :rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Τυπε πρεπει να παρουμε σπιτι μεσα στο Ελληνικό, θα ειναι κλειστη περιοχη με φύλακες εκει που ειναι οι κατοικίες κτλ , μονο εμεις θα κυκλοφορουμε :rockon: :rockon:
δηλαδη υποννοεις οτι δεν ειμαι κοσμημα για την Γλυφαδα;:(

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.056
Πόντοι
12.756

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
το γαμησατε το θεμα μαγκες.πεστε τα στο msn
τυπε 8:22 εθεσες το ερωτημα σου
το σαιτ ανταποκρινομενο αμεσα σου εδωσε εμπεριστατωμενη και πληρεστατη απαντηση στις 8:40
προς τι η ενταση?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.056
Πόντοι
12.756
τυπε 8:22 εθεσες το ερωτημα σου
το σαιτ ανταποκρινομενο αμεσα σου εδωσε εμπεριστατωμενη και πληρεστατη απαντηση στις 8:40
προς τι η ενταση?
Αυτοι οι καινουργιοι γενιας κλωνοι εχουν και απαιτήσεις μαν , χάλασε το σαιτ :effemine:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.056
Πόντοι
12.756
καμια ενταση.απλα συμβουλη
Τυπε να σου κανω μια ερωτηση, διαβαζεις καιρό το σαιτ απ οτι βλεπω, αλλα 500 μηνυματα μονο σε 12 χρόνια .... ειχες προβληματα με το πληκτρολόγιο σου ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
οταν μας τα χαριζανε τυπε, εμεις δεν θελαμε να παμε ελληνικο...μπας κλας και ετσι....
τωρα που μπαινει ο κυρ σπυρος, απλησιαστα πλεον....

και ερχονται στην γλυφαδα κατι νοματαραιοι σαν τον αθηναιο...θα σκασει μυτη και κανενας τραβελογαμιας οπως ο τσιμυς, 40% κατω οι αγοραιες αξιες στη γλυφαδα μετα..
:confused: :confused: :confused:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.792
Πόντοι
216
Κάτι που ίσως ενδιαφέρει. Φιλικό πρόσωπο έτυχε σε πτήση από εξωτερικό που βρέθηκε θετικό κρούσμα (περυσι το καλοκαίρι). Σε αυτόν πήγαινε αστυνομία μέρα παρά μέρα και τσέκαρε. Η συχνότητα είναι τυχαία, απλά θυμάμαι που μου έλεγε πως τσέκαραν διαρκώς αν κρατάει την καραντίνα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Τυπε να σου κανω μια ερωτηση, διαβαζεις καιρό το σαιτ απ οτι βλεπω, αλλα 500 μηνυματα μονο σε 12 χρόνια .... ειχες προβληματα με το πληκτρολόγιο σου ?
ελα σπαμ ρε μαλακα να συζητησουμε πολιτισμενα :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.056
Πόντοι
12.756
οταν μας τα χαριζανε τυπε, εμεις δεν θελαμε να παμε ελληνικο...μπας κλας και ετσι....

και ερχονται στην γλυφαδα κατι νοματαραιοι σαν τον αθηναιο...θα σκασει μυτη και κανενα τραβελογαμιας οπως ο τσιμυς, 40% κατω οι αγοραιες αξιες στη γλυφαδα μετα..
λες αληθειες, ετσι ηταν τα πραγματα..
Να βρουμε καμια ακρη απο τον Κυρ Σπυρο να παρουμε κανα δανειο απο το μαγαζι του μπας και μας δωσει καμια γκαρσονιερα ?
Την Γλυφαδα την βλεπω να γινεται bronx θα γεμισει Ριχαρδους και τοκογλυφους που θα πηγαινουν αυτοι του καζινο να ρευστοποιουν περιουσίες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.056
Πόντοι
12.756
Κάτι που ίσως ενδιαφέρει. Φιλικό πρόσωπο έτυχε σε πτήση από εξωτερικό που βρέθηκε θετικό κρούσμα (περυσι το καλοκαίρι). Σε αυτόν πήγαινε αστυνομία μέρα παρά μέρα και τσέκαρε. Η συχνότητα είναι τυχαία, απλά θυμάμαι που μου έλεγε πως τσέκαραν διαρκώς αν κρατάει την καραντίνα.
Σωστα τα λες.

3 ταξιδια εκανα εξωτερικό αυτη την περιοδο, στο πρωτο δεν περασαν ποτέ, μονο πηραν τηλεφωνο μια φορα μεσημεριάτικα με τα μουνοπανα
στο δευτερο μετα τις 20 μερες περασε μπατζικο και με εψαχνε, ειχαν χασει τις μερες τα τουβλα
στο 3 δεν περασαν ποτε δεν πηραν τηλ ποτέ.

Οπως τα λεει, τυχη ειναι , αναλογα σε ποιο τμημα ανηκεις .. παντως η πολιτικη προστασία που εννοειτε θα επαιρνε τηλ δεν πηρε ποτέ :rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756

και ερχονται στην γλυφαδα κατι νοματαραιοι σαν τον αθηναιο...θα σκασει μυτη και κανενας τραβελογαμιας οπως ο τσιμυς, 40% κατω οι αγοραιες αξιες στη γλυφαδα μετα..
εγω ρε μαλακα ειμαι κοσμημα για τα Νοτια..ασε που και αν αποκτησεις ποτε λεφτα και χωθεις Ελληνικο παιζει να με βρεις μπροστα σου και θα με πρηζεις για την προστασδια του σπιτιου σου :cheesy: :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε γνωστους μου 2 τον αριθμο μονο 2 τηλεφωνα τους κανουν την ημερα σε ασχετες ωρες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
εγω ρε μαλακα ειμαι κοσμημα για τα Νοτια..ασε που και αν αποκτησεις ποτε λεφτα και χωθεις Ελληνικο παιζει να με βρεις μπροστα σου και θα με πρηζεις για την προστασδια του σπιτιου σου :cheesy: :)
τυπε λες στο ελληνικο να εχουν σομπες πελλετ και να σε χρειαστουμε για το καθαρισμα?

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
η σαρα και η μαρα μας κουβαληθηκε στα νοτια....
ακουσανε οτι φτιαχνεται το ελληνικο και τρεξανε οι μπουρτζοβλαχοι...
Καλά δεν είναι έτοιμο ακόμη...
Θα καθυστερήσει λόγω covid?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
τυπε λες στο ελληνικο να εχουν σομπες πελλετ και να σε χρειαστουμε για το καθαρισμα?
:confused: :confused:

ρε σωγαμπρε ακομα στις πελλετ εχεις μεινει; :grin:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
αυτο θα πρεπε να το θεωρεις καλο.παρακολουθω τα τεκταινομενα,αλλa δεν ειμαι nerd

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
μπορει καποιο αγαπητο μελος που τεθηκε σε καραντινα μετα απο ταξιδι στο εξωτερικο η αλλο λογο να μας περιγραψει την εμπειρια του?πως ελεγχαν αν τηρει την καραντινα?με τηλεφωνα?κατοικον επισκεψεις απο αρμοδιους φορεις?

ναι,οκ το γνωριζω μαν αλλα πειτε κ κατι to the point
Επεστρεψα αρκετες φορες απο εξωτερικο, δεν μου εγινε κανενας ελεγχος
Ουτε οροφο δεν ζητησαν ουτε διαμερισμα

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
μια κ ειπατε ελληνικο.εδω ακομα χωματερη ειναι.απο βελγραδι ερχομαι κ εκει εχουν ξεκινησει ηδη ενα παρομοιο project κ προχωραει κανονικα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
μια κ ειπατε ελληνικο.εδω ακομα χωματερη ειναι.απο βελγραδι ερχομαι κ εκει εχουν ξεκινησει ηδη ενα παρομοιο project κ προχωραει κανονικα
εδω ακομα δεν εχει ξεκολλησει λογω ενστασεων..πιστευω μεχρι τελος χρονου να μπει μπροστα κανονικοτατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom