Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πάλι ανοικτον και με οικονομικο προγραμμα ...κλειστόν. πλέον κ επίσημα.
ποιο είναι το οικονομικο πρόγραμμα;; τα 70€ που εδωσε ο φίλος προχθες;πάλι ανοικτον και με οικονομικο προγραμμα ...
δεν ξερω πιον φιλο εννοεις και τι προγραμμα εκανε .....εγω και παντα σε συγκριση με αλλα μασαζοθεραπευτηρια αυτο εννοώ οικονομικο ....φουλ με 70 ...ποιο είναι το οικονομικο πρόγραμμα;; τα 70€ που εδωσε ο φίλος προχθες;
ανοιχτο ειναι με αρκετες κοπελες ...για να καταλάβω. ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό αυτή την εποχή?
βαλεντινα Μαρια και αλλες δυο κουκλαρες κατα την σεριφισα που ηταν απασχολημενες ....φουλ στα 70ανοιχτο ειναι με αρκετες κοπελες ...
μεσημεριανή επίσκεψη μετα απο φαγοποτι στην περιοχή ...ατυχήσαμε με τα φιλαράκια μου γιατι Κυριακές ειναι κλειστό ...λάθος πληροφορία πήρα...
ειπαμε να μάθουμε πως αγαπάει ο Πειραιάς ....ξεκινήσαμε με το εν λόγω κατάστημα και τις μεταγραφές του..πολύ στα πέριξ του περέα τελευταία κύριε ψάραξ!τί έγινε?γίναμε θρυλέοντες?![]()
ασε που τελικά υπάρχουν και καλές προτάσεις....πολύ στα πέριξ του περέα τελευταία κύριε ψάραξ!τί έγινε?γίναμε θρυλέοντες?![]()
καλες προτασεις υπαρχουν?δεν μας της παρουσιαζεις κ σε μας.ασε που τελικά υπάρχουν και καλές προτάσεις....
ασε που τελικά υπάρχουν και καλές προτάσεις....
δεν θέλω να γράψω κοπέλες και ονόματα ...ειναι υποκειμενικό το τι γουστάρει ο καθένας ...από προγράμματα όμως ειναι πλήρες το μαγαζί ...από κουλούρι ,gfe καταστάσεις ,milf,για τους λάτρεις της ωραίας η ακόμα και ακάποτης πίπας ,της τελειωτικής πίπας..,προσωπικά εγώ γουστάρω και την υπαρξη καναπέ στα περισσότερα δωμάτια που προσφέρονται για καβλωτικά στησίματα κατά τον αγώνα που σε καμμιά περίπτωση δεν ειναι ξεπέτα ....όλα αυτά ανάλογα ποια θα διαλέξεις από την παρέλαση και την ενημέρωση της σερίφισας ...παίζουν όμως και ειδικές συμφωνίες στο δωμάτιο αν επιθυμείς κάτι extra...οι τιμές ξεκινάν απο 70 ευρώ για 40 λεπτα περίπου ...Μειονέκτημα το μικρό ρόστερ που αποτελείται από 4 κοπέλες ....Μαρία , Φωτεινή, Μελίνα ,βαλεντινηκαλες προτασεις υπαρχουν?δεν μας της παρουσιαζεις κ σε μας.
πουλάει και αγοράζει...τί?πουλάει ο μαρινάκης?![]()
καλύτερα ψώνια παρά πεταμα
να πας στον χονδρος που εχει καφετερια και εχει πολυ πραμα γωνια τσαμαδου και τριτης μεραρχιας καλο βολι.
ναι αλλα η μια απο αυτεs, μεσα στο δωματιο δικαιολογημενα και με την αξια τηs, εχει αυτο το ονομα που εχει.Μειονέκτημα το μικρό ρόστερ που αποτελείται από 4 κοπέλες ....Μαρία , Φωτεινή, Μελίνα ,βαλεντινη