Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Kαραΐσκου 88 (Πειραιάς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
το μαγαζί τελικά είναι υποκατάστημα της καλλιρόης. η λία έχει κ τηλέφωνο παραπόνων αναρτημένο στο δωμάτιο αν θέλετε να διαμαρτυρηθήτε ότι στραβογαμίσατε!!! κορίτσια, διάφορες παλιές γνωστές. μια τρελοκομείο αλβανίδα που δούλευε παλιά ως call girl κ μετά στης κυραβούλας στη συγγρού 24? που γουστάρει να την τραβάς φωτογραφίες κ όλο αλλάζει τα μαλλιά της, μια άννα ζουμπουρλούδικη κ κάτι άλλες αδιάφορες. εγώ πέρασα με μια chika από βενεζουέλα με βυζάρες που είναι τόσο σκληρές που ακόμα ψάχνομε πώς γίνεται να είναι δικές της όπως μου είπε, μαύρα μακριά μαλλιά, χειλάρες, κολλάρα, ψηλή νταρντάνα. ανεκτό μασάζ. στο παρασύνθημα, τσιμπούκι βαθύ χωρίς κ με χεράκια, πέφτει κ στα γόνατα μπρος στον καθρέπτη. γαμιέται όπως της πεις αλλά προτείνει κιόλας, ενώ σε αφήνει να παίξεις λιγάκι κ με το κωλαράκι της. στα μείον, το μουνί χοάνη κ το λιπαντικό από πριν, καθώς κ ότι αποφεύγει τα φιλιά στο στόμα για όσους γουστάρουν.  

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ακουω απο πολλους συναγονιστες για ξεπετες και βαρεμαρες των κοριτσιων. εχει σκεφτει κανεις την εμφανιση του. αν ειναι απαραδεκτος και μπαζο και μυριζει απο χιλιομετρα τι θελεις να κανει η κοπελα, ψυχικο κανει. αν η εμφανιση σου λεει και εισαι και προικισμενος περνας κρεμα.εχω επισκευτει αρκετα ιδρυματα και οι θεραπευτριες μου τα κανουν ολα, δεν εχω κανενα παραπονο καλυτερα κι απο γκομενα εξω
ΕΔΩ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ( ΜΑΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ,ΕΥΑ ΑΠΟ ΘΗΣΕΩΣ 31,ΒΙΚΥ ΚΟΥΒΑΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΕΛΑΜΨΗ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΠΕΡΟΥΚΑ)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ακουω απο πολλους συναγονιστες για ξεπετες και βαρεμαρες των κοριτσιων. εχει σκεφτει κανεις την εμφανιση του. αν ειναι απαραδεκτος και μπαζο και μυριζει απο χιλιομετρα τι θελεις να κανει η κοπελα, ψυχικο κανει. αν η εμφανιση σου λεει και εισαι και προικισμενος περνας κρεμα.εχω επισκευτει αρκετα ιδρυματα και οι θεραπευτριες μου τα κανουν ολα, δεν εχω κανενα παραπονο καλυτερα κι απο γκομενα εξω
ΕΔΩ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ( ΜΑΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ,ΕΥΑ ΑΠΟ ΘΗΣΕΩΣ 31,ΒΙΚΥ ΚΟΥΒΑΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΕΛΑΜΨΗ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΠΕΡΟΥΚΑ)

σε όλα τα μασατζίδικα γυρίζεις άτιμε Ροδόλφο! :2funny: :2funny: :2funny:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930

εσύ με ποιον είσαι? αποφάσισε. ή θα είσαι με τον χωροφύλακα ή με τον ληστή. δεν γίνεται κ με τους δύο.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ξέρει κανείς αν το 60άρι της κουντουριώτου για φουλ πρόγραμμα ισχύει κ εδώ?

tollis_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γνωριζετε αν το ιδρυμα λειτουργει?χτυπαω το κουδουνι και τιποτα...

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
κλειστόν. πλέον κ επίσημα.

Ρούσσος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
κλειστόν. πλέον κ επίσημα.
Παιδιά το μαγαζί ξανάνοιξε.. Αλλα με αυτές τις τιμές και τη συμπεριφορά θα ξανακλείσει σύντομα. Ο χώρος μεσα στα δωμάτια είναι πολυ καλός ομολογουμένως, αλλα το μπάνιο είναι μέσα στη μούχλα, μου ζητήσανε 80€ στο απλό πρόγραμμα και μόλις περάσεις στο δωμάτιο έρχεται μετά από 20 λεπτά η υπεύθυνη και χτυπάει την πόρτα συνθηματικά για να τελειώνει γρήγορα η λαδοκόρη.
Τώρα θα μου με πείτε μαλάκα που έδωσα τόσα λεφτά, απλά είχα περιέργεια να δω αν προσφέρει κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα μαγαζιά.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Και σε μένα τα ίδια έκαναν..Μετα από λίγη ώρα χτυπούσε η σερίφισσα την πόρτα. Αλλα γιατί 80€ ρε φιλαράκι; Σε μένα 60€ ζήτησαν.Ευχαριστούμε για την πληροφορία και το scouting αλλα αν ξαναπας στο ιδιο θα εισαι μαλάκας. Εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να πάω ούτε απ'έξω. Προτιμώ να κάτσω στο παγκάκι του πάρκου που έχει απέναντι και  να την παίζω μόνος μου παρά να δωσω τα λεφτά μου στις ψόφιες.

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
Και σε μένα τα ίδια έκαναν..Μετα από λίγη ώρα χτυπούσε η σερίφισσα την πόρτα. Αλλα γιατί 80€ ρε φιλαράκι; Σε μένα 60€ ζήτησαν.Ευχαριστούμε για την πληροφορία και το scouting αλλα αν ξαναπας στο ιδιο θα εισαι μαλάκας. Εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να πάω ούτε απ'έξω. Προτιμώ να κάτσω στο παγκάκι του πάρκου που έχει απέναντι και  να την παίζω μόνος μου παρά να δωσω τα λεφτά μου στις ψόφιες.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
80 ο ενας 60 ο αλλος ....η πλακα ειναι οτι εγω εδωσα 70 και μαλλον αυτη ειναι η τιμη που παιζει......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
70 για φουλ πρόγραμμα ή μονο για φραπέ;

εγω πάντως αμα βρισκομαι πειραια προτιμω να πηγαινω στο λιμανι να κανω καμακι στα παντρεμενα πουτανακια που ερχονται απο τα νησακια για "ψωνια" στας αθηνας!!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εγω πάντως αμα βρισκομαι πειραια προτιμω να πηγαινω στο λιμανι να κανω καμακι στα παντρεμενα πουτανακια που ερχονται απο τα νησακια για "ψωνια" στας αθηνας!!!!
καλη περιπτωση και αυτη...φουλ προγραμμα αλλα πληρωνεις και ολιγα ψωνια...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom