master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
χαιρετισματα σε τενις,τσακιρη,μποντοωωωω SOCRATES PROMOTARES σε χαιρετουν οι μελλο-θανατοι σου....
χαιρετισματα σε τενις,τσακιρη,μποντοωωωω SOCRATES PROMOTARES σε χαιρετουν οι μελλο-θανατοι σου....
ακουω απο πολλους συναγονιστες για ξεπετες και βαρεμαρες των κοριτσιων. εχει σκεφτει κανεις την εμφανιση του. αν ειναι απαραδεκτος και μπαζο και μυριζει απο χιλιομετρα τι θελεις να κανει η κοπελα, ψυχικο κανει. αν η εμφανιση σου λεει και εισαι και προικισμενος περνας κρεμα.εχω επισκευτει αρκετα ιδρυματα και οι θεραπευτριες μου τα κανουν ολα, δεν εχω κανενα παραπονο καλυτερα κι απο γκομενα εξω
ΕΔΩ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ( ΜΑΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ,ΕΥΑ ΑΠΟ ΘΗΣΕΩΣ 31,ΒΙΚΥ ΚΟΥΒΑΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΕΛΑΜΨΗ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΠΕΡΟΥΚΑ)
ΕΧΩ ΠΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩσε όλα τα μασατζίδικα γυρίζεις άτιμε Ροδόλφο!
ΕΧΩ ΠΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ
ΕΧΩ ΠΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ
ακουω απο πολλους συναγονιστες για ξεπετες και βαρεμαρες των κοριτσιων. εχει σκεφτει κανεις την εμφανιση του. αν ειναι απαραδεκτος και μπαζο και μυριζει απο χιλιομετρα τι θελεις να κανει η κοπελα, ψυχικο κανει. αν η εμφανιση σου λεει και εισαι και προικισμενος περνας κρεμα.εχω επισκευτει αρκετα ιδρυματα και οι θεραπευτριες μου τα κανουν ολα, δεν εχω κανενα παραπονο καλυτερα κι απο γκομενα εξω
ΕΔΩ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ( ΜΑΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ,ΕΥΑ ΑΠΟ ΘΗΣΕΩΣ 31,ΒΙΚΥ ΚΟΥΒΑΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΕΛΑΜΨΗ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΠΕΡΟΥΚΑ)
...με τον χωροφύλακα ή με τον ληστή...
Παιδιά το μαγαζί ξανάνοιξε.. Αλλα με αυτές τις τιμές και τη συμπεριφορά θα ξανακλείσει σύντομα. Ο χώρος μεσα στα δωμάτια είναι πολυ καλός ομολογουμένως, αλλα το μπάνιο είναι μέσα στη μούχλα, μου ζητήσανε 80€ στο απλό πρόγραμμα και μόλις περάσεις στο δωμάτιο έρχεται μετά από 20 λεπτά η υπεύθυνη και χτυπάει την πόρτα συνθηματικά για να τελειώνει γρήγορα η λαδοκόρη.κλειστόν. πλέον κ επίσημα.
Και σε μένα τα ίδια έκαναν..Μετα από λίγη ώρα χτυπούσε η σερίφισσα την πόρτα. Αλλα γιατί 80€ ρε φιλαράκι; Σε μένα 60€ ζήτησαν.Ευχαριστούμε για την πληροφορία και το scouting αλλα αν ξαναπας στο ιδιο θα εισαι μαλάκας. Εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να πάω ούτε απ'έξω. Προτιμώ να κάτσω στο παγκάκι του πάρκου που έχει απέναντι και να την παίζω μόνος μου παρά να δωσω τα λεφτά μου στις ψόφιες.
80 ο ενας 60 ο αλλος ....η πλακα ειναι οτι εγω εδωσα 70 και μαλλον αυτη ειναι η τιμη που παιζει......Και σε μένα τα ίδια έκαναν..Μετα από λίγη ώρα χτυπούσε η σερίφισσα την πόρτα. Αλλα γιατί 80€ ρε φιλαράκι; Σε μένα 60€ ζήτησαν.Ευχαριστούμε για την πληροφορία και το scouting αλλα αν ξαναπας στο ιδιο θα εισαι μαλάκας. Εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να πάω ούτε απ'έξω. Προτιμώ να κάτσω στο παγκάκι του πάρκου που έχει απέναντι και να την παίζω μόνος μου παρά να δωσω τα λεφτά μου στις ψόφιες.
70 για φουλ πρόγραμμα ή μονο για φραπέ;
καλη περιπτωση και αυτη...φουλ προγραμμα αλλα πληρωνεις και ολιγα ψωνια...εγω πάντως αμα βρισκομαι πειραια προτιμω να πηγαινω στο λιμανι να κανω καμακι στα παντρεμενα πουτανακια που ερχονται απο τα νησακια για "ψωνια" στας αθηνας!!!!
καλη περιπτωση και αυτη...φουλ προγραμμα αλλα πληρωνεις και ολιγα ψωνια...