Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Kαραΐσκου 88 (Πειραιάς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

darco7

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
6

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ποιο απο τα 2 προτεινεις?
Έχω πολύ καιρό να περάσω από Πειραιά και δεν ξέρω τι παίζει. Αν πήγαινα τώρα όμως, η πρώτη μου επιλογή θα ήταν της Καραΐσκου. Ο λόγος είναι τιμολογιακός. Η Καραΐσκου παλιά είχε ένα πρόγραμμα μόνο στα 70€, ενώ έβαλε και φτηνότερο στα 50€ (όπως μας ενημέρωσε κάποιο μέλος στην προηγούμενη σελίδα). Το άλλο θα το απέρριπτα μόνο και μόνο επειδή λόγω της μετακόμισης στο νέο χώρο, αύξησε κατά 10€ τις τιμές στα προγράμματα. Παλιότερα οι τιμές του ήταν 50€ και 70€ και τώρα χρεώνει 60€ και 80€ αντίστοιχα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Περασμα το Σαββατο το πρωι (λογω εργασιων ) απ τον περαια. Στο κουδουνι ειχε φυγει το "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ" που εγραφε παλια και τωρα εγραφε "Ε Σ Μ Α". Στην αρχη φοβηθηκα μην ηταν τιποτα αλλο τελικα το πατησα. Μου ανοιξαν ανεβηκα στον 4ο και μου ανοιξε μια κοπελα 20-25 ρουμανοβουλγαρα απ οτι καταλαβα απ την προφορα. ηταν μονη της και μου ειπε οτι δουλευει μονο αυτη. δεν ηταν του γουστου μου αλλα να μην λεω ψεματα ηταν γενικα καλη. ωραιο σωμα συμπαθητικο προσωπακι ψηλη με 2 αρακι στηθος. 50 ευρω μασαζ-πιπα ,  70 ευρω μασαζ-σεξ ολα στο 45λεπτο. περασα και απο κουντουριωτου αλλα ηταν κλειστο

Πήγα χθες. Μου άνοιξε η σεριφισσα. Εχει ΜΟΝΟ ένα πρόγραμμα στα 60€ το οποίο είναι φουλ. Εκτός από την ψηλή που ανέφερες υπάρχει μια ξανθια ελληνιδα κοντούλα η Βάλια και μια άλλη που ηταν σε δωμάτιο με συναγωνιστή. Της ειπα (δήθεν) οτι ειχα περασει το προηγουμενο Σαββατο και μου άνοιξε η ψηλη κοπελα η μελαχροινη,  η οποια μου ειπε οτι υπαρχουν 2 προγραμματα (με 50€ και 70€). Η απάντηση της ήταν ότι δεν ισχύει αυτό, και ότι ποτέ δεν αφήνει μονα τους τα κορίτσια και ότι μονο εκείνη (η σεριφισσα δηλαδή) ειναι στην υποδοχή όλες τις μέρες και όλες τις ώρες.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα χθες. Μου άνοιξε η σεριφισσα. Εχει ΜΟΝΟ ένα πρόγραμμα στα 60€ το οποίο είναι φουλ. Εκτός από την ψηλή που ανέφερες υπάρχει μια ξανθια ελληνιδα κοντούλα η Βάλια και μια άλλη που ηταν σε δωμάτιο με συναγωνιστή. Της ειπα (δήθεν) οτι ειχα περασει το προηγουμενο Σαββατο και μου άνοιξε η ψηλη κοπελα η μελαχροινη,  η οποια μου ειπε οτι υπαρχουν 2 προγραμματα (με 50€ και 70€). Η απάντηση της ήταν ότι δεν ισχύει αυτό, και ότι ποτέ δεν αφήνει μονα τους τα κορίτσια και ότι μονο εκείνη (η σεριφισσα δηλαδή) ειναι στην υποδοχή όλες τις μέρες και όλες τις ώρες.

ειχα παει νωρις και ηταν μονο η ψηλη (αν λεμε την ιδια ) ηταν και με το τζιν μαλιστα και με ρωτησε αν θα περασω για να αλλαξει γιατι θα της εβαζε χερι η υπευθυνη που δεν ειχε αλλαξει. μαλον την περιμενε. για την τιμη μου ειπε ακριβως αυτο που εγραψα de facto αυτο

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Θυμόμουν από παλιά ότι πάντα είχε μια τιμή και ένα πρόγραμμα. Τότε το κοστολογούσαν στα 70€. Πήγα επειδή διαβασα στο μήνυμά σου ότι έχουν 2 προγραμματα. Τι να πω. Μάλλον ότι θέλουν μας σερβιρουν

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πέρασα και από εδώ σήμερα. Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω. Τέλος το μαγαζί αυτό. Δεν υπάρχει κάτι στα κουδούνια που να υποδηλώνει ύπαρξη μασατζίδικου.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Τι είχε το πρόγραμμα σήμερα? walking down memory lane? :)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
ήθελα επειγόντως μασαζακι-φραπεδάκι και πήρα σβάρνα όσα μαγαζιά θυμόμουν από παλιά

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Σ'αυτή τη διεύθυνση δεν υπάρχει τέτοιο όνομα σε κουδούνι οπότε φαντάζομαι έχει κλείσει το μαγαζί.

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Mπράβο για την ενημέρωση για τα καταστήματα του Πειραιά που είχε ατονήσει ίσως και λόγω έλλειψης μαγαζιών.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Σ'αυτή τη διεύθυνση δεν υπάρχει τέτοιο όνομα σε κουδούνι οπότε φαντάζομαι έχει κλείσει το μαγαζί.
Φυσικό είναι να μην υπάρχει.Η πιο πρόσφατη ανάρτηση για αυτό το μαγαζί ήταν πρίν από σχεδόν 2 χρόνια

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ας το κλειδωσεουν οι moderators

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αν το εγραψα σωστα καταλαβαινετε

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom