Ποιο απο τα 2 προτεινεις?Με συγχωρείς..νόμιζα ότι θα το είχες διαβάσει στην αρχική θεματολογία αυτής της ενότητας. Ηρώων Πολυτεχνείου 33 πήγε. Εδώ θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Έχω πολύ καιρό να περάσω από Πειραιά και δεν ξέρω τι παίζει. Αν πήγαινα τώρα όμως, η πρώτη μου επιλογή θα ήταν της Καραΐσκου. Ο λόγος είναι τιμολογιακός. Η Καραΐσκου παλιά είχε ένα πρόγραμμα μόνο στα 70€, ενώ έβαλε και φτηνότερο στα 50€ (όπως μας ενημέρωσε κάποιο μέλος στην προηγούμενη σελίδα). Το άλλο θα το απέρριπτα μόνο και μόνο επειδή λόγω της μετακόμισης στο νέο χώρο, αύξησε κατά 10€ τις τιμές στα προγράμματα. Παλιότερα οι τιμές του ήταν 50€ και 70€ και τώρα χρεώνει 60€ και 80€ αντίστοιχα.Ποιο απο τα 2 προτεινεις?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Περασμα το Σαββατο το πρωι (λογω εργασιων ) απ τον περαια. Στο κουδουνι ειχε φυγει το "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ" που εγραφε παλια και τωρα εγραφε "Ε Σ Μ Α". Στην αρχη φοβηθηκα μην ηταν τιποτα αλλο τελικα το πατησα. Μου ανοιξαν ανεβηκα στον 4ο και μου ανοιξε μια κοπελα 20-25 ρουμανοβουλγαρα απ οτι καταλαβα απ την προφορα. ηταν μονη της και μου ειπε οτι δουλευει μονο αυτη. δεν ηταν του γουστου μου αλλα να μην λεω ψεματα ηταν γενικα καλη. ωραιο σωμα συμπαθητικο προσωπακι ψηλη με 2 αρακι στηθος. 50 ευρω μασαζ-πιπα , 70 ευρω μασαζ-σεξ ολα στο 45λεπτο. περασα και απο κουντουριωτου αλλα ηταν κλειστο
Πήγα χθες. Μου άνοιξε η σεριφισσα. Εχει ΜΟΝΟ ένα πρόγραμμα στα 60€ το οποίο είναι φουλ. Εκτός από την ψηλή που ανέφερες υπάρχει μια ξανθια ελληνιδα κοντούλα η Βάλια και μια άλλη που ηταν σε δωμάτιο με συναγωνιστή. Της ειπα (δήθεν) οτι ειχα περασει το προηγουμενο Σαββατο και μου άνοιξε η ψηλη κοπελα η μελαχροινη, η οποια μου ειπε οτι υπαρχουν 2 προγραμματα (με 50€ και 70€). Η απάντηση της ήταν ότι δεν ισχύει αυτό, και ότι ποτέ δεν αφήνει μονα τους τα κορίτσια και ότι μονο εκείνη (η σεριφισσα δηλαδή) ειναι στην υποδοχή όλες τις μέρες και όλες τις ώρες.
Πήγα χθες. Μου άνοιξε η σεριφισσα. Εχει ΜΟΝΟ ένα πρόγραμμα στα 60€ το οποίο είναι φουλ. Εκτός από την ψηλή που ανέφερες υπάρχει μια ξανθια ελληνιδα κοντούλα η Βάλια και μια άλλη που ηταν σε δωμάτιο με συναγωνιστή. Της ειπα (δήθεν) οτι ειχα περασει το προηγουμενο Σαββατο και μου άνοιξε η ψηλη κοπελα η μελαχροινη, η οποια μου ειπε οτι υπαρχουν 2 προγραμματα (με 50€ και 70€). Η απάντηση της ήταν ότι δεν ισχύει αυτό, και ότι ποτέ δεν αφήνει μονα τους τα κορίτσια και ότι μονο εκείνη (η σεριφισσα δηλαδή) ειναι στην υποδοχή όλες τις μέρες και όλες τις ώρες.
ειχα παει νωρις και ηταν μονο η ψηλη (αν λεμε την ιδια ) ηταν και με το τζιν μαλιστα και με ρωτησε αν θα περασω για να αλλαξει γιατι θα της εβαζε χερι η υπευθυνη που δεν ειχε αλλαξει. μαλον την περιμενε. για την τιμη μου ειπε ακριβως αυτο που εγραψα de facto αυτο
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Θυμόμουν από παλιά ότι πάντα είχε μια τιμή και ένα πρόγραμμα. Τότε το κοστολογούσαν στα 70€. Πήγα επειδή διαβασα στο μήνυμά σου ότι έχουν 2 προγραμματα. Τι να πω. Μάλλον ότι θέλουν μας σερβιρουν
derekflint
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Τέλος αυτό το μαγαζί
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πέρασα και από εδώ σήμερα. Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω. Τέλος το μαγαζί αυτό. Δεν υπάρχει κάτι στα κουδούνια που να υποδηλώνει ύπαρξη μασατζίδικου.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
ήθελα επειγόντως μασαζακι-φραπεδάκι και πήρα σβάρνα όσα μαγαζιά θυμόμουν από παλιά
astrofisikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Σ'αυτή τη διεύθυνση δεν υπάρχει τέτοιο όνομα σε κουδούνι οπότε φαντάζομαι έχει κλείσει το μαγαζί.
xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Mπράβο για την ενημέρωση για τα καταστήματα του Πειραιά που είχε ατονήσει ίσως και λόγω έλλειψης μαγαζιών.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Φυσικό είναι να μην υπάρχει.Η πιο πρόσφατη ανάρτηση για αυτό το μαγαζί ήταν πρίν από σχεδόν 2 χρόνιαΣ'αυτή τη διεύθυνση δεν υπάρχει τέτοιο όνομα σε κουδούνι οπότε φαντάζομαι έχει κλείσει το μαγαζί.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.