σοβαρα πηγε 50 ???????????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο δω ενα μουνακι ελεγε η Μαρινα απο βουλγαρια. ηθελε στρωσιμο βεβαια γιατι ηταν μη εδω μη εκει αλλα ηταν ωραιο μουνι με ωραιοτατο βυζι. απο τοτε οσες φορες εχω παει υπηρξε μπαζοθυελα και οταν ρωταγα την σεριφισσα για την μαρινα μου ελεγε οτι πηγε βουλγαρια αλλα θα ξαναρθει. κριμα γιατι στο συγκεκριμενο μαγαζι εχω παει (προ διετιας) με πολυ καλα τεμαχια. γιατι τοσος ξεπεσμος ???????
Συμφωνώ και επαυξάνω !! Η Μαρίνα ήταν εκπληκτική γκόμενα (εμφανισιακά) Το πρόγραμμα της ψιλοαίσχος (μυξοπαρθένα) Δυστυχώς εξαφανίστηκε και αυτή και έχουν μείνει τα μπάζα. Κρίμα για τον Πειραιά !
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
50 το φουλ μπριζόλιασμα ;; Μιλάμε για την χαμηλότερη τιμή στον χώρο δηλαδή.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
μετά την κα.Γιάννα ;) ;)50 το φουλ μπριζόλιασμα ;; Μιλάμε για την χαμηλότερη τιμή στον χώρο δηλαδή.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ποια ειναι η κα Γιάννα και πόσο χρεώνει;μετά την κα.Γιάννα ;) ;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
να 107 σελίδες για να διαβάσεις.....
φιλε δεν σε ξεχναω οπου και αν εισαι..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλε ψαρακα εισαι φαουλ γιατι ξεχασες τον φιλο σου;
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Λειτουργει κανονικα εχει 2 κοπελιες εκ των οποιων ειδα την 1 η αλλη ηταν απασχολημενη,50 μονο σεξ για 15 λεπτα (στουντιο?)και 70 ευρω μασαζ και σεξ 45 λεπτα , δεν καθησα , η κοπελα ηταν γαμευσιμη.kserei kaneis an leitourgei to katasthma kai ti times paizoun?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
kserei kaneis an leitourgei to katasthma kai ti times paizoun?
ελα ρε υπάρχει ακόμη δαύτο?
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι έγινε ρε Πειραιωτες λειτουργεί το παλιομαγαζο ????
Λειτουργεί, το επισκέφθηκα πριν ένα μήνα περίπου και απλώς επιβεβαίωσα ότι οι υπηρεσίες του είναι ψιλοχάλια. Για αυτό αναγκαζόμαστε να ξενιτευτούμε εμείς οι Πειραιώτες για μια καλή
Περασμα το Σαββατο το πρωι (λογω εργασιων ) απ τον περαια. Στο κουδουνι ειχε φυγει το "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ" που εγραφε παλια και τωρα εγραφε "Ε Σ Μ Α". Στην αρχη φοβηθηκα μην ηταν τιποτα αλλο τελικα το πατησα. Μου ανοιξαν ανεβηκα στον 4ο και μου ανοιξε μια κοπελα 20-25 ρουμανοβουλγαρα απ οτι καταλαβα απ την προφορα. ηταν μονη της και μου ειπε οτι δουλευει μονο αυτη. δεν ηταν του γουστου μου αλλα να μην λεω ψεματα ηταν γενικα καλη. ωραιο σωμα συμπαθητικο προσωπακι ψηλη με 2 αρακι στηθος. 50 ευρω μασαζ-πιπα , 70 ευρω μασαζ-σεξ ολα στο 45λεπτο. περασα και απο κουντουριωτου αλλα ηταν κλειστο
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
μεταφέρθηκε σε άλλη διευθυνση...περασα και απο κουντουριωτου αλλα ηταν κλειστο
Και που μεταφερθηκε?φιλωνος?Νοταρα?πραξιτελους?μεταφέρθηκε σε άλλη διευθυνση...
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Με συγχωρείς..νόμιζα ότι θα το είχες διαβάσει στην αρχική θεματολογία αυτής της ενότητας. Ηρώων Πολυτεχνείου 33 πήγε. Εδώ θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες.Και που μεταφερθηκε?φιλωνος?Νοταρα?πραξιτελους?
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
.....Είναι το μασατζίδικο της Κουντουριώτου 144 που μεταφέρθηκε. Για την ώρα υπάρχει η Άννα (χοντρή, κοντή από Αλβανία) που ήταν και στο παλιό και μια καινούργια μελαχρινή με ωραίο σώμα για την οποία όμως δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για προγράμματα κ.λ.π. Ρίξε μια ματιά και ενημέρωσε.....Με συγχωρείς..νόμιζα ότι θα το είχες διαβάσει στην αρχική θεματολογία αυτής της ενότητας. Ηρώων Πολυτεχνείου 33 πήγε. Εδώ θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες.
Καποιος μπερδευτηκε!!
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Όχι athal δεν Έγινε μπέρδεμα. Αυτά που έγραψα στον φίλο αφορούσαν απάντηση στο σχόλιο που έκανε
Το μαγαζί της Καραΐσκου, παραμένει ως έχει.
Πάντως είναι θετικό που έβαλαν και φτηνότερο πρόγραμμα στην Καραΐσκου. Παλιότερα υπήρχε μόνο το πρόγραμμα των 70€ χωρίς δυνατότητα επιλογής.
και του παρέθεσα τις παραπάνω λεπτομέρειες περί μεταφοράς.περασα και απο κουντουριωτου αλλα ηταν κλειστο
Το μαγαζί της Καραΐσκου, παραμένει ως έχει.
Πάντως είναι θετικό που έβαλαν και φτηνότερο πρόγραμμα στην Καραΐσκου. Παλιότερα υπήρχε μόνο το πρόγραμμα των 70€ χωρίς δυνατότητα επιλογής.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.