Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Kαραΐσκου 88 (Πειραιάς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
αυριο που θα παω αυτη που δεν θα παρω σιγουρα θα ειναι η μαρινα. αν ακολουθησουν και οι υπολοιποι συναδελφοι την τακτικη μου απ την επομενη βδομαδα η μαρινα και ακαποτα  :pipa1: θα κανει και θα κοψει τα  "μη εδω μη εκει". η πεινα ειναι κακος συμβουλος και θα την απελευθερωσει περισσοτερο. απ την επομενη βδομαδα την γλενταμε πιο ανετη πλεον.   τι λετε ?   (το ιδιο στρωσιμο θελουν και αλλες σε αλλα ιδρυματα που την εχουν δει καπως)
Δειξε πρωτα αδιαφορια και μετα κατι μπορει να γινει !!!  ;) ;) ;)
Αν πηγαινεις και ζητας, περισσοτερα κολπα απο την καπελα, δεν το νομιζω οτι θα κερδισεις κατι παραπανω, αφου εχει ηδη την πελατεια της  !!!  :idiot: :idiot: :idiot:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μη μας κρατάς σε αγωνία.. :cool2:
τι αγωνία φίλε μου ? εσυ δεν εχεις ασχοληθεί ποτέ μαζύ της , αν κρίνω από τις κριτικές σου ...ποτέ και καμμία αναφορά δεν μας έχεις δώσει γι  αυτή...εδώ μέσα ειναι για  ανταλλαγή απόψεων ...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χθες το απογευμα. παιδια συγνωμη αλλα παντα ξεχναω τα ονοματα οταν προκειται για αδιαφορες.παρελασαν περι τις 5 κοπελες ολες αδιαφορες. ειπα στην τσατσα οτι με τετοιες κοπελες δεν θα δει φως και μου ειπε οτι απο βδομαδα περιμενει αλλες δυο καλες κατα τη γνωμη της. της ειπα για την μαρινα οτι ειναι καλο κορμακι αλλα αν δεν βαλει μυαλο θα την στολισει για δεντρο τα χριστουγενα.( η οποια ηταν και απουσα λογο περιοδου) αρχισε να μου κλαιγεται οτι πριν κανα πενταμηνο ειχαν 40 πελατες την ημερα και τωρα μετα βιας 10. τελος παντων το μαγαζι δεν ηταν για να μεινεις και επειδη δεν ειχα χρονο ειπα να δω το αλλο του πειραια στην κουντουριωτου οπου θα γραψω εκει την κριτικη μου . αυτα

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
επισκεψη χθες το απογευμα. παιδια συγνωμη αλλα παντα ξεχναω τα ονοματα οταν προκειται για αδιαφορες.παρελασαν περι τις 5 κοπελες ολες αδιαφορες. ειπα στην τσατσα οτι με τετοιες κοπελες δεν θα δει φως και μου ειπε οτι απο βδομαδα περιμενει αλλες δυο καλες κατα τη γνωμη της. της ειπα για την μαρινα οτι ειναι καλο κορμακι αλλα αν δεν βαλει μυαλο θα την στολισει για δεντρο τα χριστουγενα.( η οποια ηταν και απουσα λογο περιοδου) αρχισε να μου κλαιγεται οτι πριν κανα πενταμηνο ειχαν 40 πελατες την ημερα και τωρα μετα βιας 10. τελος παντων το μαγαζι δεν ηταν για να μεινεις και επειδη δεν ειχα χρονο ειπα να δω το αλλο του πειραια στην κουντουριωτου οπου θα γραψω εκει την κριτικη μου . αυτα
Σωστός
Thanks man,
που γλυτώσαμε χρήμα και χρόνο για να κατέβουμε κάτω..

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ομως μας κτυπουσε την πορτα να τελειωνουμε ...τελειωσαμε λοιπον...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην θελω να ζητησω συγνωμη απ τους συναγωνιστες για την επαναληψη που θα κανω στην ενημερωση αλλα θα το αντιγραψω στα μαγαζια που αναφερομαι για να ενημερωθουν ολοι. οποιος το διαβασε το προσπερναει.
λοιπον ξεκινησα την βολτα μου απο πειραια μιας και εκει ειναι οι δουλειες μου. απο καραισκου 88 λοιπον οπου παρελασαν ενα μπαζο και μια αλβανιδα με ξανθια κοντη περουκα.απαραδεκτες. την αλβανιδα την ειχα γαμισει περσι(ειχε βγαλει και την περουκα) προσοχη συναδελφοι μακρια.
συνεχισα με κουντουριωτου 144 οπου την αλλη φορα ειχε μερικες καλες αλλα εφυγα λογο βρωμας.(θα μου πειτε γιατι πηγα τωρα, ε αμα εισαι καυλωμενος σκεφτεται το κατω κεφαλι).δυο καραμπαζα ισως λογω σαββατου(προσπαθω να θυμηθω που ξερω την πουτανα την σεριφ).
παιρνω ταξι και παω συγγρου 45 στο καινουργιο. πραγματι πολυ ωραιος χωρος ισως ο καλυτερος πολυ ενταξει η σεριφ οχι μπαζα αλλα μετρια πραγματα(χιλια συγνωμη αλλα δεν συγρατω ονοματα)
ποδαρατο καλιροης 48 για την μαριαννα η οποια απουσιαζε.μπορω να πω οτι παρελασαν αξιολογες κοπελες 7 τον αριθμο και επελεξα την λιλη μιας και δεν εχω παει με κινεζα και ηθελα να δοκιμασω.μολις μπαινει στο δωματιο μου λεει 'τα λεφτα'.μου την εσπασε τοσο πολυ που σηκωθηκα και εφυγα(ευτυχως δεν ειχα γδυθει).
απο κει στο καλιροης 85 οπου και εκει η κατασταση ηταν δραματικη.
απογοητευμενος περασα τελευταια ελπιδα απο φρατζη 4. ειχα καιρο να παω εκει απο νανσυ με τις φακιδες.παρελασαν 5 κοπελες σχετικα καλες. δυο μου κατσαν στο ματι η σεριφ αλεξανδρα και η παμελα.περασα με παμελα. πιπινι μετριου αναστηματος απο αρμενια 21 ετων με καλο σωμα πετρα οπου την επιανα και πεντακαθαρη.μασαζ μετριο προς καλο.στην αρχη ηθελε να βαλει καποτα αλλα της το εδωσα ετσι στο στομα. οχι στο στομα μου λεει μην φοβασαι της λεω.αφου επεσε το καταλληλο σφυροκοπιμα στην τελεια κολαρα της την εβαλα να κατσει στον καναπε εβγαλα την καποτα και ξανα στο στομα. δυστηχως οταν εχυσα σημαδεψα βυζια αλλα πανω στην καυλα πηρε και στομα-μαλια. η γκομενα τσαντιστηκε λιγο αλλα μετα της περασε. δυστηχως 80 η ταριφα.την επομενη σκεφτομαι την αλεξανδρα, καλο μουνι

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πέρασα σήμερα κατα τις 13.00 απο κει χτύπαγα το κουδούνι αλλα τίποτα !!!!!    τι έγινε το κλείσανε ??? το πρώτο θύμα της κρίσης ????

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργεί κανονικά (ίσως το τελευταίο του Πειραιά) αλλά ούτε ποικιλία έχει ούτε δελεαστικές τιμές.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργεί κανονικά (ίσως το τελευταίο του Πειραιά) αλλά ούτε ποικιλία έχει ούτε δελεαστικές τιμές.
Μόνο ένα πρόγραμμα έχει ακόμα;; Το φουλ με τα 70 ευρώ;

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
απο δω ενα μουνακι ελεγε η Μαρινα απο βουλγαρια. ηθελε στρωσιμο βεβαια γιατι ηταν μη εδω μη εκει αλλα ηταν ωραιο μουνι με ωραιοτατο βυζι. απο τοτε οσες φορες εχω παει υπηρξε μπαζοθυελα και οταν ρωταγα την σεριφισσα για την μαρινα μου ελεγε οτι πηγε βουλγαρια αλλα θα ξαναρθει.  κριμα γιατι στο συγκεκριμενο μαγαζι εχω παει (προ διετιας) με πολυ καλα τεμαχια. γιατι τοσος ξεπεσμος ???????

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom