Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Kαραΐσκου 88 (Πειραιάς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ποιο είναι το οικονομικο πρόγραμμα;; τα 70€ που εδωσε ο φίλος προχθες;
δεν ξερω πιον φιλο εννοεις και τι προγραμμα εκανε .....εγω και παντα σε συγκριση με αλλα μασαζοθεραπευτηρια αυτο εννοώ οικονομικο ....φουλ με 70 ...

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
για να καταλάβω. ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό αυτή την εποχή?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μεσημεριανή επίσκεψη μετα απο φαγοποτι στην περιοχή ...ατυχήσαμε με τα φιλαράκια μου γιατι Κυριακές ειναι κλειστό ...λάθος πληροφορία πήρα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μεσημεριανή επίσκεψη μετα απο φαγοποτι στην περιοχή ...ατυχήσαμε με τα φιλαράκια μου γιατι Κυριακές ειναι κλειστό ...λάθος πληροφορία πήρα...

πολύ στα πέριξ του περέα τελευταία κύριε ψάραξ!τί έγινε?γίναμε θρυλέοντες? :cheesy:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
καλες προτασεις υπαρχουν?δεν μας της παρουσιαζεις κ σε μας.
δεν θέλω να γράψω κοπέλες και ονόματα ...ειναι υποκειμενικό το τι γουστάρει ο καθένας ...από προγράμματα όμως ειναι πλήρες το μαγαζί ...από κουλούρι ,gfe καταστάσεις ,milf,για τους λάτρεις της ωραίας η ακόμα και ακάποτης πίπας ,της τελειωτικής πίπας..,προσωπικά εγώ γουστάρω και την υπαρξη καναπέ στα περισσότερα δωμάτια που προσφέρονται για καβλωτικά στησίματα κατά τον αγώνα που σε καμμιά περίπτωση δεν ειναι ξεπέτα ....όλα αυτά ανάλογα ποια θα διαλέξεις από την παρέλαση και την ενημέρωση της σερίφισας ...παίζουν όμως και ειδικές συμφωνίες στο δωμάτιο αν επιθυμείς κάτι extra...οι τιμές ξεκινάν απο 70 ευρώ για 40 λεπτα περίπου ...Μειονέκτημα το μικρό ρόστερ που αποτελείται από 4 κοπέλες ....Μαρία , Φωτεινή, Μελίνα ,βαλεντινη

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε ψαρακα εισαι φαουλ γιατι ξεχασες τον φιλο σου;

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
τσαμαδού, σκέτο.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Τσαμαδου και Εθνικης Αντιστασεως.

"Τριτης Μεραρχιας" δεν υπαρχει. Υπαρχει "Δευτερας Μεραρχιας" και ειναι μακρια (εκτος αν εγιναν ολοκληρη μεραρχια τα πρεζακια που τριγυρνανε εκει :cheesy: )

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μειονέκτημα το μικρό ρόστερ που αποτελείται από 4 κοπέλες ....Μαρία , Φωτεινή, Μελίνα ,βαλεντινη
    ναι αλλα η μια απο αυτεs,  μεσα στο δωματιο  δικαιολογημενα και με την αξια τηs,  εχει αυτο το  ονομα που εχει. 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom