You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑΝ.ΙΣΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ
ξαναγραψτη ρε Γιαννο να δουμε τι θα παιχτει τωρα
Hellios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οταν παει στα 60 θα το ξανατιμησουμε
πιστευω ειναι μια λογικη τιμη
αν κανω λαθος διορθωστε με !!!
Εσύ καλά τα λες , αλλά ποιός σε ακούει. Άντε με τίποτα παζάρια να το κατεβάσουν στα 70. Ξέρουν αυτές , ότι στο δεν υπάρχει κρίση.
Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο . Γενικά. Στον Πειραιά δεν έχω πάει γιατί δεν με βολεύει. Ίσως να παω κάποια στιγμή από περιέργεια.
Στον Πειραιά δεν έχω πάει γιατί δεν με βολεύει. Ίσως να παω κάποια στιγμή από περιέργεια.
Μην πας.
munitis_kalirois
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδες εγω να κανο μασαζ εκει ουτε 50
να κανω ντους στην μουχλααααααα ελεος...δε εχουν υδραυλικο.ενταξι μια μπριζολα την τρωμαι παντου
να κανω ντους στην μουχλααααααα ελεος...δε εχουν υδραυλικο.ενταξι μια μπριζολα την τρωμαι παντου
SOKRATIS1966
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κάνοντας μια βόλτα απο τα μασατζίδικα του Πειραία πέρασα μακράν υπέροχα απο κάθε άποψη (καθαρηότητα και την απίστευτα SEXY!! Σοφία ) στο μαγαζί της Καραίσκου
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
για δωσε και μια περιγραφη ρε συ σωκρατη,μιας και μπηκες φουριοζος με το λιμανι.......ενα σκετο,περασα υπεροχα,δεν λεει τιποτα.....Κάνοντας μια βόλτα απο τα μασατζίδικα του Πειραία πέρασα μακράν υπέροχα απο κάθε άποψη (καθαρηότητα και την απίστευτα SEXY!! Σοφία ) στο μαγαζί της Καραίσκου
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η ναραμού που ήταν πόρτα προ τριετίας-τετραετίας εκεί πού σεριφίζει-εργάζεται?αυτή με την θρούμπα στο πηγούνι αν θυμάμαι καλα...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ποιός ξέρει πού είναι η θρούμπα ρέει?????????
ποια;;;ποιός ξέρει πού είναι η θρούμπα ρέει?????????
....στις αναζητησεις του ερυθρου σταυρου στην αγγελικηη ναραμού που ήταν πόρτα προ τριετίας-τετραετίας εκεί πού σεριφίζει-εργάζεται?αυτή με την θρούμπα στο πηγούνι αν θυμάμαι καλα...
ωωωω SOCRATES PROMOTARES σε χαιρετουν οι μελλο-θανατοι σου....ναι ρε Σωκράτη, μη πετάς έτσι κάτι και μετά εξαφανίζεσαι. Υπάρχουν και καλοθελητές που θα σε πουν προμότορα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.