Νέα

κάποιος μπήκε στο σά'ι'τ άπο το λογαριασμό μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γυρισα σπιτι πριν απο λιγο και καποιος ειχε μπει στο λογαριασμο μου αντι για μενα!Οσοι πηρατε μυνηματα σημερα μετα της 4 το απογευμα ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ παρομοιος ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (δεν ξερω αν εγραψε τιποτα αυτος που μπηκε για λογαριασμο μου).Εγω τωρα μολις μπηκα σπιτι.Ας μου εξηγησει καποιος αν ξερει απο κομπιουτερ τι συνεβει?Καποιοι φιλοι μου που ξερουνε μου ειπαν οτι καποιος μπηκε στο κομπιουτερ μου και δουλεψε απο την IP μου.Γινεται αυτο?ή οτι καποιος εκλεψε υπεκλεψε τον κωδικο μου και μπηκε στο σα'ι'τ (αυτο δε νομιζω οτι ειναι και πολυ δυσκολο).Αν θυμαστε παλια καποιο μου ειχε κλεψει το σκα'ι'π και ειχα αναγκαστει να φτιαξω καινουργιο.Για το Σκα'ι'π πιστευω οτι μου το πηρε αυτος που μου το ειχε φτιαξει αφου ηξερε το αρχικο e-mail.Τωρα τι λετε να εχει γινει?Επεσα θυμα επιθεσης Χακερ?Το καταλαβα γιατι το e-mail μου ειναι συνδεδεμενο με το τηλεφωνο μου και πηρα sms.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι με σενα θα ασχοληθει ο χακερ

:2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το συμβαν που αναφερει ο συναγωνιστης... ειναι σοβαρο και πρεπει να εξεταστει σφαιρικα!!!Οτι γινεται δεν ειναι τυγχαιο!

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το συμβαν που αναφερει ο συναγωνιστης... ειναι σοβαρο και πρεπει να εξεταστει σφαιρικα!!!Οτι γινεται δεν ειναι τυγχαιο!
Λες να μην ειναι τυχαιο?Τι να πω η μαλακια μερικων ανθρωπων βαραει κοκκινο αντι να πανε να  :knockinb: καθονται και κανουνε τετοιες  :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γυρισα σπιτι πριν απο λιγο και καποιος ειχε μπει στο λογαριασμο μου αντι για μενα!Οσοι πηρατε μυνηματα σημερα μετα της 4 το απογευμα ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ παρομοιος ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (δεν ξερω αν εγραψε τιποτα αυτος που μπηκε για λογαριασμο μου).Εγω τωρα μολις μπηκα σπιτι.Ας μου εξηγησει καποιος αν ξερει απο κομπιουτερ τι συνεβει?Καποιοι φιλοι μου που ξερουνε μου ειπαν οτι καποιος μπηκε στο κομπιουτερ μου και δουλεψε απο την IP μου.Γινεται αυτο?ή οτι καποιος εκλεψε υπεκλεψε τον κωδικο μου και μπηκε στο σα'ι'τ (αυτο δε νομιζω οτι ειναι και πολυ δυσκολο).Αν θυμαστε παλια καποιο μου ειχε κλεψει το σκα'ι'π και ειχα αναγκαστει να φτιαξω καινουργιο.Για το Σκα'ι'π πιστευω οτι μου το πηρε αυτος που μου το ειχε φτιαξει αφου ηξερε το αρχικο e-mail.Τωρα τι λετε να εχει γινει?Επεσα θυμα επιθεσης Χακερ?Το καταλαβα γιατι το e-mail μου ειναι συνδεδεμενο με το τηλεφωνο μου και πηρα sms.
http://[URL unfurl="true"]www.fas.org/irp/world/russia/fsb/fsb_logo.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.fas.org/irp/world/spy3.gif[/img[/URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να δημιουργηθει ομαδα με μελη του σαιτ που να χειριζονται τετοια θεματα τυπε :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μητσαρα η KGB σε εβαλε στο ματι..... Τον νου σου τυπε....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δωσε περισσοτερες λεπτομερειες μητσε να δουλεψουμε πανω

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δωσε περισσοτερες λεπτομερειες μητσε να δουλεψουμε πανω
Παιδια το μονο που ξερω ειναι αυτο που εγραψα.Μου φανηκε πολυ περιεργο :rockon:?Γκομενες στο σα'ι'τ ΔΕΝ ΕΧΩ!Δεν ξερω αν αυτος μπηκε στο κομπιουτερ μου οταν ελειπα και δουλεψε απο την IP  μου ή απλως υπεκλεψε τον κωδικο μου και μπηκε σαν Δημητρακης29 στο σα'ι'τ?Περιεργα πραγματα :think:.Δεν ξερω τι να πω?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε ο δημητρακης πεφτει συχνα θυμα χακερς
κατι συμβαινει
κατι θελουν απο αυτον :S

αμεσως αμεσως μπορω να σκεφτω οτι θελουνε τις επαφες του με τις γκομενες στα ρωσικα σαιτ και αλλα που εχει.
αλλα θελει ερευνα να δουμε μηπως υπαρχουν και αλλα σχεδια μη ορατα εκ πρωτης οψεως.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λες να μην ειναι τυχαιο?Τι να πω η μαλακια μερικων ανθρωπων βαραει κοκκινο αντι να πανε να  :knockinb: καθονται και κανουνε τετοιες  :jerking:
Τι να πανε να γαμησουν εδω στην Ελλαδα που τα Ρωσιδια φευγουν και οι Νεοελλε-ει-νιδες ειναι μεσα στην τρελλη χαρα που εχουν αυξημενες πιθανοτητες να δουν χαρα στα σκελια τους!!!θα πηξουμε μεγαλε στις Βαλκανιες το επομενο διαστημα....γαμησε τα.....πικρα μεγαλη!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι να πανε να γαμησουν εδω στην Ελλαδα που τα Ρωσιδια φευγουν και οι Νεοελλε-ει-νιδες ειναι μεσα στην τρελλη χαρα που εχουν αυξημενες πιθανοτητες να δουν χαρα στα σκελια τους!!!θα πηξουμε μεγαλε στις Βαλκανιες το επομενο διαστημα....γαμησε τα.....πικρα μεγαλη!

σενα σταχω μαζεμενα τωρα. διεγραψες τον αλλο τον μογγολο απο το φβ και ξαναφορτωθηκε εδω με την κλαψα του μαζι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδια το μονο που ξερω ειναι αυτο που εγραψα.Μου φανηκε πολυ περιεργο :rockon:?Γκομενες στο σα'ι'τ ΔΕΝ ΕΧΩ!Δεν ξερω αν αυτος μπηκε στο κομπιουτερ μου οταν ελειπα και δουλεψε απο την IP  μου ή απλως υπεκλεψε τον κωδικο μου και μπηκε σαν Δημητρακης29 στο σα'ι'τ?Περιεργα πραγματα :think:.Δεν ξερω τι να πω?
τυπε τον τελευταιο καιρο γαμησες καμια κινεζα,κορεατισσα,β.κορεατισσα,γενικα κιτρινιαρα?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
να δημιουργηθει ομαδα με μελη του σαιτ που να χειριζονται τετοια θεματα τυπε :rockon:
Διολου απιθανο να ειναι γυναικα χακερ που ζηλευει τον Δημητρακη....πρεπει να εξεταστουν ολα τα ενδεχομενα!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom