Νέα

καποιος ΚΑΡΓΙΟΛΗς μου εκλεψε το Password του Skype

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καποιο μουνοπανο μου εκλεψε τον Κωδικο του Skype.Οταν ανοιγα το Κομπιουτερ το Σκα'ι'π ανοιγε αυτοματα.Τον κωδικο δεν τον μου τον ζηταγε  ποτέ.Χτες την ωρα που μιλαγα ξαφνικα εκλεισε το Skype και δεν μπορουσα να μπω!εγραψα το e-mail μου εκει που λεει ξεχασατε τον κωδικο πηρα ομως απαντηση με τον καινουργιο κωδικο για αλλο λογαριασμο που εχω στο Skype που ηταν συνδεδεμενος με εκεινο το e-mail !Το πιο ενδιαφερον ειναι οτι πηρα αυτο το μυνημα απο τον λογαριασμο που δεν μπορουσα να μπω στον δευτερο λογαριασμο μου :ПРИВЕТ!ТЫ ЗНАЕШЬ КАК УДАЛИТЬ ТВОЙ АКАУНТ?=ΓΕΙΑ ΣΟΥ,ΞΕΡΕΙς ΠΩς ΝΑ ΚΑΝΕΙς DELETE (ΝΑ ΣΒΥΣΕΙς) ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ?Εστηλα 2 γραμματα στην υπερησια υποστηρθξης του Skype στα Αγγλικα εξηγωντας τους τι εγινε και πηρα μια τυπικη απαντηση  :jerking:!Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει?ποιος να ειναι?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Καποιο μουνοπανο μου εκλεψε τον Κωδικο του Skype.Οταν ανοιγα το Κομπιουτερ το Σκα'ι'π ανοιγε αυτοματα.Τον κωδικο δεν τον μου τον ζηταγε  ποτέ.Χτες την ωρα που μιλαγα ξαφνικα εκλεισε το Skype και δεν μπορουσα να μπω!εγραψα το e-mail μου εκει που λεει ξεχασατε τον κωδικο πηρα ομως απαντηση με τον καινουργιο κωδικο για αλλο λογαριασμο που εχω στο Skype που ηταν συνδεδεμενος με εκεινο το e-mail !Το πιο ενδιαφερον ειναι οτι πηρα αυτο το μυνημα απο τον λογαριασμο που δεν μπορουσα να μπω στον δευτερο λογαριασμο μου :ПРИВЕТ!ТЫ ЗНАЕШЬ КАК УДАЛИТЬ ТВОЙ АКАУНТ?=ΓΕΙΑ ΣΟΥ,ΞΕΡΕΙς ΠΩς ΝΑ ΚΑΝΕΙς DELETE (ΝΑ ΣΒΥΣΕΙς) ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ?Εστηλα 2 γραμματα στην υπερησια υποστηρθξης του Skype στα Αγγλικα εξηγωντας τους τι εγινε και πηρα μια τυπικη απαντηση  :jerking:!Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει?ποιος να ειναι?
ΑΥΤΟΣ! 1-0

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε προσοχη στους νερντς
tumblr_lqo5g1XHwh1qas3iz.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.nakedfanmail.com/wp-content/uploads/2011/02/computer+nerd+++Limpet+21.jpg[/img[/URL]]

στειλε αμεσως π.μ στο μπορδελομορτη μπας και μπορει να σε σωσει
[img]http://[URL unfurl="true"]www.roopedog.com/wp-content/uploads/2011/02/nerd_computer_repair.jpg[/img[/URL]]

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
O Pitsilistis και ο GangstaXZ τωρα θα γλεντανε τον λογαριασμο σου στο skype
:zfuck: :2on1: :zfuck: :2on1: :zfuck: :2on1: :zfuck:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
O Pitsilistis και ο GangstaXZ τωρα θα γλεντανε τον λογαριασμο σου στο skype
:zfuck: :2on1: :zfuck: :2on1: :zfuck: :2on1: :zfuck:
Τον Πιτσιλιστη τον υποψιαστηκα κ'εγω αλλα δεν εχει κινιτρο!γιατι να το κανει?Ετσι  μονο απο  :jerking:!αφου εχει την αγαπημενη του και  :knockinb:!και ξεκαβλωνει.ο GangstaXZ ειχε ερθει και ειχε μεινει σπιτι μου μια βδομαδα.Γιατι να το κανει?τι εχει να κερδισει?Πιο  υποπτος ειναι ο Πιρφορος  :think:που εχει και κινητρο γιατι ενω πηγα να τον στιρηξω παρεξηγηθηκε μαζι μου.Εχει δε σπουδασει και προγραματιστης.Βεβαια μονο υποθεσεις κανουμε :think:δεν μπορουμε να κατηγορισουμε κανεναν αφου δεν εχουμε καμια αποδειξη!Και το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα μαθουμε ποτέ ποιος ειναι :)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τον Πιτσιλιστη τον υποψιαστηκα κ'εγω αλλα δεν εχει κινιτρο!γιατι να το κανει?Ετσι  μονο απο  :jerking:!αφου εχει την αγαπημενη του και  :knockinb:!και ξεκαβλωνει.ο GangstaXZ ειχε ερθει και ειχε μεινει σπιτι μου μια βδομαδα.Γιατι να το κανει?τι εχει να κερδισει?Πιο  υποπτος ειναι ο Πιρφορος  :think:που εχει και κινητρο γιατι ενω πηγα να τον στιρηξω παρεξηγηθηκε μαζι μου.Εχει δε σπουδασει και προγραματιστης.Βεβαια μονο υποθεσεις κανουμε :think:δεν μπορουμε να κατηγορισουμε κανεναν αφου δεν εχουμε καμια αποδειξη!Και το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα μαθουμε ποτέ ποιος ειναι :)

Zητα τη βοηθεια του προεδρα. Να στειλει μερικα καλοπαιδα της FSB να μαθουν :knuppel:.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
καλα εισαι  :jerking: ????
εμας τι μας ενδιαφερει εαν σου κλεψανε το κωδικο?

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα εισαι  :jerking: ????
εμας τι μας ενδιαφερει εαν σου κλεψανε το κωδικο?
Αν δε σε ενδιαφερει μην γραφεις και μην το διαβαζεις :)Εγω ζηταω συμβουλες.Οπως οταν με ρωταται κατι για τη Ρωσσια σας απανταω ετσι και τωρα αν ξερεις κανεις κατι ας μου πει.Σκεφτομαι να ζητησω τη βοηθεια καποιου Χακερ επι πληρωμη.Εχει στο amurspb κατα καιρους κατι αγγελιες.Αν με 400-500 Ρουβλια μαθω την IP του μετα μαθαινουμε ποιος ειναι  :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ΑΑν με 400-500 Ρουβλια μαθω την IP του μετα μαθαινουμε ποιος ειναι  :2funny:

ουτε ο στεφανος χιος ναταν τυπε :2funny:

απο εδω μεσα εγινε η δουλεια πιστευω.ινσαιντ τζομπ.Αλλα θα τα βρει τα μουνοπανα οπως ο Μιστερ Μπενεντικτ στο ocean 11

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γι'αυτο δεν εχω ουτε πιστωτικη καρτα!Παλια τους εψαχνες ετσι οπως στο εργο.Κ'εμενα οταν το 1995 μου κλεψαν το σπιτι τους βρηκα και τους  :knockinb: :2funny:!Τωρα ομως ειναι σχεδον αδυνατον :2funny:!Ρωταω εσας απολυτε που ειστε η νεα γεννια και ισως ξερεται πως να πιασεις καποιον που εκανε πουστια μεσω ιντερνετ?
τυπε αυτα τα κολπα τα ξερει ο μορτης που ειναι χακερας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια ειναι για γελια :2funny: :2funny:Πηρα απο τη διευθυνση του Skype ενα e-mail και με ρωτανε αν ημουνα ευχαρηστιμενος απο τη βοηθεια τους? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: You recently contacted Skype Customer Service and we’d love to get your feedback on the support you received.

Completing this survey will only take a few minutes and will help us improve the service we provide.
  ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥς ΜΑΥΡΙΣΑ!  Τους εγραψα για ανακεφαλεωση YOU DID N'T HELP ME! Θεε μου τι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:που ειναι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
o κωδικος έχει 3 τροπους που θα έχει κλαπεί.

1 -> Κάποιος τον μάντεψε επειδη ο κωδικος που ειχες θα ηταν αστείος. Πχ το ονομα σου αναποδα , 1234567 , 7654321 κτλπ

2 -> Κάποιος απο τις επαφές σου χρησιμοποιήσε καποιο έτοιμο πρόγραμμα το οποιο φυσικά σε μπλόκαρε και εκανε την δουλεια του και παλι ομως για να μπορεσει αυτο το προγραμμα να κανει την δουλεια του σημαινει πως και παλι ο κωδικος προσβασης που χρησιμοποιουσες ηταν ελεινος , ελπιζω να μην ηταν και τιποτα ημερες γενεθλιων σου κτλπ που (κακως) βάζουν οι περισσοτεροι.

3 -> (Φυσικη προσβαση στον κωδικο)  Ισως τον είχες κάπου γραμμενο στον υπολογιστη σου για να μην τον ξεχασεις ή πανω στο γραφειο σου και καποιος τον βρηκε απο αυτους που λες οτι ηρθαν σπιτι σου κτλπ

Τωρα σχετικα με την αλλη ερωτηση .. για το πως μπορεις να βρεις αυτον που στην έκανε. Αυτο δεν γινεται γιατι και την IP του να βρεις θελεις εισαγγελικη παρεμβαση για να σου δωσει ο παροχος του την private διευθυνση του. Ειναι σαν να μενεις σε μια περιοχη και καθως βγαινεις απο τις πυλες της σου καλυπτουν τις πινακιδες του αυτοκινητου σου καθως θα ταξιδευεις εκτος και βάζουν ενα αναγνωριστικο της συγκεκριμενης μονο περιοχης που ομως δεν ειναι η πραγματικη διευθυνση - πινακιδα του αυτοκινητου σου . Ετσι βγαινουν και οι υπολογιστες στο διαδικτυο με IP που τους δινει ο παροχος και ονομαζεται WAN IP. η εσωτερικη μας δηλαδη αυτη που δεν φαινεται λεγεται LAN IP γιατι ειναι του τοπικου δικτυου => LAN => Lοcal area network & WAN = Wide area network  

Ο μονος τροπος να βρεις καποιον ειναι να παρεις με καποιο τροπο την IP απο τον σερβερ του Skype η οποια εκανε log in  στον λογαριασμο σου και να δεις μετα απο ποια περιοχη ειναι και ετσι να εχεις και αλλα στοιχεια που θα βοηθησουν να καταλαβεις ποιος στην εκανε. Αυτο γινεται αλλα θες την IP εστω και την WAN που λεω πιο πανω. (δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αν το skype κανει συνδεσεις point to point απο σημειο σε σημειο δηλαδη οποτε βλεπεις απευθειας τις IP των συνομιλητων σου και αρα ξερεις και αν οντως ειναι πχ απο Θεσσαλονικη που σου λένε και οχι απο Αμερικη  :2funny: ) ενιγουει αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom