life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το πινει με την...νταμιτζανα??? Σπερμομπεκρου ειναι?????Για κατάποση δοκιμάστε την Μπάρμπαρα.
Το πινει με την...νταμιτζανα??? Σπερμομπεκρου ειναι?????Για κατάποση δοκιμάστε την Μπάρμπαρα.
μαλακιες σου ειπε..Ναι τα πίνει, σήμερα κατέθεσε φιλαράκι και μου είπε πως τα κατάπιε. Η συγκεκριμένη πρέπει να το κάνει ναι.
οκ..τραβα διαβασε τις 100 κριτικες που εχει η μπαρμπαρα & τα ξαναλεμε..η κοπελλα ΠΑΝΤΑ τα φτυνει..Μαλακίες σίγουρα ΔΕΝ μου είπε
me too αλλα ο φιλος του,του ειπε αληθεια..Και ουτε η Μπαρμπαρα φυσικα οπως πολυ σωστα τονιζεο ο Pleasure.
Μιλαω και απο προσωπικη εμπειρια για την Μπαρμπαρα.....
Σαφως και δεν τα καταπινει.....Η Ζάνα ΔΕΝ τα καταπίνει και το δηλώνω ευθαρσώς. Για καμιά πουτάνα την περάσατε;
συνεχισε να πιστευεις οτι ο φιλος σου ειναι αξιοπιστος..στην καραπουτσακλαρα μου..η μπαρμπαρα δεν τα καταπινει..ΤΕΛΟΣ..Μάγκα δεν με κόβει τι πιστεύεις ή όχι. και σίγουρα δεν θα κάτσω να διαβάσω 100 κριτικές για την μπάρμπαρα. τώρα ποιούς χαρακτηρίζεις μαλάκες ή όχι και ποιοί λένε μαλακίες κράτα το για σένα. μου το είπε αξιόπιστο άτομο και το παραθέτω. ψέμα δεν είχε λόγο να μου πει.
ψέμα δεν είχε λόγο να μου πει.
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Μήπως τα κατάπιε κατά λάθος; Το παθαίνω κι εγώ καμιά φορά με το στοματικό διάλυμα.
Πολυ σωστα !!!!!συνεχισε να πιστευεις οτι ο φιλος σου ειναι αξιοπιστος..στην καραπουτσακλαρα μου..η μπαρμπαρα δεν τα καταπινει..ΤΕΛΟΣ..