Είναι ανάλογα τον άνθρωπο και τις εμπειρίες του, συμπεριλαμβανομένου τον τρόπο που σκέφτεται.
Αν κάποιος είναι αρχάριος στις γυναίκες και τις βλέπει όλες ως πιθανές γκόμενες, ίσως πάει στο κωλόμπαρο
για να πληρώνει ώστε να κερδίζει χρόνο προσπάθειας να την ρίξει μιας που όσο πληρώνει αυτή θα είναι εκεί.
Όμως έτσι είναι στημένα όλα. Εγώ π.χ έστω κι ως μέτριο πακέτο ανδρός, δεν στήνω τίποτα.
Έχω άλλα χαρίσματα. Το πολύ πολύ να πιάσω καμία κότσο στην εξέλιξη. Δεν δέχομαι καμία γυναίκα ως ίση μου.
Ότι γυναίκα και να μου κάτσει στον πλανήτη π.χ από 7-10 (ώστε να έχω ερέθισμα να την γαμήσω) υπάρχουν μόνο δύο παράμετροι και τέρμα. Θα την γαμήσω κι ανάλογα το πόσο αυθεντικό είναι το γαμήσι κι η ηδονή, θα κριθεί αναλώσιμη
ή μόνιμη μέχρι νεωτέρας. Δηλαδή αν γαμηθεί και το γαμήσι είναι αυθεντικό βλέποντας ότι έκανε παππάδες
και το ευχαριστήθηκα, πάει στις μόνιμες μέχρι νεωτέρας. Αν το γαμήσι είναι κάλπικο ή της σειράς, αυτομάτως βαπτίζεται αναλώσιμη και την έχω χεσμένη.
Το πως αυτή θα αξιολογήσει εμένα, είναι δικό της θέμα και όχι δικό μου.
Κατά συνέπεια πηγαίνοντας εγώ στο κωλόμπαρο, είναι ήδη στάνταρ στο κεφάλι μου ότι η οποιαδήποτε
θέλει να πληρώνω, βγαίνει επιτόπου αναλώσιμη. Αυτό από μόνο του καταστρέφει οποιαδήποτε εξέλιξη
πλην της περίπτωσης να γαμήσω κάλπικα. Αν δεν γίνει ούτε αυτό, δεν έχει νόημα να κάτσω εκεί διότι δεν έχω όφελος παρά μόνο ζημιά. Ο Κολόμπο από πάνω μόλις έμμεσα έγραψε ότι πήγε για να μιλήσει, αυτομάτως έπεσε μονομπλόκ
ότι δεν υπάρχει όφελος. Τι έχω να πω εγώ με μια κωλομπαρού εφόσον αποσκοπεί να πηγαίνω για να τα μασάει;
πιο πιθανό το τιτάνιο τρολο-νόημα τύπου "και τωρα που τα είπαμε, πάμε να στον περάσω εκτός μαγαζιού χωρίς φράγκο αφού γουστάρεις όπως μας λες".
Έχει δηλαδή περισσότερη πλάκα το να έρχομαι στο σπίτι σου
για να σου κάνω "κουμάντο". Αυτό...έχει κάποιο ενδιαφέρον.