εγω παληκάρι μου την μοναδικη τρομοκρατία που έχω νιωσει ειναι στην χούντα.. απο κει και πέρα έχω δει κάτι ζωάδια σαν τον Κουφοντινα και τον Ξηρό , τους πιτσιρικαδες της Κοζάνης που το παιξαν λαικοί ήρωες και κατι απροσαρμοστα σαν και αυτους... ααα και φυσικά δεν θεωρώ τρομοκρατια τα απειλητικά πμ στο σαιτ εδω ή σε άλλα σαιτ ή τα sms που μου εστελνε ο κολλητος σου ο εμπορος ελπιδων από τους υπονομους καταπως έλεγε και το νικ του ..
και ναι δεν ξέρω πως είναι να μου λείπουν 99 για να κάνω 100 γιατι φροντιζω να την βγαζω με αυτά που έχω... και ότι ονειρεύομαι να έχω στρώνω κώλο και προσπαθώ να το αποκτησω... / πως θα γινει ρε παιχτη μου,υπαρχουν και ανθρωποι που για να εχουν 100- δινουν στους αλλους 10 και καπου εκει το γλυκο χαλαει και στο τελος του μηνα υπαρχει πολυ μηνας και καθολου μισθος οτι και να κανεις ,οτι μαθηματικα, οτι κουμαντα, οτι αλχημεια....,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ(μια χαρα ειναι) -αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ!
και δεν με πνίγει η απόγνωση για χρεη γιατί εμαθα να πορεύομαι με αυτα που έχω και όχι με αυτα που θα ήθελα να έχω ή καλύτερα με αυτα που έχουν οι αλλοι.. -οτι να ναι...δεν γραφω για τυπους απεγνωσμενους απο υπερογκα χρεη που τα δημιουργησαν γιατι επεσαν στην παραμυθα του καταναλωσε και δωστα σε 3400 δοσεις,αλλα για ανθρωπους που τους εχει πιασει απογνωση επειδη ακριβως δεν χρωσταγαν ποτε,δεν ξανοιχτηκαν ποτε,δουλευαν σαν μηρμηγκια και βλεπουν πλεον οτι αποκτουν χρεη ΠΟΥ ΠΟΤΕ δεν δημιουργησαν και ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να αποπληρωσουν με τις παρουσες συνθηκες...οσο και αν σου φαινεται περιεργο υπαρχει μια μεγαλη κατηγορια ανθρωπων που παντα ηταν συνεπης ,παντα πληρωναν,ποτε δεν χρωστουσαν...ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ,ηταν οτι κοιταζαν την παρτη τους και πιστευαν οτι παντα θα μπορουν, αδιαφορωντας για τα κανονια που εσκαγαν εκκωφαντικα διπλα τους, πανω στους υπολοιπους...