Νέα

Κάπνα από τά τζάκια......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τα αποσιωπητικά, δεν υπάρχουν για να αντικαθιστούν τα κόμματα.
Αν θέλεις να βάζεις αποσιωπητικά(τα οποία ειναι 3 τελείες και όχι δυο),μια καλη περίπτωση ηταν στην παραπάνω  λέξη που έγραψες (δηλαδή να έγραφες, Συγκεκριμένα...)

Σε όλα τα μακροσκελή γραπτά σου,δεν χρησιμοποιείς κόμματα.

Όταν ξεκινάει μια πρόταση,το πρώτο γράμμα ειναι κεφαλαίο.

Και το κυριότερο,
βάζε τόνους.

Για τα ορθογραφικά σου λάθη,στα χω ξαναπεί.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μιλω γενικα...

και όσο για το δευτερο οι απόψεις διίστανται... και την δεδομένη στιγμη κρατούσα άποψις (σύμφωνα με τα αποτελεσματα των τελευταιων εκλογών) είναι η εκ διαμέτρου αντίθετη
Βρές που έπρεπε να βάλεις κόμμα και κερδίζεις σοκοφρέτα.

Ας γυρίσουμε στο θέμα μας,
δηλαδή, καποιος με μισθό 6.400 ευρώ,να γράφει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αν  προσεξες δεν έγραψα που αποδίδεται αλλά που καταλήγει

αλήθεια ποιός ήταν στην κυβερνηση τον Μαίο του 2010  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

“Πάγωσε” για μια ακόμη χρονιά ο ειδικός φόρος τηλεόρασης
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣΟ μοναδικός φόρος που δεν επιβάλλεται τα τελευταία χρόνια είναι εκείνος για τη διαφήμιση στους τηλεοπτικούς σταθμούς . Και ορθώς δεν εφαρμόζεται, διότι θα καταστρέψει μια αγορά, που είναι σε καθεστώς συρρίκνωσης. Με το σχέδιο νόμου για τα ακίνητα η εφαρμογή του,  η συγκυβέρνηση των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου, μετατίθεται χρονικά για την 1η Ιανουαρίου 2014.  Η αιτιολογία στη σχετική εισηγητική έκθεση θα έπρεπε  να αποτελεί και το βασικό επιχείρημα για την αναστολή της φοροκαταιγίδας  της Τρόικα στην Ελλάδα, η οποία καταστρέφει την οικονομία της χώρας :«Η παρούσα δυσμενής οικονομική συγκυρία έχει επιδράσει αρνητικά στην οικονομική κατάσταση όλων των εμπλεκομένων φορέων, και δη των επιχειρήσεων, που εκμεταλλεύονται τηλεοπτικούς σταθμούς, όσο και των διαφημιστών και των διαφημιζόμενων”. Για την ιστορία, ο ειδικός φόρος τηλεόρασης (20% ανά διαφήμιση) επανήλθε από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με το νόμο 3845/2010, ενώ είχε καταργηθεί από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. [size=20pt]Η κατάργηση του που είχε φέρει ως και 80 εκατ. ευρώ στα ταμεία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, ήταν το αντιστάθμισμα στην αύξηση του ανταποδοτικό τέλους στα 4,24 ευρώ το μήνα, ανά νοικοκυριό, υπέρ της ΕΡΤ.[/size]

καλα

παρε και αυτο τωρα για να δειτε  τα γαλαζια την σωτηρια πενταετια του κουρασμενου και κουνηστε την ουρα σας

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
δεν ντρεπομαι για τίποτε .. και δεν έχω προβλημα να πω νουμεράκι.. 6400 τον μηνα μικτά επι 17 μηνιάτικα.. καθαρα μην το ψάχνεις αρκει να σου πω ότι μονο το ΙΚΑ μου αρμέγει παραπάνω από χιλιαρικο και το ΤΣΜΕΔΕ κανένα εξακοσάρ..

και όταν δουλεύω εκτός Ελλαδος για κατι δικά μου project παίρνω απο 550-750 ευρω την μέρα καθαρα στην τσεπη και φυσικά τα έξοδα μου... (τέτοια έχω γύρω στις 50-60 μέρες τον χρόνο αλλα σιγα σιγα το γυρναω σε τετοιες δουλιες με στοχο το 2015 να εχω μόνο δουλειες στο εξωτερικό )
αν επιτρεπετε τι δουλεια κανεις? ιδωτικος η δημοσιος τομεας?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν ντρεπομαι για τίποτε .. και δεν έχω προβλημα να πω νουμεράκι.. 6400 τον μηνα μικτά επι 17 μηνιάτικα.. καθαρα μην το ψάχνεις αρκει να σου πω ότι μονο το ΙΚΑ μου αρμέγει παραπάνω από χιλιαρικο και το ΤΣΜΕΔΕ κανένα εξακοσάρ..

και όταν δουλεύω εκτός Ελλαδος για κατι δικά μου project παίρνω απο 550-750 ευρω την μέρα καθαρα στην τσεπη και φυσικά τα έξοδα μου... (τέτοια έχω γύρω στις 50-60 μέρες τον χρόνο αλλα σιγα σιγα το γυρναω σε τετοιες δουλιες με στοχο το 2015 να εχω μόνο δουλειες στο εξωτερικό )

Ναί,,,

αλλά δεν έχεις το κυριότερο Μr λεφτά με τα 7,000/μήνα

Νιάτα.........................

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
εγω παληκάρι μου την μοναδικη τρομοκρατία που έχω νιωσει ειναι στην χούντα.. απο κει και πέρα έχω δει κάτι ζωάδια σαν τον Κουφοντινα και τον Ξηρό , τους πιτσιρικαδες της Κοζάνης που το παιξαν λαικοί ήρωες και κατι απροσαρμοστα σαν και αυτους... ααα και φυσικά δεν θεωρώ τρομοκρατια τα απειλητικά πμ στο σαιτ εδω ή σε άλλα σαιτ ή τα sms που μου εστελνε ο κολλητος σου ο εμπορος ελπιδων από τους υπονομους καταπως έλεγε και το νικ του ..

και ναι δεν ξέρω πως είναι να μου λείπουν 99 για να κάνω 100 γιατι φροντιζω να την βγαζω με αυτά που έχω... και ότι ονειρεύομαι να έχω στρώνω κώλο και προσπαθώ να το αποκτησω... / πως θα γινει ρε παιχτη μου,υπαρχουν και ανθρωποι που για να εχουν 100- δινουν στους αλλους 10 και καπου εκει το γλυκο χαλαει και στο τελος του μηνα υπαρχει πολυ μηνας και καθολου μισθος οτι και να κανεις ,οτι μαθηματικα, οτι κουμαντα, οτι αλχημεια....,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ(μια χαρα ειναι) -αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ!

και δεν με πνίγει η απόγνωση για χρεη γιατί εμαθα να πορεύομαι με αυτα που έχω και όχι με αυτα που θα ήθελα να έχω ή καλύτερα με αυτα που έχουν οι αλλοι.. -οτι να ναι...δεν γραφω για τυπους απεγνωσμενους απο υπερογκα χρεη που τα δημιουργησαν γιατι επεσαν στην παραμυθα του καταναλωσε και δωστα σε 3400 δοσεις,αλλα για ανθρωπους που τους εχει πιασει απογνωση επειδη ακριβως δεν χρωσταγαν ποτε,δεν ξανοιχτηκαν ποτε,δουλευαν σαν μηρμηγκια και βλεπουν πλεον οτι αποκτουν χρεη ΠΟΥ ΠΟΤΕ δεν δημιουργησαν και ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να αποπληρωσουν με τις παρουσες συνθηκες...οσο και αν σου φαινεται περιεργο υπαρχει μια μεγαλη κατηγορια ανθρωπων που παντα ηταν συνεπης ,παντα πληρωναν,ποτε δεν χρωστουσαν...ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ,ηταν οτι κοιταζαν την παρτη τους και πιστευαν οτι παντα θα μπορουν, αδιαφορωντας για τα κανονια που εσκαγαν εκκωφαντικα διπλα τους, πανω στους υπολοιπους...
Eγραψα "να δουν πως και ΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.......ΝΑ νιωσουν λιγο πως ειναι να σε λειπουν 99 για να κανεις 100αρικο!Να τους πνιγει πρωτα η απογνωση και μετα τα χρεη και φως πουθενα-"
και συ απαντησες οτι κατεβει του λωλοστεφανη!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γυρνα σκυψε και θα δεις αν έχω νιατα ή όχι  :grin:
Με τα κιλα που εχεις και την ηλικια σου,χλωμο να λειτουργουν σωστα τα κατω εργαλεια χωρις κανα χαπι.
Ασε που στο μεγεθος θα εισαι σαν τον δημητρακη,3-4 cm. :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ υποαμοιβομενος και να φορολογεισαι εξοντωτικα και αποπανω...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ να εισαι ανεργος πανω απο χρονο ,να ζεις με οποια δανεικα και κανα τυχερο μεροκαματο,να ξεροσταλιαζεις στις ατελειωτες ουρες για διακανονισμο στην ΔΕΗ και τον επομενο μηνα -δυστυχως-παλι να μην εισαι συνεπης και ξανα μανα!(και να φορολογεισαι και εξοντωτικα αποπανω)....Τρομοκρατια ειναι το 4χρονο παιδι σου να πιανει ενα αυγο απο σοκολατα στο ταμειο του σουπερ μαρκετ 0,30λεπτα και συ να του το παιρνεις με το ζορι να το βαλεις πισω...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι ,τις οποιες μερες εχει ψωλοκρυο,να γυρνανε ολοι μεσα στο σπιτι,μωρα -παιδια- ενηλικες σαν μοναχοι που παιζουν στο ονομα του ροδου...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι να βγαινει ο καθε μπαγλαμας βουλευτης και να λεει πως δεν εχουμε κουμμουνισμο για να ειναι υποχρεωμενο το κρατος φροντιζει για τροφη, στεγη, εργασια στους πολιτες και να μας κουναει το δαχτυλο -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΙΑΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...-και να μην τον πλακωνουν στις φαπες!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ να ξυπνας το πρωι και μεχρι να πεσεις ξερος το βραδυ να σκεπτεσαι ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ το πρωτο αεροπλανο,πως ΘΑ ΧΩΘΕΙΣ στο πρωτο βαπορι ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....
...............ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΟΣΕΙ..............
-ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ υποαμοιβομενος και να φορολογεισαι εξοντωτικα και αποπανω...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ να εισαι ανεργος πανω απο χρονο ,να ζεις με οποια δανεικα και κανα τυχερο μεροκαματο,να ξεροσταλιαζεις στις ατελειωτες ουρες για διακανονισμο στην ΔΕΗ και τον επομενο μηνα -δυστυχως-παλι να μην εισαι συνεπης και ξανα μανα!(και να φορολογεισαι και εξοντωτικα αποπανω)....Τρομοκρατια ειναι το 4χρονο παιδι σου να πιανει ενα αυγο απο σοκολατα στο ταμειο του σουπερ μαρκετ 0,30λεπτα και συ να του το παιρνεις με το ζορι να το βαλεις πισω...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι ,τις οποιες μερες εχει ψωλοκρυο,να γυρνανε ολοι μεσα στο σπιτι,μωρα -παιδια- ενηλικες σαν μοναχοι που παιζουν στο ονομα του ροδου...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι να βγαινει ο καθε μπαγλαμας βουλευτης και να λεει πως δεν εχουμε κουμμουνισμο για να ειναι υποχρεωμενο το κρατος φροντιζει για τροφη, στεγη, εργασια στους πολιτες και να μας κουναει το δαχτυλο -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΙΑΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...-και να μην τον πλακωνουν στις φαπες!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ να ξυπνας το πρωι και μεχρι να πεσεις ξερος το βραδυ να σκεπτεσαι ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ το πρωτο αεροπλανο,πως ΘΑ ΧΩΘΕΙΣ στο πρωτο βαπορι ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....
καλα τα λες εσυ.....αλλα ποιος σ ακουει....στου φιλελέ την πορτα, οσο θελεις βροντα!!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

δεν είναι τρομοκρατία.. είναι δημοκρατία.
από την μεταπολίτευση μέχρι τώρα οι πολίτες ψήφιζαν και επέλεγαν την μοίρα τους  :dunno:

δράση - αντίδραση..
life is so simple  :grin:

Επισκέπτης
Μην βλεπεις πολυ ξανθοπουλο επηρεαζει το μυαλο.  :)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ετσι να σφιξουν τα οπισθια

θελαμε και σουσι τα βλαχαδερα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
δεν είναι τρομοκρατία.. είναι δημοκρατία.
από την μεταπολίτευση μέχρι τώρα οι πολίτες ψήφιζαν και επέλεγαν την μοίρα τους  :dunno:

δράση - αντίδραση..
life is so simple  :grin:
δεν εχεις κ αδικο στο οτι ο λαος επελεγε....
αλλα δεν ειναι μονο αυτο η δημοκρατια....
αυτο που ζουμε ειναι κακεκτυπο ενος δημοκρατικου πολιτευματος...που το μονο που μπορεις ειναι να ψωνιζεις, να λες τη μαλακια σου, και να ψηφιζεις, νομιζοντας οτι ασκησες τα "δημοκρατικα" σου καθηκοντα και εισαι ενας ενεργος πολιτης

οτι πολιτευμα κ να χεις αν θελει να σε γαμησει ο "αλλος" θα το κανει....στα ολοκληρωτικα καθεστωτα γινεται πιο ευκολα...στα δημοκρατικα θελει την πλειοψηφια....οταν πασοκ νδ και τα προβατα τους ηταν το ενα κι το αυτο...ειναι φυσικο επακολουθο να ζουμε αυτα που ζουμε.....
νομιζω οτι δεν φταιει το πολιτευμα αυτης της χωρας (αν και θελει αλλαγη το συνταγμα), αλλα οι μαλακες "πολιτες" αυτης της χωρας κι ειδικοτερα οι εξουσιαζοντες

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δεν εχεις κ αδικο στο οτι ο λαος επελεγε....
αλλα δεν ειναι μονο αυτο η δημοκρατια....
αυτο που ζουμε ειναι κακεκτυπο ενος δημοκρατικου πολιτευματος...που το μονο που μπορεις ειναι να ψωνιζεις, να λες τη μαλακια σου, και να ψηφιζεις, νομιζοντας οτι ασκησες τα "δημοκρατικα" σου καθηκοντα και εισαι ενας ενεργος πολιτης

οτι πολιτευμα κ να χεις αν θελει να σε γαμησει ο "αλλος" θα το κανει....στα ολοκληρωτικα καθεστωτα γινεται πιο ευκολα...στα δημοκρατικα θελει την πλειοψηφια....οταν πασοκ νδ και τα προβατα τους ηταν το ενα κι το αυτο...ειναι φυσικο επακολουθο να ζουμε αυτα που ζουμε.....
νομιζω οτι δεν φταιει το πολιτευμα αυτης της χωρας (αν και θελει αλλαγη το συνταγμα), αλλα οι μαλακας "πολιτες" αυτης της χωρας κι ειδικοτερα οι εξουσιαζοντες

φυσικά και δεν φταίει το πολίτευμα αλλά οι πολίτες που δεν είναι πολίτες αλλά μάζα..η αλλιώς "λαός"  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom