- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ΣΤΑ πελε μας ρε μποκα,καλα τα σπρεχεν εσυ....ειναι και γουαιτ ναιτ αποψε...κατσε να φουλαρω τον λεβητα πατακια-κατι παλια απο την κρεβατοκαμαρα-να ζεστανω νερο να μπανιαριστω για να κατεβω σιγα σιγα στα ιβεντ!Μην βλεπεις πολυ ξανθοπουλο επηρεαζει το μυαλο.
Ποιος τους ψηφιζε γιαγιακα τοσα χρονια ? Τα δικα σου τα χερακια ριχνανε τα ψηφακια στην Καλπη
Χτυπα τωρα τις αφισες και μπες στην καταψυξη να δεις τι εστι βερυκοκο (κλεμμενο απο τον Αδωνη)
ενα σεναριο μια καμερα λιγο δασκαλεμα στην γιαγια
και ετοιμο το ντοκυμαντερ «η αγανακτισμενη τριτη ηλικια»
και στο βαθος ο κομπαρσος ο παππους να ριχνει μπινελικια
και νασου στο διαδικτυο να αναψουν τα αιματα
μπλιαχ
Η κάμερα βέβαια βρέθηκε εκεί τυχαία!
στο οικονομικο επιτελειο παρακαλανε να μην κανει κρυο.....καθημερινες ειναι και οι συνομιλιες του Αντωνακι με την Παναγια...
αυτοι δεν κανουν ουτε για να τους στειλεις να σου πεταξουν τα σκουπιδα
Βρές που έπρεπε να βάλεις κόμμα και κερδίζεις σοκοφρέτα.
Ας γυρίσουμε στο θέμα μας,
δηλαδή, καποιος με μισθό 6.400 ευρώ,να γράφει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
απλα θα σου πω οτι δεν ισχυουν αυτα που λες, και δεν προκειται να στο αναλυσω περαιτερω
πες και ποιοι ειναι αυτοι που περνουν 5000, που ειναι, και ποσοι ειναι?
κι οταν δεν γνωριζεις καλο ειναι να μην γενικευεις, εκτειθεσαι
και αν επιτρεπετε η ειδικοτητα σου?ιδιωτικοτατος....
Με τα κιλα που εχεις και την ηλικια σου,χλωμο να λειτουργουν σωστα τα κατω εργαλεια χωρις κανα χαπι.
Ασε που στο μεγεθος θα εισαι σαν τον δημητρακη,3-4 cm.
πως θα γινει ρε παιχτη μου,υπαρχουν και ανθρωποι που για να εχουν 100- δινουν στους αλλους 10 και καπου εκει το γλυκο χαλαει και στο τελος του μηνα υπαρχει πολυ μηνας και καθολου μισθος οτι και να κανεις ,οτι μαθηματικα, οτι κουμαντα, οτι αλχημεια....,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ(μια χαρα ειναι) -αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ!
όχι δεν θα του το πω αυτό, αλλά αν δεν είναι καλός θα τον διώξω και η αμοιβή του θα είναι ανάλογη της απόδοσης...
χωρίς να σημαίνει πως είναι καλυτερος ή χειρότερος...
όσο για την συμμετοχή σου στο φόρουμ, είναι θέμα δικό σου...
ετσι κανεις εσύ για να κονομήσεις ?? με πρόσχημα την μειωμένη αποδοση τους διωχνεις και γλτώνεις τον μισθο που είχες συμφωνήσει ?
θα σου δώσει τον μισθο που δούλεψες και θα σε απολυσει...1) δεν είμαι επιχειρηματίας, άρα δεν προσλαμβάνω κόσμο
2) αν το έκανα, η αμοιβή θα ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την απόδοση όπως κάνει και ο δικός μου εργοδότης. μου δίνει τον μισθό που έχουμε συμφωνήσει αλλά αν δεν πιάσω τους στόχους μου 1-2 φορές...
υπάρχουν και άνθρωποι που για κάθε 100 που έχουν τους παίρουν κάποιοι τα 60 για να ταίσουν καποιους που έχουν 1... και το χειρότερο από όλα είναι οτι αυτός που τρώει από τα 60 βριζει και αποπανω αυτόν που τα δίνει...
θα σου δώσει τον μισθο που δούλεψες και θα σε απολυσει...