tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δεν ειπα οτι δεν τ αξιζεις, ουτε αμφισβητησα τις ικανοτητες σου (επαγγελματικα), ενα νουμερακι ζητησα...δεν θες, σεβαστο
κατα τα αλλα σωστη η αναλυση σου...αν και τα ξερω τα χω ξανακουσει απο σενα (παρακολουθω το σαϊτ καιρο )
εκει που θελω να εστιασω ειναι οτι για να κρινεις μια κατασταση θα πρεπει να δεις και τα πραγματα απ την οπτικη του αλλου....στην συγκεκριμενη περιπτωση, απ την πλευρα αυτουνου που περνει 500 και 1000 ευρω......εσυ μ αυτα που λες δεν δινεις τετοια εντυπωση.......μιλας παρα μονο απ τη πλευρα καποιου που δεν επηρεαζεται απ την κριση και δεν τον νοιαζει για ολους τους αλλους...... για αυτο ειπα το "εκ του ασφαλους"
δεν ντρεπομαι για τίποτε .. και δεν έχω προβλημα να πω νουμεράκι.. 6400 τον μηνα μικτά επι 17 μηνιάτικα.. καθαρα μην το ψάχνεις αρκει να σου πω ότι μονο το ΙΚΑ μου αρμέγει παραπάνω από χιλιαρικο και το ΤΣΜΕΔΕ κανένα εξακοσάρ..
και όταν δουλεύω εκτός Ελλαδος για κατι δικά μου project παίρνω απο 550-750 ευρω την μέρα καθαρα στην τσεπη και φυσικά τα έξοδα μου... (τέτοια έχω γύρω στις 50-60 μέρες τον χρόνο αλλα σιγα σιγα το γυρναω σε τετοιες δουλιες με στοχο το 2015 να εχω μόνο δουλειες στο εξωτερικό )