Νέα

Κάπνα από τά τζάκια......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πραγματικά παραδίδομαι!
Συνέχισε να αντιπαρατίθεσαι με τον Πίπη και να εισπράττεις τα εύσημα από τον closer...

Με κανονικούς ανθρώπους δεν γίνεται να μιλήσεις!

Και να πεις πως δεν μου τά 'λεγε ο πίθηκος; Αλλά δεν τον άκουσα. :headbang:

ντοκ.. .τι έγινε ακόμη να βάλεις τα γυαλια να διανβασεις??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
..που σαι ρε μανιτσα?αστα τα μουνακια να τσιτσιριστει λιγο ο κωλαθρακος τους να δουν πως και ΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.......ΝΑ νιωσουν λιγο πως ειναι να σε λειπουν 99 για να κανεις 100αρικο!Να τους πνιγει πρωτα η απογνωση και μετα τα χρεη και φως πουθενα-ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ?...μπας και νιωσουν!!!!

γιατί εσυ ρε μπουρμα τα έχεις δεί ??

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
ρε αδειο κρανιο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Hμερομηνία δημοσίευσης μπλα μπλα μπλα

ξεστραβωσου
-ρε γιδι ,οταν το παιδικο σου δωματιο παψει να ειναι ολος σου ο κοσμος-μαμουχαλε-ισως ,αντι να μοστραρεις δημοσιευματα μας ποσταρεις καμια αποδειξουλα απο πραγματικη αγορα καυσιμου για θερμανση!!!!!
εχω αρχειο απο δραχμες, αλλα μας ενδιαφερουν τα ετη της κρισης... το 2007 -αν δεν απατωμαι-0,39 το 2008 0,59 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.....ΟΣΑ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Χ 1Ο, ΤΑ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ Χ100 ΚΑΙ Χ +ΑΠΕΙΡΟ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ Η ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ.....με προσχημα το λαθρεμποριο -εδω και χροοονια.....επιδιδονται στο μονο σπορ που ξερουν -ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ-αλλα καλα κανουν(η γνωμη μου) ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η  ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΤΗΣ-ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ-----ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!....που θα πας ρε τσωνι,θα σε κανουν και σενα οπου ναναι τη σουφριτσα 5κρικους 1ταληρο και θα στρωσεις!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-ρε γιδι ,οταν το παιδικο σου δωματιο παψει να ειναι ολος σου ο κοσμος-μαμουχαλε-ισως ,αντι να μοστραρεις δημοσιευματα μας ποσταρεις καμια αποδειξουλα απο πραγματικη αγορα καυσιμου για θερμανση!!!!!
εχω αρχειο απο δραχμες, αλλα μας ενδιαφερουν τα ετη της κρισης... το 2007 -αν δεν απατωμαι-0,39 το 2008 0,59 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.....ΟΣΑ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Χ 1Ο, ΤΑ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ Χ100 ΚΑΙ Χ +ΑΠΕΙΡΟ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ Η ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ.....με προσχημα το λαθρεμποριο -εδω και χροοονια.....επιδιδονται στο μονο σπορ που ξερουν -ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ-αλλα καλα κανουν(η γνωμη μου) ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η  ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΤΗΣ-ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ-----ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!....που θα πας ρε τσωνι,θα σε κανουν και σενα οπου ναναι τη σουφριτσα 5κρικους 1ταληρο και θα στρωσεις!
αρα και συνεπωςνα μην φορολογείται κανενας...

Επισκέπτης
Βέβαια, τώρα που τους τα παίρνουν οι φιλελεύθεροι, έχουν λουφάξει. 

Ποιοί φιλελεύθεροι γαμώ το θεό τους ;;;;;;
Αυτοί ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;;;;;;;;;;;
(παρά μόνο κάτι ισοβίτες Δολοφόνους).

Αυτοί που έχουν αφήσει απείραχτους τους Μισθούς των Δημοτικών Υπαλλήλων
που είναι άνω των 5.000€/Μήνα ;;;;;;;;;;;;;
(υπάρχουν 1112 κατηγορίες Δημοτικών υπαλλήλων στην Ελλάδα,
αυτοί που δεν υπέστησαν ΚΑΜΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ,
ΕΙΝΑΙ -ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ- ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000€/ΜΗΝΑ ).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Yπομονη θα βγει ο αλεξης και θα τα φτιαξει ολα  :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
αρα και συνεπωςνα μην φορολογείται κανενας...
:2funny: :2funny: :2funny: (αυτο ειναι το συμπερασμα) σωραιος σελεω....κατσε να σκασουν τα πρωτα εκκαθαριστικα για το 14...και ξαναγραψτο αυτο.... θα εχει μολις εφευρεθει το πρωτο ΓΟΥΑΙ ΦΑΙ στην παγκοσμια ιστορια που θα μεταφερει και φαπες!!!!!...γιατι καλα με το κρυο ειναι τυχεροι που κουτσα στραβα η χωρα ειναι μεσογειακη και ευλογημενη και την παλευουμε(δυσκολα βεβαια),αλλα με καποια μυρια κυριολεκτικα και με το νομο πλεον απελπισμενους,να δω τι θα κανουν!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
περιμενω τα φωτα σου πανμεγιστε τρολιστα!

..που σαι ρε μανιτσα?αστα τα μουνακια να τσιτσιριστει λιγο ο κωλαθρακος τους να δουν πως και ΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.......ΝΑ νιωσουν λιγο πως ειναι να σε λειπουν 99 για να κανεις 100αρικο!Να τους πνιγει πρωτα η απογνωση και μετα τα χρεη και φως πουθενα-ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ?...μπας και νιωσουν!!!!

εγω παληκάρι μου την μοναδικη τρομοκρατία που έχω νιωσει ειναι στην χούντα.. απο κει και πέρα έχω δει κάτι ζωάδια σαν τον Κουφοντινα και τον Ξηρό , τους πιτσιρικαδες της Κοζάνης που το παιξαν λαικοί ήρωες και κατι απροσαρμοστα σαν και αυτους... ααα και φυσικά δεν θεωρώ τρομοκρατια τα απειλητικά πμ στο σαιτ εδω ή σε άλλα σαιτ ή τα sms που μου εστελνε ο κολλητος σου ο εμπορος ελπιδων από τους υπονομους καταπως έλεγε και το νικ του ..

και ναι δεν ξέρω πως είναι να μου λείπουν 99 για να κάνω 100 γιατι φροντιζω να την βγαζω με αυτά που έχω... και ότι ονειρεύομαι να έχω στρώνω κώλο και προσπαθώ να το αποκτησω...

και δεν με πνίγει η απόγνωση για χρεη γιατί εμαθα να πορεύομαι με αυτα που έχω και όχι με αυτα που θα ήθελα να έχω ή καλύτερα με αυτα που έχουν οι αλλοι..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
..που σαι ρε μανιτσα?αστα τα μουνακια να τσιτσιριστει λιγο ο κωλαθρακος τους να δουν πως και ΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.......ΝΑ νιωσουν λιγο πως ειναι να σε λειπουν 99 για να κανεις 100αρικο!Να τους πνιγει πρωτα η απογνωση και μετα τα χρεη και φως πουθενα-ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ?...μπας και νιωσουν!!!!
γλυκιε μου είτε εμείς μιλήσουμε είτε όχι θα τα φάνε στην μάπα και κάποιοι ήδη τα τρώνε.  :grin:.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
εγω παληκάρι μου την μοναδικη τρομοκρατία που έχω νιωσει ειναι στην χούντα.. απο κει και πέρα έχω δει κάτι ζωάδια σαν τον Κουφοντινα και τον Ξηρό , τους πιτσιρικαδες της Κοζάνης που το παιξαν λαικοί ήρωες και κατι απροσαρμοστα σαν και αυτους... ααα και φυσικά δεν θεωρώ τρομοκρατια τα απειλητικά πμ στο σαιτ εδω ή σε άλλα σαιτ ή τα sms που μου εστελνε ο κολλητος σου ο εμπορος ελπιδων από τους υπονομους καταπως έλεγε και το νικ του ..

και ναι δεν ξέρω πως είναι να μου λείπουν 99 για να κάνω 100 γιατι φροντιζω να την βγαζω με αυτά που έχω... και ότι ονειρεύομαι να έχω στρώνω κώλο και προσπαθώ να το αποκτησω...

και δεν με πνίγει η απόγνωση για χρεη γιατί εμαθα να πορεύομαι με αυτα που έχω και όχι με αυτα που θα ήθελα να έχω ή καλύτερα με αυτα που έχουν οι αλλοι..
καλα τα λες, αλλα μιλας εκ του ασφαλους...για πες και ποσα κονομας το μηνα για να χουν γνωση και οι συμφορουμιτες ;)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το 2009 , είχε 0,53€/lt ...
υπάρχουν τιμολόγια .........

μετά βγήκε ο ΓΑΠ .........

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Hμερομηνία δημοσίευσης: 14-10-09

Στα 53 - 55 λεπτά το λίτρο η διάθεση
του πετρελαίου θέρμανσης

και γω το ιδιο ποσταρα μονο που στις 14-10-09 ηταν ο γαπ κυβερνηση

αγαλιαστε

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

απλα θα σου πω οτι δεν ισχυουν αυτα που λες, και δεν προκειται να στο αναλυσω περαιτερω
πες και ποιοι ειναι αυτοι που περνουν 5000, που ειναι, και ποσοι ειναι?
κι οταν δεν γνωριζεις καλο ειναι να μην γενικευεις, εκτειθεσαι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Λάκη καλές γιορτές τι κανείς;  :grin: πολύ συμφωνουμε τελευταίΑ και ανησυχώ  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλα τα λες, αλλα μιλας εκ του ασφαλους...για πες και ποσα κονομας το μηνα για να χουν γνωση και οι συμφορουμιτες ;)

τι ακριβως εννοεις με αυτό ?

κονομάω όσα είναι διατεθιμενος να πληρωσει αυτός για τον οποίο εργαζομαι.. και σίγουρα δεν μου δίνει περισσοτερο από αυτό που τον συμφέρει από καθε αποψη να μου δώσει....

και φυσικά για να εχει διαθεση να μου δωσει αυτα που μου δίνει σημαινει ότι το προιόν της απασχολησης μου έχει τουλάχιστον εικοσαπλάσια υπεραξία

την ασφαλεια που λες την αποκτας

(1) αν γεννηθεις από χρυσα αρχίδια
(2) αν είσαι δημόσιος υπάλληλος
(3) αν επενδύσεις σε γνώσεις και δεξιότητες

εγώ ουτε (1) ούτε (2) είμαι...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τι ακριβως εννοεις με αυτό ?

κονομάω όσα είναι διατεθιμενος να πληρωσει αυτός για τον οποίο εργαζομαι.. και σίγουρα δεν μου δίνει περισσοτερο από αυτό που τον συμφέρει από καθε αποψη να μου δώσει....

και φυσικά για να εχει διαθεση να μου δωσει αυτα που μου δίνει σημαινει ότι το προιόν της απασχολησης μου έχει τουλάχιστον εικοσαπλάσια υπεραξία

την ασφαλεια που λες την αποκτας

(1) αν γεννηθεις από χρυσα αρχίδια
(2) αν είσαι δημόσιος υπάλληλος
(3) αν επενδύσεις σε γνώσεις και δεξιότητες

εγώ ουτε (1) ούτε (2) είμαι...
δεν ειπα οτι δεν τ αξιζεις, ουτε αμφισβητησα τις ικανοτητες σου (επαγγελματικα), ενα νουμερακι ζητησα...δεν θες, σεβαστο
κατα τα αλλα σωστη η αναλυση σου...αν και τα ξερω τα χω ξανακουσει απο σενα (παρακολουθω το σαϊτ καιρο )

εκει που θελω να εστιασω ειναι οτι για να κρινεις μια κατασταση θα πρεπει να δεις και τα πραγματα απ την οπτικη του αλλου....στην συγκεκριμενη περιπτωση, απ την πλευρα αυτουνου που περνει 500 και 1000 ευρω......εσυ μ αυτα που λες δεν δινεις τετοια εντυπωση.......μιλας παρα μονο απ τη πλευρα καποιου που δεν επηρεαζεται απ την κριση και δεν τον νοιαζει για ολους τους αλλους...... για αυτο ειπα το "εκ του ασφαλους"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom