πιθανοτατα να ειμαστε κ πιο σκληρες...
τι να σου πω..
δεν ξερωωω
δεν θα ριξω τις γυναικες τωρα *P
Αυτο ελειπε!
πιθανοτατα να ειμαστε κ πιο σκληρες...
τι να σου πω..
δεν ξερωωω
δεν θα ριξω τις γυναικες τωρα *P
Όχι κορίτσια αυτα είναι κομπλεξισμοί για μένα ή σωστή γυναίκα με τον άντρα που γουστάρει πρέπει να κάνει όσον δυνατόν περισσότερα στο κρεβάτι και να πειραματίζεται.. δηλαδή αν μας κάνει όλα τα χατήρια στο κρεβάτι είναι πουτα..να αν όχι ξενέρωτη; Αυτή είναι η αντίληψη που έχουν οι μαλακοπουριτανοί που φταίνε που κάνουν τις γυναίκες συγκρατημένες..
ειναι που βαριεμαι.. μην νομιζεις 0Αυτο ελειπε!
σε μας το λες παιδι μου? διαβασε λιγο πιο πισω
ειναι που βαριεμαι.. μην νομιζεις 0
ενω αμα παιζαμε λιγο ξυλο.. μεσα... να ξυπνησουμε *P
Ρεεεεε ..
Αρχικά ποτέ δεν γίνεται να έχουμε ίδιες απόψεις τα αρσινικά με τα θυληκά σε τέτοιου είδους θέματα...
Από προσωπική εμπειρία όποιες κατάπιναν ήταν και πουτάνες ( δεν είναι απόλυτο ) διότι φαινόταν εξαρχής ή μετέπειτα ότι ήταν πολύ φθηνές γκόμενες..
Ακόμα είχα 1 γκόμενα που δεν μου έπερνε ούτε πίπα ( σε 1 χρόνο σχέση ) και με είχε σιγουράτζα ... Δηλαδή δε περίμενε ποτέ να την χωρίσω ...
Όταν την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια και αμέσως έβγαινα-πηδούσα άλλη τότε σκάλωσε για τα καλά και ήθρε πίσω ζητώντας συγγνώμη και λέγοντάς μου να κάνουμε 1 καινούργια αρχή και ότι δεν θα είναι έτσι που ήταν (όχι στο κρεβάτι γενικότερα)
Και επειδή εγώ αυτήν αγαπούσα επειδή είμασταν πολύ καιρό μαζί τα ξανα βρήκαμε και τώρα κάνει COB CIM (φτύνει) Α-level
Σύμφωνα με αυτές (και άλλες που βαριέμαι να γράφω) εμπειρίες έβγαλα τα 1,2 συμπεράσματα του προηγούμενου πόστ...
Υ.Γ. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν ( λίγο χαοτικό το κείμενο μου )
να φερω τους κουβαδες με τις λασπες και τα μπειμπι οιλ?
να λες απο προσωπικη εμπειρια τοτεΡεεεεε ..
Αρχικά ποτέ δεν γίνεται να έχουμε ίδιες απόψεις τα αρσινικά με τα θυληκά σε τέτοιου είδους θέματα...
Από προσωπική εμπειρία όποιες κατάπιναν ήταν και πουτάνες ( δεν είναι απόλυτο ) διότι φαινόταν εξαρχής ή μετέπειτα ότι ήταν πολύ φθηνές γκόμενες..
Ακόμα είχα 1 γκόμενα που δεν μου έπερνε ούτε πίπα ( σε 1 χρόνο σχέση ) και με είχε σιγουράτζα ... Δηλαδή δε περίμενε ποτέ να την χωρίσω ...
Όταν την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια και αμέσως έβγαινα-πηδούσα άλλη τότε σκάλωσε για τα καλά και ήθρε πίσω ζητώντας συγγνώμη και λέγοντάς μου να κάνουμε 1 καινούργια αρχή και ότι δεν θα είναι έτσι που ήταν (όχι στο κρεβάτι γενικότερα)
Και επειδή εγώ αυτήν αγαπούσα επειδή είμασταν πολύ καιρό μαζί τα ξανα βρήκαμε και τώρα κάνει COB CIM (φτύνει) Α-level
Σύμφωνα με αυτές (και άλλες που βαριέμαι να γράφω) εμπειρίες έβγαλα τα 1,2 συμπεράσματα του προηγούμενου πόστ...
Υ.Γ. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν ( λίγο χαοτικό το κείμενο μου )
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν έχει αλλάξει πάντως προηγείται σταθερά το στο σώμα με 35%...οι κυρίες ψηφίσανε; ;)
ναι πιθανον να το εκανε καθοτι υπαρχει το στερεοτυπο οτι μια "καθωσπρεπει" κοπελα που εχει σκοπο να κανει σοβαρη σχεση δεν κανει τετοια πραγματα....εμεις οι ιδιοι τα διατηρουμε αυτα αναμασοντας τετοιου ειδους αποψεις....γιατι δεν κανει ο καθενας Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ στο κρεβατι του επιτελους???
και αυτο απο σποντα θα γινεται να μου το θυμηθεις....δε θα προλλαβαινει το γκομενακι να πεταχτει οσαν τον γατοπαρδο μακρυα....τις πιανουν εξ απηνης...χαχαχαχαχαχα
τα κοριτθα ετοιμα τα βλεπω για κατφαιτ....νιαρρρρρρρρρ
υ.γ. εριν ειμαι το φενγκ θουι θου???
βασικα εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ πανω σε τετοια θεματα βαζεται παντα τον τιτλο ελληνιδα...αλλα οκ.. λοιπον εγω πιστευω πως ειναι αναλογα το ποσο ερεθισμενη θα ειναι η ελληνιδα..αν εχει χτυπησει κοκκινο μπορει να κανει τα παντα..βεβαια υπαρχουν κι αλλες π μονο στην ιδεα δεν τους αρεσει αλλα ειναι επειδη δεν βρεθηκε ο καταλληλος για να τους το δωσει να το δοκιμασουν...στο σεξ αμα δοκιμασεις μετα θα το θες παλι κ θα θες να γινεσαι ολο κ πιο καλυτερος σε αυτο..νομιζω...κανω λαθος?
να λες απο προσωπικη εμπειρια τοτε
θελεις να τις φας μηπως??? εγω εσενα σκεφτομαι... τη σωματικη σου ακεραιοτητα
δλδ για να θυμηθω κ αυτο που μας ελεγες την αλλη φορα... προτιμησες την γκομενα σου απ την μεγαλυτερη ε? *P
nitsa για φερτααααα χαχαχα
Ρε μαλάκες! Ελεος! Πιο εύκολα συναντάς εξωγήινο παρά γαμάς Ελλεηνίδα, εσείς θέλετε και "έξτρα" κόλπα?
Είναι το ίδιο με το να κάνουμε εμίς γλυφομούνι παιδιά.... Πάντως μία που τραβάω τώρα αν δεν καταπιεί μέχρι τελευταίας σταγόνας όλο το σπέρμα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα δεν μπορεί (και βγάζω πολύ!!!!)να ρωτησω κατι? θα πινατε το σπερμα σας? το εχετε κανει?
ο λογος που ρωταω ειναι γιατι ισως ειναι φυσιολογικο μια κοπελα να θεωρει το σπερμα ειτε αηδια, ειτε κακογευστο, ειτε βρωμικο ειτε οτιδηποτε....ισως δεν πρεπει να ειμαστε τοσο απολυτοι....σε αλλες αρεσει σε αλλες οχι....και οι δυο καλα κανουν και κανουν ο,τι κανουν....
To best of the best για μενα ειναι το γαμησι απο το στομα / η γκομενα στα 4 στο κρεβατι,ο ανηρ ορθιος και διπλα στο κρεβατι και ο πουτσος μεσα στο στομα της και τη γαμας στο στομα μονο / μπες,βγες και τελειωμα μεσα χωρις να βγει σταγονα εξω / ολα τα λεφτα / ειναι το λεγομενο FOM = Fuck On Mouth