Πες τα ρε Νέαρχε. Το βαρεθήκαμε το παραμύθι με τις Ελληνίδες. Ως μέτρο σύγκρισης οι περσσότεροι έχουν μόνο ξένες πουτάνες. Έλεος, τι σύγκριση είναι αυτή!!
Μια χαρά είναι οι Ελληνίδες. Έχουν και πάθος αν βρεις το κουμπί τους, σε αντίθεση με τις περισσότερες ξενέρωτες ξένες.
Είναι και λιγότερο κομπλεξικές από το μέσο όρο της φυλής μας.
Έχετε δει πιο φιγουρατζίδες και κομπλεξικούς ανθρώπους από εμάς τους Έλληνες; Γιατί θα έπρεπε οι Ελληνίδες να ξεφεύγουν από τον κανόνα; Εμείς δεν έχουμε δημιουργήσει τα κοινωνικά πρότυπα του "πουλάω μούρη" και παριστάνω αυτό που δεν είμαι; Κυκλοφορώ με M3 και δεν έχω να φάω ή μένω σε τρόγλη... Είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε 4 Χ 4 (και εγώ μέσα!), και μας ακολουθεί η Ελβετία μακράν πίσω!
Έλεος δηλαδή. Εδώ σε τούτη τη χώρα το κάθε σκατουλάκι νομίζει πως είναι Θεός. Εκατομμύρια εν δυναμει πρωθυπουργούς έχουμε. Όταν εμείς έχουμε τέτοια μύτη, γιατί να μην έχουν και οι Ελληνίδες;
Εξάλλου στους περισσότερους από εμάς αρέσει η μούρη που πουλάνε οι Ελληνίδες. Προσφορά και ζήτηση είναι αυτή. Άμα δεν πουλάει μούρη η γκόμενα και δεν παριστάνει την κάποια, δεν την προσέχουμε καν, προσπερνάμε με τη μία. Και άμα είναι εύκολη στο κρεβάτι είναι καριόλα-πουτάνα.
Σχιζοφρενείς είμαστε...