Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
Είναι το ίδιο με το να κάνουμε εμίς γλυφομούνι παιδιά.... Πάντως μία που τραβάω τώρα αν δεν καταπιεί μέχρι τελευταίας σταγόνας όλο το σπέρμα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα δεν μπορεί (και βγάζω πολύ!!!!)

Μήπως είχε διαβάσει τις έρευνες για τις ευεργετικές πρωτείνες που έχει το σπέρμα;  :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ωραία είναι να χει και κανα δονητή πρόχειρο να πέρνει διπλοτσίμπουκο  :rockon:

Eγω το ειχα κανει αυτο με Ρουμανα βιζιτου και ηταν το καλυτερο γαμησι ever / οταν τελειωσα μεσα στο στομα της χωρις να πεσει σταγονα και αυτη αδιαμαρτυρητα να δεχεται τη μεταλαβη ενιωσα Θεος .....

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως είχε διαβάσει τις έρευνες για τις ευεργετικές πρωτείνες που έχει το σπέρμα;  :grin:
Λες για αυτό να το ζητάει τόσο;;;;; Αν είναι να της παίρνω και καν'α φράγκο μπας και βγάλουμε κανά χρέος από τις τράπεζες

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κάνουν..πώς δε κανουν.Αμα είναι να πιασουν τον παπα απο τα αρχιδιαααααα :dancing:

poseidonas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τελικα υπαρχει θεμα....οι μισοι γαμουν ελληνιδες και οι αλλοι μισοι μενουν με το πουλι στο χερι....οι μισοι παιρνουν ΚΑΙ κωλαρακι και οι αλλοι μισουν παραμενουν με το πουλι στο χερι.....καμποσοι παιρνουν και εξτρα κομφορ (CIM CIF etc) ενω οι λοιποι παραμενουν με το πουλι στο χερι....οι απο δω γμανεεεεε τους απο κειιιιι ενα πραμα....το κοκαλακι της νυχτεριδας εχουν οι απο δω??

πραγματι ενα τετοιο συμπερασμα βγαίνει παρακολουθώντας αυτόν τον θεικο και εμπνευσμένο δίαλογο. Οι μισοί ζούν σε μια ανυδρη ζώνη γης με allien ελληνιδες και περιμενουν να πεσουν ρωσσορουμανες αλεξιπτωτίστριες να τους σωσουν  ,και οι αλλοι μισοι ζουν ενα πολυ γαματο βιο γεματο σεξ βια και βατοπαίδιο .Κατι στραβό υπάρχει στο βασίλειο της δανιμαρκίας .

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Τι σας πιάνει μωρέ μαλάκες με τις ελληνίδες πάλι και σας φταίνε για όλα ;
Εγώ προσωπικά σχεδόν σε όλες μου τις κοπέλες έκανα CIM, και σε κάποιες CIF. Για CIB δεν το συζητάω, είναι αυτονόητο.
Βεβαίως δεν γινόταν με τη πρώτη φορά που πέφταμε στο κρεβάτι, αλλά μετά από λίγο καιρό.

Χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτος, και χωρίς να έχω γαμήσει όλη την υφήλιο (δυστυχώς) νομίζω ότι οι ελληνίδες σε αυτά (CIM-CIF, αλλά και Anal) είναι αρκετά δεκτικές. Και αυτό όχι γιατί είναι απελευθερωμένες και άλλες τέτοιες παπαριές, αλλά γιατί είναι πολύ επιρρεπείς στην ηδονή. Άμα τις μάθεις να καυλώνουν με αυτά, τα κάνουν με ευχαρίστηση. Η ελληνίδα ως εγωκεντρικότατο ον πουλάει τα πάντα για λίγες στιγμές ηδονής!

Και τέλος, δεν καταλαβαίνω το τίτλο του θρεντ «Κάνουν οι ελληνίδες CIB CIF CIM κατάποση;» αυτές σας γαμάνε ή εσείς τις γαμάτε ;
Εσείς τους κάνετε CIF CIM κτλ. Αυτές απλά το δέχονται ή προσπαθούν να το αποφύγουν.

Και τώρα να πάμε στην ουσία.
Γιατί σε άντρες και κοπέλες αρέσουν όλα αυτά ;

Η ηδονή σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι σαρκικής προέλευσης. Είναι εγκεφαλικής.
Είναι αυτό το γλυκό παιχνίδι εξουσίας-υποταγής που υπάρχει σε κάθε σεξουαλική πράξη. Το χύσιμο στο στόμα ή στο πρόσωπο έχει ξεκάθαρο συμβολισμό. Εξουσία του αρσενικού, υποταγή του θηλυκού. Για αυτό αρέσει στους άντρες να το κάνουνε, για αυτό αρέσει στις κοπέλες να τους το κάνουνε.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

;)

Εγώ πάλι θα υποστηρίξω ότι οι ελλεηνίδες είναι από άλλο πλανήτη, διαφορετικού τύπου γυναίκες και ΔΕΝ κάνουν τίποτα από όλα αυτά.  :idiot:

Νέαρχε... μάλλον δεν έχεις γνωρίσει την κατάλληλη γυναίκα ακόμα για να σε πείσει για το αντίθετο  :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οπως γραφει πιο πανω ο Νεαρχος η γυναικα πρεπει να καυβλωση,αμα ειναι καυλωμενη δεχεται τα παντα χωρις καυλωμα δεν γινεται τιποτα,ουτε γαμησι δεν γινεται σωστο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Και που να ταξης και γαμο............. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :babycry: :babycry:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πες τα ρε Νέαρχε. Το βαρεθήκαμε το παραμύθι με τις Ελληνίδες. Ως μέτρο σύγκρισης οι περσσότεροι έχουν μόνο ξένες πουτάνες. Έλεος, τι σύγκριση είναι αυτή!!
Μια χαρά είναι οι Ελληνίδες. Έχουν και πάθος αν βρεις το κουμπί τους, σε αντίθεση με τις περισσότερες ξενέρωτες ξένες.
Είναι και λιγότερο κομπλεξικές από το μέσο όρο της φυλής μας.
Έχετε δει πιο φιγουρατζίδες και κομπλεξικούς ανθρώπους από εμάς τους Έλληνες; Γιατί θα έπρεπε οι Ελληνίδες να ξεφεύγουν από τον κανόνα; Εμείς δεν έχουμε δημιουργήσει τα κοινωνικά πρότυπα του "πουλάω μούρη" και παριστάνω αυτό που δεν είμαι; Κυκλοφορώ με M3 και δεν έχω να φάω ή μένω σε τρόγλη... Είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε 4 Χ 4 (και εγώ μέσα!), και μας ακολουθεί η Ελβετία μακράν πίσω!
Έλεος δηλαδή. Εδώ σε τούτη τη χώρα το κάθε σκατουλάκι νομίζει πως είναι Θεός. Εκατομμύρια εν δυναμει πρωθυπουργούς έχουμε. Όταν εμείς έχουμε τέτοια μύτη, γιατί να μην έχουν και οι Ελληνίδες;
Εξάλλου στους περισσότερους από εμάς αρέσει η μούρη που πουλάνε οι Ελληνίδες. Προσφορά και ζήτηση είναι αυτή. Άμα δεν πουλάει μούρη η γκόμενα και δεν παριστάνει την κάποια, δεν την προσέχουμε καν, προσπερνάμε με τη μία. Και άμα είναι εύκολη στο κρεβάτι είναι καριόλα-πουτάνα.
Σχιζοφρενείς είμαστε... :headbang: :headbang: :headbang:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πες τα ρε Νέαρχε. Το βαρεθήκαμε το παραμύθι με τις Ελληνίδες. Ως μέτρο σύγκρισης οι περσσότεροι έχουν μόνο ξένες πουτάνες. Έλεος, τι σύγκριση είναι αυτή!!
Μια χαρά είναι οι Ελληνίδες. Έχουν και πάθος αν βρεις το κουμπί τους, σε αντίθεση με τις περισσότερες ξενέρωτες ξένες.
Είναι και λιγότερο κομπλεξικές από το μέσο όρο της φυλής μας.
Έχετε δει πιο φιγουρατζίδες και κομπλεξικούς ανθρώπους από εμάς τους Έλληνες; Γιατί θα έπρεπε οι Ελληνίδες να ξεφεύγουν από τον κανόνα; Εμείς δεν έχουμε δημιουργήσει τα κοινωνικά πρότυπα του "πουλάω μούρη" και παριστάνω αυτό που δεν είμαι; Κυκλοφορώ με M3 και δεν έχω να φάω ή μένω σε τρόγλη... Είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε 4 Χ 4 (και εγώ μέσα!), και μας ακολουθεί η Ελβετία μακράν πίσω!
Έλεος δηλαδή. Εδώ σε τούτη τη χώρα το κάθε σκατουλάκι νομίζει πως είναι Θεός. Εκατομμύρια εν δυναμει πρωθυπουργούς έχουμε. Όταν εμείς έχουμε τέτοια μύτη, γιατί να μην έχουν και οι Ελληνίδες;
Εξάλλου στους περισσότερους από εμάς αρέσει η μούρη που πουλάνε οι Ελληνίδες. Προσφορά και ζήτηση είναι αυτή. Άμα δεν πουλάει μούρη η γκόμενα και δεν παριστάνει την κάποια, δεν την προσέχουμε καν, προσπερνάμε με τη μία. Και άμα είναι εύκολη στο κρεβάτι είναι καριόλα-πουτάνα.
αυτο.-

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και άμα είναι εύκολη στο κρεβάτι είναι καριόλα-πουτάνα.
Εχεις απολυτα δικιο σε ολα αλλα και εμεις ειμαστε ανωμαλοι, δεν μας καθεται την πουτανα,καργιολα κλπ μας καθεται αμεσως παλι τα ιδια τι θελουμε τελικα???

Επισκέπτης
Εχεις απολυτα δικιο σε ολα αλλα και εμεις ειμαστε ανωμαλοι, δεν μας καθεται την πουτανα,καργιολα κλπ μας καθεται αμεσως παλι τα ιδια τι θελουμε τελικα???

μια απλή κατάποση ..τι να θέλετε και εσεις.. :boobies: :boobies:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δε νομιζω ότι κανεις πλακα. Μια γυναικα που γουσταρει να τα καταπινει και γουσταρει να κανει... κι αλλα, ειναι ιδανικη. Οπως και ενας αντρας που ξερει να γλυφει και να κανει κι αυτος ...κι αλλα :grin: Ιδανικο ειναι να περνας καλα στο σεξ και να κανεις αυτα που γουσταρεις χωρις αναστολες

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
και αν γινετε να μας παρακαλαει κιολας
Του τυπου "χυσε με μωρο μου στο στομα" ή το θες με ...παντομιμα του τυπου βγαζει τη γλωσσα εξω και σε κοιταζει στα ματια περιμενοντας; Να ξερουμε που βαδιζουμε :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δε νομιζω ότι κανεις πλακα. Μια γυναικα που γουσταρει να τα καταπινει και γουσταρει να κανει... κι αλλα, ειναι ιδανικη. Οπως και ενας αντρας που ξερει να γλυφει και να κανει κι αυτος ...κι αλλα :grin: Ιδανικο ειναι να περνας καλα στο σεξ και να κανεις αυτα που γουσταρεις χωρις αναστολες

Αύρα, οι τοποθετήσεις σου είναι από τις πιό ψύχραιμες και ρεαλιστικές (κατά τη γνώμη μου) τόσο σε αυτό το thread, όσο και όπου αλλού έχεις συμμετάσχει εδώ στο Bourdela. Τι κρίμα να μην έχει την ίδια αντιμετώπιση σε παρόμοιες καταστάσεις η πλειοψηφία των Ελληνίδων, παρά κρύβεται πίσω από ταμπού, ψεύτικες ενοχές και μικροαστικό καθωσπρεπισμό. Μπράβο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom