Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
βασικα εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ πανω σε τετοια θεματα βαζεται παντα τον τιτλο ελληνιδα...αλλα οκ..
Ως πρώτος της σειράς για τα γούστα των Ελληνίδων, δηλώνω ότι, προσωπικά εγώ, το έκανα σε αντιπαράθεση με το "Ελεεινίδες" όρο που θεωρώ ότι είναι ντροπή να χρησιμοποιείται... :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:new_shocked: Να πιουνε το σπερμα τους; Γιατι εσυ εχεις πιει το δικό σου; Γιατι να θεωρει μια κοπελα σιχαμενα και βρωμικα τα σωματικά υγρα που στην τελικη η ιδια προκαλεσε την ...εκτοξευση τους; Οταν μας γλυφουν και τελειωνουμε εμεις στη γλωσσα τους δηλαδη ειναι καλα;

γιατι σοκαρεσαι? αφου σε γλυψει ο δικος σου τρεχει να πλυνει τα δοντια του? με τον εναν ή τον αλλον τροπο (εκουσια ή ακουσια) τα πινεις και τα δικα σου....εαν καποιος τελειωσει στο στομα καποιας κοπελας την στελνει να κανει listerine πρωτα πριν την φιλησει? υπαρχουν γυναικες που αηδιαζουν και μονο στη σκεψη οτι θα πιουν σπερμα....υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ αντρες που γουσταρουν παιχνιδια με το σπερμα τους....υπαρχουν ΟΛΑ τα γουστα για ΟΛΟΥΣ....

οταν απαιτεις να σε γλυψουν δεν πρεπει να εισαι περιποιημενη και καθαρη? ξερω πολλους φιλους που εχουν πεσει σε κοπελες που τα υγρα τους ειχαν ασχημη οσμη ή γευση...ξερω αρκετους αντρες που δε γουσταρουν να γλυφουν γυναικες....

αυτο που θελω να πω ειναι εν πασει περιπτωσει οτι ΟΛΑ ειναι σεβαστα και δεν υπαρχει λογος να κατηγορουμε κανεναν.....απλα να βρουμε καποιον με τον οποιον τα παμε καλα....

υ.γ. γιατι ξυλο σταμπιτ? :P :P δεν ξερεις τι χανεις :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ε τελος παντων δεν ξερω....ο,τι θελετε κανετε κοφτε το λαιμο σας :P

απλα ηθελα να δειξω οτι πρεπει να σεβομαστε τις επιλογες του καθενος....αντι να τον κραζουμε απλα ΦΕΥΓΟΥΜΕ εαν δε μας καλυπτει :)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
Ρε μαλάκες! Ελεος! Πιο εύκολα συναντάς εξωγήινο παρά γαμάς Ελλεηνίδα, εσείς θέλετε και "έξτρα" κόλπα?   :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε μαλάκες! Ελεος! Πιο εύκολα συναντάς εξωγήινο παρά γαμάς Ελλεηνίδα, εσείς θέλετε και "έξτρα" κόλπα?   :headbang:

τελικα υπαρχει θεμα....οι μισοι γαμουν ελληνιδες και οι αλλοι μισοι μενουν με το πουλι στο χερι....οι μισοι παιρνουν ΚΑΙ κωλαρακι και οι αλλοι μισουν παραμενουν με το πουλι στο χερι.....καμποσοι παιρνουν και εξτρα κομφορ (CIM CIF etc) ενω οι λοιποι παραμενουν με το πουλι στο χερι....οι απο δω γμανεεεεε τους απο κειιιιι ενα πραμα....το κοκαλακι της νυχτεριδας εχουν οι απο δω??

Επισκέπτης
Παντως σοβαρα τωρα, δεν καταλαβαινω τετοια κολληματα και ιδιαιτερα αυτο του τα παιρνει στο στομα αλλα παει καπακι και τα φτυνει. Τι μαλακια ειναι αυτη ποτε δεν το καταλαβα. Αντε και σιχαινεται. Ποια η διαφορα αμα τα φτυσει η τα καταπιει?

Πές τα κοπέλα μου σε βρίσκω πολύ σωστή.. :thumbsup: Που πάνε και τρέχουν λες και πάνε να φτύσουν το δηλητήριο η απόλυτη ξενέρα...όπως ξενέρα είναι και να σταματούν τη πί@πα στο καλύτερο σημείο και να σε αφήνουν να τελειώνεις σαν μακάκας...  :jerking:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Εμένα μου έχει τύχει δύο κοπέλες  [για σχέση πάντα μιλάω] να τα πίνουν  όλα μέχρι τελευταία σταγόνα [όπως τη διαφήμηση με το λάδι]και να τα κάνουν  και  μακιγιάζ στο πρόσωπο και  μία άλλη τα  κρατούσε στο στόμα και τα έφτυνε., όπως και πολλές δεν τα δέχονται στο στόμα αλλά μόνο στο πρόσωπο . πάντως είναι πολύ σέξυ η όλη φάση τι γουστάρω πολύ

Επισκέπτης
Η καθε γκομενα εχει και το "κουμπι" της στο σεξ.Αρκει να το βρητε και θα κανετε τα παντα.Υπομονη και θα ανταμειφθητε συναδελφοι..μιλαω εκ πειρας. :grin:

Σκέψη μπουρδελιάρη:
Τι δηλαδή δεν ειναι σαν τις πουτάνες; Που μπαινεις με το πουλι και ζητας τι θες; Περιεργα πράγματα μας λες ρε παλικάρι.. πολύ περίεργα πράγματα. Και εγω μονο απο πουτανες και τσοντες ξέρω.  :P :P :grin:
:2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εμένα μου έχει τύχει δύο κοπέλες  [για σχέση πάντα μιλάω] να τα πίνουν  όλα μέχρι τελευταία σταγόνα [όπως τη διαφήμηση με το λάδι]και να τα κάνουν  και  μακιγιάζ στο πρόσωπο και   μία άλλη τα  κρατούσε στο στόμα και τα έφτυνε., όπως και πολλές δεν τα δέχονται στο στόμα αλλά μόνο στο πρόσωπο . πάντως είναι πολύ σέξυ η όλη φάση τι γουστάρω πολύ

Φιλε General Motors υπαρχουν πολλες πουτανες οντως! Ειναι καλη φαση αν σου κατσει τελικα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σκέψη μπουρδελιάρη:
Τι δηλαδή δεν ειναι σαν τις πουτάνες; Που μπαινεις με το πουλι και ζητας τι θες; Περιεργα πράγματα μας λες ρε παλικάρι.. πολύ περίεργα πράγματα. Και εγω μονο απο πουτανες και τσοντες ξέρω.  :P :P :grin:
:2funny:

εριν εσυ φτυνεις τα κουκουτσια? :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φιλε General Motors υπαρχουν πολλες πουτανες οντως! Ειναι καλη φαση αν σου κατσει τελικα!

κατσε γιατι βγαζουμε και λαυρακι εδω....πουτανες ειναι αμα καταπινουν δηλαδη? (εριν σημειωνε ρε...μην τυχον και μας βατεψει κανει πλανωντας μας με ρομαντικα λογακια)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Βασικά για 2 λόγους θα σου κάνει η γκόμενα τα (COB,CIF,CIM)

1) Γιατί θα σε γουστάρει τρελά και δεν θα θέλει να σε χάσει

2) Γιατί θα είναι μεγάλη καριόλα-πουτάνα στο κρεβάτι (και γενικότερα)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη ή δε θες να χασεις το γκομενο (αρα το κανεις αγγαρεια) ή εισαι καριολα-πουτανα (Στο κρεβατι και γενικοτερα...)

ωραια :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παρακαλειτai το σπιντακι να εξηγhσει πριν ειναι αργα κ δεχθει συντονισμενες επιθεσεις απο ολα (?) τα γυναικεια μελη του σαιτ...

δλδ αν η γυναικα κανει με τη σχεση της οτι γουσταρει (κ αυτα τα εξτρά) ειναι πτνα?
κ μετα τολματε να κραζετε τις ελληνιδες???

εξηγησου λοιπον σπιντακι εξηγησουυυυυυυυυ

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το [πουτάνες αν το λές μεταφορικά]  αλλά αυτό που έγραψα είναι πραγματικότητα 100% και μάλιστα σε σχέσεις  μακροχρόνιες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
παρακαλειτai το σπιντακι να εξηγhσει πριν ειναι αργα κ δεχθει συντονισμενες επιθεσεις απο ολα (?) τα γυναικεια μελη του σαιτ...

δλδ αν η γυναικα κανει με τη σχεση της οτι γουσταρει (κ αυτα τα εξτρά) ειναι πτνα?
κ μετα τολματε να κραζετε τις ελληνιδες???

εξηγησου λοιπον σπιντακι εξηγησουυυυυυυυυ

και ο γκαλμπ να ξηγηθει :P

(ειναι απο αυτους μαλλον που λες "μη σου τυχει...")

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom