Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης

Πάντως στη ψηφοφορία προηγείται το στο σώμα και το πουθενά...πσσ απογοήτευση..

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Το χυσιμο στα ματια και να κουτουλανε μεχρι βρουν το μπανιο να ξεπλυθουν  :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.955
Πόντοι
8.245
Φυσικα και κανουνε ο ορος ΚΑΤΑΠΙΟΛΑ δεν σου υπενθιμιζει κατι :rockon:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Οσο ειναι ελευθερες κανουν τα παντα... :rockon: :rockon:

Μετα τον Γαμο τα ξεχνανε ομως μερικες  :jerking: :jerking:

Θα συμφωνήσω απολύτως! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πάντως καλό κόλπο είναι οι μακροχρόνιες σχέσεις και το να πιστέψουν ότι σ' έχουν κάνει ολοκληρωτικά εξαρτημένο απ' αυτές. :jerking:
Στην περίπτωση αυτή εκδηλώνονται νωρίτερα, την πατάνε και σώνεσαι!!! :thefinge: :2funny:

Επισκέπτης
COB ήταν ο συνήθης τροπος που χύναμε παλιά, φοιτητές (πρό ΗIV). Λόγω έντασης και ηλικίας, φτάναν από την κοιλιά έως το πρόσωπο....:2funny: βεβαια, ενίοτε, είχαμε και ανεπιθύμτες εγγυμοσύνες (τις οποίες βλακωδώς πέρναμε πολύ στα αψήφιστα και ως γνωστόν η τιμωρία ακολουθεί.....) μια και η ποιότητα και ποσότητα του σπέρματος ήταν αρίστη όπως η γονιμότητα των φρεσκων και νεαρών αιδοίων. Μετά τη χρήση προφυλακτικών, τα CIM τα σταμάτησα μια και βαριόμουν πάνω στην αυλαία να τη βγάζω, να πετώ το προφυλακτικό και να την ταλαντέυω. Ασε που μου φαινόταν και αστείο και με πιάναν τα γέλια  :2funny:

Τα στατιστικά μου σε CIF είναι καλά, πάνω από 60%. CIM 15-20%. Πέφτουμε εδώ. :2funny: Τώρα τελευταία αυξήθηκαν με (κυρίως) την διακόρευση παντρεμένων fuck buddys. Ειπαμε. Οτι δεν κάνουν με το συζυγο (κουφάλες :2funny:)

Σημειώσεις: τα παραπάνω αφορούν νορμάλ σχέσεις - όχι CG/CT.

Μπράβο συναγωνιστή πολύ καλή ανάλυση και με στατιστικά δεδομένα :thumbsup:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Προσωπικά, έχω συναντήσει τις εξής κατηγορίες γυναικών:
1)Υπάρχουν κάποιες, έστω και ελάχιστες, οι οποίες δεν κάνουν πίπα. Ελάχιστες, πλην όμως υπάρχουν!!!
2)Κάποιες άλλες, κάνουν μεν πίπα, αλλά δεν θέλουν χύσιμο στο πρόσωπο ή το στόμα, ενώ δεν έχουν πρόβλημα σε άλλα σημεία του σώματος.
3)Ορισμένες, τα παίρνουν στο στόμα αλλά δεν τα καταπίνουν. Μου έχει τύχει με 2 αυτό, οι οποίες μετά έτρεχαν ψιλοπανικόβλητες στην τουαλέτα....
4)Τέλος, υπάρχουν και κάποιες άλλες οι οποίες και τα πίνουν όλα και δεν τις νοιάζει που θα τις χύσεις. Σε αυτήν την κατηγορία έχω βρει κυρίως να είναι γυναίκες άνω των 40, παντρεμένες ή χωρισμένες, κατά κανόνα πάντα.

Επισκέπτης
Προσωπικά, έχω συναντήσει τις εξής κατηγορίες γυναικών:
1)Υπάρχουν κάποιες, έστω και ελάχιστες, οι οποίες δεν κάνουν πίπα. Ελάχιστες, πλην όμως υπάρχουν!!!
2)Κάποιες άλλες, κάνουν μεν πίπα, αλλά δεν θέλουν χύσιμο στο πρόσωπο ή το στόμα, ενώ δεν έχουν πρόβλημα σε άλλα σημεία του σώματος.
3)Ορισμένες, τα παίρνουν στο στόμα αλλά δεν τα καταπίνουν. Μου έχει τύχει με 2 αυτό, οι οποίες μετά έτρεχαν ψιλοπανικόβλητες στην τουαλέτα....
4)Τέλος, υπάρχουν και κάποιες άλλες οι οποίες και τα πίνουν όλα και δεν τις νοιάζει που θα τις χύσεις. Σε αυτήν την κατηγορία έχω βρει κυρίως να είναι γυναίκες άνω των 40, παντρεμένες ή χωρισμένες, κατά κανόνα πάντα.

Δηλαδή στις πιο ώριμες βρίσκεις καλύτερο ρεπερτόριο...

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Σκέψου,λέμε τωρα,να πείς στη γκομενά σου στα ξεκούδουνα όμως "Αγάπη μου με πιάσαν τα μελάτα μου. Να ρίξω μια στα γρήγορα να κάνεις κατάποση;"
Υ.Γ.:Ξέρει κανας συναγωνιστής η τσοκάρα τι σημαινει κωλοβάρδουλα;Αναφερομαι στην εκφραση "Της εδωσε τα κωλοβάρδουλα στο χέρι" :think:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Δηλαδή στις πιο ώριμες βρίσκεις καλύτερο ρεπερτόριο...
Φίλε μου, αυτό λέει η εμπειρία μου η προσωπική μέχρι τώρα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικές εμπειρίες μέχρι σήμερα και να διαφέρουν από τις δικές μου.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Υ.Γ.:Ξέρει κανας συναγωνιστής η τσοκάρα τι σημαινει κωλοβάρδουλα;Αναφερομαι στην εκφραση "Της εδωσε τα κωλοβάρδουλα στο χέρι" :think:

Η έκφραση ''ΤΣΟΚΑΡΑ'' εκτός του ότι με έριξε από την καρέκλα από τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: πρέπει άμεσα να προστεθεί στα BEST OF THE BEST του σαιτ. Αυθόρμητη και άπαικτη! Προτείνω σε τέτοιες κορυφαίες στιγμες, να κάνουμε ένα φεφενέ και να στέλνουμε τον γλωσσοπλάστη σε ένα CT ως αναγνώριση της προσπάθειας του!

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Με μια που τα ειχα για κανα χρονο και ηταν τοτε 26 και εγω 24 τα ηθελε στο πρωσοπο και ειχε την γλωσσα της εξω απο το στομα.Με μια που γαμουσα περυσι για κανα 4μηνο ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΥΝΕ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΕ ΧΑΡΤΙ.τα ηθελε ομως συνεχεια στο στομα αφου μια φαση την επερνα και λεω να της τα δωσω στα βυζια και τραβιεμαι απο το τσιμπουκι και τον αρπαξε παλι στο στομα.Οι αλλες που ειχα κατα καιρους και μια για πολυ μεγαλη σχεση δεν το κουβεντιαζαν καν.Κοιλιτσα,κωλαρακι,πλατουλα και καπακι χαρτακι για σκουπισμα.Νομιζω οτι εαν πετυχεις ελληνιδα που το κανει καλα ειναι πολυ θερμη και καυλιαρα.Το θεμα ειναι να σε γουσταρει και να ξερει να γαμιεται.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Όπως μάθει κανείς ... αν απ τον πρώτο πήδο τα πετάξεις στα μούτρα ή την πιάσεις απ' το μαλλί και την μπουκώσεις, σιγά μη σου το παίξει μη μου άπτου ...
Άλλο τι έκανε με τους άλλους και άλλο τι κάνει μαζί σου.
Η απάντηση είναι φυσικά και κάνουν. Και να τις αφήνετε και ασκούπιστες να στεγνώνουν πάνω τους και μετά να τα κουβαλάνε  :rockon:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ωραιος ο azzas.ασκουπιστες με τα φλοκια για παρασημα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να ρωτησω κατι? θα πινατε το σπερμα σας? το εχετε κανει?
ο λογος που ρωταω ειναι γιατι ισως ειναι φυσιολογικο μια κοπελα να θεωρει το σπερμα ειτε αηδια, ειτε κακογευστο, ειτε βρωμικο ειτε οτιδηποτε....ισως δεν πρεπει να ειμαστε τοσο απολυτοι....σε αλλες αρεσει σε αλλες οχι....και οι δυο καλα κανουν και κανουν ο,τι κανουν....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
ο λογος που ρωταω ειναι γιατι ισως ειναι φυσιολογικο μια κοπελα να θεωρει το σπερμα ειτε αηδια, ειτε κακογευστο, ειτε βρωμικο ειτε οτιδηποτε....ισως δεν πρεπει να ειμαστε τοσο απολυτοι....σε αλλες αρεσει σε αλλες οχι....και οι δυο καλα κανουν και κανουν ο,τι κανουν....
Δεν πίνω το σπέρμα μου, ούτε το έχω κάνει ούτε σκοπεύω να το κάνω. Από εκεί και πέρα, καθεμιά ενεργεί όπως της βγει. Πάντως, είναι σπάσιμο να θέλει η γυναίκα να την γλείφεις και αυτή το παίζει μη μου άπτου..... Γιατί μου έχει τύχει και αυτό.....

kaulotsoutsounos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
0

1. κωλοβάρδουλα, τα
Ορισμός:  2 
Λήμμα:  2 
(πληθυντικός μόνο) Εμφατικός χαρακτηρισμός των οπισθίων. Συνήθως συνοδεύεται από την έκφραση «θα σου/ της ξεσκίσω τα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ξυλο μουνιτσα, θελουμε πολυ ξυλο μιλαμε! :hammer: :bottom:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
:new_shocked: Να πιουνε το σπερμα τους; Γιατι εσυ εχεις πιει το δικό σου; Γιατι να θεωρει μια κοπελα σιχαμενα και βρωμικα τα σωματικά υγρα που στην τελικη η ιδια προκαλεσε την ...εκτοξευση τους; Οταν μας γλυφουν και τελειωνουμε εμεις στη γλωσσα τους δηλαδη ειναι καλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom