BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
οχι δεν νομιζωΜπορείτε να καταθέσετε και προσωπικές εμπειρίες και προτιμήσεις ;)
αυτες ακριβως επειδη ειναι προσωπικες, καλο ειναι να παραμενουν ετσι
οχι δεν νομιζωΜπορείτε να καταθέσετε και προσωπικές εμπειρίες και προτιμήσεις ;)
Το κανουνε χωρις να τις παρης χαμπαρι..........Στο τελος ρευοντε?
Οσο ειναι ελευθερες κανουν τα παντα...![]()
Μετα τον Γαμο τα ξεχνανε ομως μερικες![]()
![]()
COB ήταν ο συνήθης τροπος που χύναμε παλιά, φοιτητές (πρό ΗIV). Λόγω έντασης και ηλικίας, φτάναν από την κοιλιά έως το πρόσωπο....βεβαια, ενίοτε, είχαμε και ανεπιθύμτες εγγυμοσύνες (τις οποίες βλακωδώς πέρναμε πολύ στα αψήφιστα και ως γνωστόν η τιμωρία ακολουθεί.....) μια και η ποιότητα και ποσότητα του σπέρματος ήταν αρίστη όπως η γονιμότητα των φρεσκων και νεαρών αιδοίων. Μετά τη χρήση προφυλακτικών, τα CIM τα σταμάτησα μια και βαριόμουν πάνω στην αυλαία να τη βγάζω, να πετώ το προφυλακτικό και να την ταλαντέυω. Ασε που μου φαινόταν και αστείο και με πιάναν τα γέλια
Τα στατιστικά μου σε CIF είναι καλά, πάνω από 60%. CIM 15-20%. Πέφτουμε εδώ.Τώρα τελευταία αυξήθηκαν με (κυρίως) την διακόρευση παντρεμένων fuck buddys. Ειπαμε. Οτι δεν κάνουν με το συζυγο (κουφάλες
)
Σημειώσεις: τα παραπάνω αφορούν νορμάλ σχέσεις - όχι CG/CT.
Προσωπικά, έχω συναντήσει τις εξής κατηγορίες γυναικών:
1)Υπάρχουν κάποιες, έστω και ελάχιστες, οι οποίες δεν κάνουν πίπα. Ελάχιστες, πλην όμως υπάρχουν!!!
2)Κάποιες άλλες, κάνουν μεν πίπα, αλλά δεν θέλουν χύσιμο στο πρόσωπο ή το στόμα, ενώ δεν έχουν πρόβλημα σε άλλα σημεία του σώματος.
3)Ορισμένες, τα παίρνουν στο στόμα αλλά δεν τα καταπίνουν. Μου έχει τύχει με 2 αυτό, οι οποίες μετά έτρεχαν ψιλοπανικόβλητες στην τουαλέτα....
4)Τέλος, υπάρχουν και κάποιες άλλες οι οποίες και τα πίνουν όλα και δεν τις νοιάζει που θα τις χύσεις. Σε αυτήν την κατηγορία έχω βρει κυρίως να είναι γυναίκες άνω των 40, παντρεμένες ή χωρισμένες, κατά κανόνα πάντα.
Φίλε μου, αυτό λέει η εμπειρία μου η προσωπική μέχρι τώρα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικές εμπειρίες μέχρι σήμερα και να διαφέρουν από τις δικές μου.Δηλαδή στις πιο ώριμες βρίσκεις καλύτερο ρεπερτόριο...
Υ.Γ.:Ξέρει κανας συναγωνιστής η τσοκάρα τι σημαινει κωλοβάρδουλα;Αναφερομαι στην εκφραση "Της εδωσε τα κωλοβάρδουλα στο χέρι"![]()
Δεν πίνω το σπέρμα μου, ούτε το έχω κάνει ούτε σκοπεύω να το κάνω. Από εκεί και πέρα, καθεμιά ενεργεί όπως της βγει. Πάντως, είναι σπάσιμο να θέλει η γυναίκα να την γλείφεις και αυτή το παίζει μη μου άπτου..... Γιατί μου έχει τύχει και αυτό.....να ρωτησω κατι? θα πινατε το σπερμα σας? το εχετε κανει?
ο λογος που ρωταω ειναι γιατι ισως ειναι φυσιολογικο μια κοπελα να θεωρει το σπερμα ειτε αηδια, ειτε κακογευστο, ειτε βρωμικο ειτε οτιδηποτε....ισως δεν πρεπει να ειμαστε τοσο απολυτοι....σε αλλες αρεσει σε αλλες οχι....και οι δυο καλα κανουν και κανουν ο,τι κανουν....
Ξυλο μουνιτσα, θελουμε πολυ ξυλο μιλαμε!να ρωτησω κατι? θα πινατε το σπερμα σας? το εχετε κανει?
ο λογος που ρωταω ειναι γιατι ισως ειναι φυσιολογικο μια κοπελα να θεωρει το σπερμα ειτε αηδια, ειτε κακογευστο, ειτε βρωμικο ειτε οτιδηποτε....ισως δεν πρεπει να ειμαστε τοσο απολυτοι....σε αλλες αρεσει σε αλλες οχι....και οι δυο καλα κανουν και κανουν ο,τι κανουν....
να ρωτησω κατι? θα πινατε το σπερμα σας? το εχετε κανει?