με προλαβες ...ασε που εμεις το κανουμε και καρα γουσταρουμε να χυνουν στο στομα μας πολλακιςΝα πιουνε το σπερμα τους; Γιατι εσυ εχεις πιει το δικό σου; Γιατι να θεωρει μια κοπελα σιχαμενα και βρωμικα τα σωματικά υγρα που στην τελικη η ιδια προκαλεσε την ...εκτοξευση τους; Οταν μας γλυφουν και τελειωνουμε εμεις στη γλωσσα τους δηλαδη ειναι καλα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 555
- Εμφανίσεις 34K
-
- Ετικέτες
- cif
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Και μεις το ιδιο. Η τουλαχιστον στον ...κυκλο το δικό μουμε προλαβες ...ασε που εμεις το κανουμε και καρα γουσταρουμε να χυνουν στο στομα μας πολλακις
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ωραίος κύκλος...πρέπει να τον γνωρισω στα πλάισια της σύσφιξης των κοινωνικών σχέσεων των 2 φύλλων για λόγους στατιστικούς......πάντα....έτσι αύρα?.....Και μεις το ιδιο. Η τουλαχιστον στον ...κυκλο το δικό μου
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Και μεις το ιδιο. Η τουλαχιστον στον ...κυκλο το δικό μου
θελω να γνωρισω το κυκλο σου..μου φαινεται οτι θα εχουμε πολλα κοινα ενδιαφεροντα.με την καυλη την εννοια.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Να πιουνε το σπερμα τους; Γιατι εσυ εχεις πιει το δικό σου; Γιατι να θεωρει μια κοπελα σιχαμενα και βρωμικα τα σωματικά υγρα που στην τελικη η ιδια προκαλεσε την ...εκτοξευση τους; Οταν μας γλυφουν και τελειωνουμε εμεις στη γλωσσα τους δηλαδη ειναι καλα;
Λατρεύω την Avra σου!
ωραίος κύκλος...πρέπει να τον γνωρισω στα πλάισια της σύσφιξης των κοινωνικών σχέσεων των 2 φύλλων για λόγους στατιστικούς......πάντα....έτσι αύρα?.....
:-*Λατρεύω την Avra σου!
Παντως σοβαρα τωρα, δεν καταλαβαινω τετοια κολληματα και ιδιαιτερα αυτο του τα παιρνει στο στομα αλλα παει καπακι και τα φτυνει. Τι μαλακια ειναι αυτη ποτε δεν το καταλαβα. Αντε και σιχαινεται. Ποια η διαφορα αμα τα φτυσει η τα καταπιει?
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Εγω παντως γκομενα που ειχα μου ειχε πει οτι αυτοι που καπνιζουν, το σπερμα τους βρομαει.
Τεσπα παιζει στην γκομενα τωρα κατα ποσο τα γουσταρει ολα αυτα και παιζει ρολο και σε εμας κατα ποσο θα της δειξουμε ολα αυτα που αναφερει ο φιλος που ανοιξε το thread.
Αν θελουμε μια γκομενα να μας τα κανει ολα αυτα πρεπει να εχουμε και λιγο υπομονη και θεληση να της τα μαθουμε..μην εχουμε απαιτηση απο ολες τις γυναικες να ειναι το ιδιο..
Οποιος καταλαβε καταλαβε..
Τεσπα παιζει στην γκομενα τωρα κατα ποσο τα γουσταρει ολα αυτα και παιζει ρολο και σε εμας κατα ποσο θα της δειξουμε ολα αυτα που αναφερει ο φιλος που ανοιξε το thread.
Αν θελουμε μια γκομενα να μας τα κανει ολα αυτα πρεπει να εχουμε και λιγο υπομονη και θεληση να της τα μαθουμε..μην εχουμε απαιτηση απο ολες τις γυναικες να ειναι το ιδιο..
αυτος ειναι κυκλος...κοιτα αν επρεπε οι γυναικες να ψηφισουν που τους αρεσει δεν θα ταν απλο...το λογικο που θα λεγανε ειναι στο σωμα....μιας και οι πιο πολλες το να τα παρουν στο στομα και να καταπιουν το κανουν σε σχεσεις πιο σταθερες...οχι ολες...αλλα μαλλον οι πιο πολλες...οι πιο χυμα ειναι αλλοιως...παντως οι ελληνιδες τα κανουν ολα και τα κανουν καλα ...ειναι και αναλογα και τον μαστορα βεβαιως βεβαιως....Και μεις το ιδιο. Η τουλαχιστον στον ...κυκλο το δικό μου
Καθολου δε βρομαει. Εκτος αν καπνιζεις και ηθελε να σε... αποφυγει Οσο για τα υπολοιπα εχεις απολυτο δικιο.Εγω παντως γκομενα που ειχα μου ειχε πει οτι αυτοι που καπνιζουν, το σπερμα τους βρομαει.
η γευση του σπερματος εχει να κανει με το τι εχουμε φαει τις τελευταιες ωρες..εγω δεν καπνιζω και παντα πριν το σεξ βαζω καμμια καραμελα στο στομα η κανα κουφετακι σοκολατενιο...δοκιμασμενα κολπα...το βγαζει μελιΕγω παντως γκομενα που ειχα μου ειχε πει οτι αυτοι που καπνιζουν, το σπερμα τους βρομαει.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Καθολου δε βρομαει. Εκτος αν καπνιζεις και ηθελε να σε... αποφυγει Οσο για τα υπολοιπα εχεις απολυτο δικιο.
Τα χυσια βρωμανε σε οσους καπνιζουν και εχω ρωτησει πολλες κοπελες για αυτο.Αν μου λενε μαλακιες τοτε μαλακιες σου λεω και εγω.
πολλα παιζουν ρολο φυσικα..μπορει η αλλη να γουσταρει και ο μαλακας να το πει φορτικα καντο και να φαει ξενερα...ακομα και αν δεν το κανει με τη μια θα το κανει αργοτερα...Η αληθεια ειναι ότι ο ...μαστορας παιζει τεραστιο ρολο.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
πολλα παιζουν ρολο φυσικα..μπορει η αλλη να γουσταρει και ο μαλακας να το πει φορτικα καντο και να φαει ξενερα...ακομα και αν δεν το κανει με τη μια θα το κανει αργοτερα...
Αυτο θελω να πω και εγω ρε φιλε..
Ο καθε αντρας εχει τη ...γευση του και απο τη μικρη μου εμπερια αυτη η γευση παραμενη σταθερη. Εκτος βεβαια αν εχει φαει μισο κιλο παστουρμα *P Αλλα σ αυτη την περιπτωση δεν τιθεται θεμα καταποσης γιατι δε θα χει προηγηθει σεξ. Μια σταγονα ιδρωτα μετα απο παστουρμα μπορει να διωξει ακομα και τα κουνουπια
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.414
- Πόντοι
- 12.056
Η αληθεια ειναι ότι ο ...μαστορας παιζει τεραστιο ρολο.
Η Αυρα ειναι το νεο ανερχομενο πουλεντο... ;)
Να ετοιμαζετε για ISO 9000
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εγω παντως γκομενα που ειχα μου ειχε πει οτι αυτοι που καπνιζουν, το σπερμα τους βρομαει.
αυτο ειναι πραγματικοτητα..εγω γενικα παω με τα νερα τους για να πω την αληθεια.τι θελει το κοριτσι?πλατουλα,κοιλιτσα?ε παρτα εκει να μην χαλασουμε τις καρδιες μας.Οσο αφορα το στοματικο γενικα δεν το ζητας αλλα εαν εισαι εμπειρος με κινησεις του σωματος το δειχνεις οτι θελεις.το ιδιο και στο τελειωμα.αλλα ειπαμε καλη καρδια.οτι θελει το κοριτσι.
η γευση του σπερματος εχει να κανει με τις τροφες που φαγαμε πριν απο το κρεβατι.ειδικα τα οστρακοειδη μπορει να λειτουργουν σαν αφροδισιακο αλλα λενε οι γκομενες οτι το σπερμα βρωμαει πολυ εντονα μετα.
θελει εμπειρια το πραγμα...τι να σου πω αυρα περι παστουρμα τωρα ...τοτε λες η γευση μου να ναι γλυκια και να κοντευω να παθω ζαχαρο χωρις λογο?Αυτο θελω να πω και εγω ρε φιλε..